Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witamy serdecznie wszystkich, którzy są tu po raz pierwszy i dziękujemy za tak liczne odwiedziny! :o :Rose:

RCookie, Ty maniaczko... :evil_lol:

Dariette, Nikon D70s + Tamron 55-200mm. ;)

Talia, aż tak dobrze to nie jest, nie pływa...wchodzi do wody, tylko jeśli ma grunt pod łapkami.. :lol:

psiulka, tym razem to Lipie. ;)

fotorelacja z dzisiejszego agility

Posted

[quote name='Cambel&Megi'] aż tak dobrze to nie jest, nie pływa...wchodzi do wody, tylko jeśli ma grunt pod łapkami.. :lol:
Moja ma tak samo a ja nie wiem za jaką cholerę przekonać ją, że pływanie w wodzie nie jest takie straszne :eviltong: Tym bardziej, że brodzić w niej uwielbia, biegać w niej uwielbia i widać, że chciałaby spróbować popływać, ale najzwyczajniej się boi... A i jestem pewna, że pływanie też by polubiła ;) Tylko trzeba ją w jakiś sposób przekonać.

Fotki jak zwykle piękne! :loveu:
Groenendael'ki to chyba rzadki widok na torze agility, nie?

http://i25.tinypic.com/2hefsj8.jpg
ten pies jest boski :loveu:

A tak w ogóle to witam, dawno nas tutaj nie było :cool3: :lol:

Posted

dziękujemy za odwiedziny :)

byłyśmy dziś znowu nad wodą, hmmm, Megi pewnie wchodzi do wody, brodzi w niej, ale pływać nie chce, ew. muszę jej poopę popchnąć, ale i tak zaraz zawraca do brzegu; nie wiem czy jest sens ją tak na siłę uszczęśliwiać. :lol:

Agathee, no witam :) hmm, szczerze mówiąc niebardzo się orientuję, ale wydaje mi się, że faktycznie, już chyba częściej od gronków, tervuereny biegają na agility.

Alusia, hej hej :cool3:

najpierw piłeczkowa Meg, bo zdjęć znad wody narazie nie chce mi się zmniejszać i linkować :lol: