Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cambel, a jak Baster się czuł w tak sporym towarzystwie i dogadywał z innymi psami? :)

ps. mogę grupowe zdjęcie podkleić na jego wątek na forum adopcji seterów? Rzecz jasna z podpisem :)

• Replies 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Shel, ta "nówka", którą ja teraz znalazłam, wcale nie jest taka nowa :eviltong: no ale może akurat Ci się uda :)

Darianna, jasne, możesz :) jeżeli chodzi o Bastera, to radził sobie świetnie, bezproblemowo, ogółem to bardzo fajny, kontaktowy psiak :loveu:

Posted

Shel napisał(a):
No hehe będę szukać :) A jak nie to może sony alpha, też całkiem fajne podobno są.

no proszę cię, alfa to najgorsze lustro jakie możesz kupić :mdleje: oni mają tylko dobry marketing, poza tym plastik, plastik, plastik, i to dosyć marny...

przy używanym sprzęcie nie warto zbytnio wybrzydać ;) jeżeli jest w dobrej cenie bez obiektywu to kupuj

Posted

Unbelievable napisał(a):
no proszę cię, alfa to najgorsze lustro jakie możesz kupić :mdleje: oni mają tylko dobry marketing, poza tym plastik, plastik, plastik, i to dosyć marny...

przy używanym sprzęcie nie warto zbytnio wybrzydać ;) jeżeli jest w dobrej cenie bez obiektywu to kupuj

Tak? Ja w sumie nie mam zbytniego zaufania do alfy, najbardziej zależy mi na tym nikonie, kasa powinna być w tym tygodniu,, jeżeli będzie to w weekend biorę się za przeglądanie alla>ale tak na serio i wybieranie, bo codziennie tam wpadam< i jak coś to biorę. Ew. zamówię samo body a obiektyw kupię w sklepie ;-)

Posted

Shel, Unbelievable ma rację; a to ostatnie rozwiązanie wydaje mi się najwygodniejsze - kupno samego body, w jakiejś atrakcyjnej ofercie można znaleźć i dobór konkretnego obiektywu :)

dzisiaj była piękna pogoda :loveu:

Posted

Dzięki dziewczyny za rady :)

Megi super pozuje i fajną ma kumpelę :]

Ares też (z tego co widzę to Megi too :lol: ) pozuje automatycznie już :lol:

Posted

Pożyczyłam od znajomego sigmę 70-300mm w celu przetestowania w polach (wcześniej już pracowałam na niej na MPPT), od jakiegoś czasu o niej myślę i chyba w przyszłym roku kupię, na następny sezon wyjazdowy/wystawowy/zawodowy/itp. :lol: choć przydałby mi się jeszcze jakiś szeroki kąt...

pogoda jakaś nijaka była dziś :cool1:

Posted

Jestem juz albo dopiero.
Miałam ponad 2 tygodnie przerwy z uwagi na remont. Teraz tez nie za bardzo dysponuję czasem,bo... sprzątanie, czekanie na zamówione mebelki... Ale powoli nadrabiam.
U Was to zazdroszczę pogody i spacerów w tak duzym gronie. Super fotka zbiorowa!

Pzdr.