Pusiakowa Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 [quote name='Alicja']nie poczytałas opowieści[/QUOTE] no właśnie :mad: Quote
Onomato-Peja Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=olive][B] But mój ale idąc na spacer najpierw szłam je wyrzucić do śmietnika bo były porwana trochę i Salsa mi jednego zabrała więc pozwoliłam jej się nim pobawić.[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE] A to takie buty. :D [quote name='Alicja']nie poczytałas opowieści[/QUOTE] [quote name='Pusiakowa']no właśnie :mad:[/QUOTE] Dopiero zauważyłam, że jakaś była. No pięknie, Karę 100 batów poproszę. :shake: Quote
Pusiakowa Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 [quote name='Onomato-Peja'] Dopiero zauważyłam, że jakaś była. No pięknie, Karę 100 batów poproszę. :shake:[/QUOTE] <daje karę sto batów + jeden gratis, bo w heyah dostajesz za nic> Quote
Onomato-Peja Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 [quote name='Pusiakowa']<daje karę sto batów + jeden gratis, bo w heyah dostajesz za nic>[/QUOTE] No to heja, bo jestem w tak taku. Takie rzeczy tylko w erze. Quote
Pusiakowa Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 Właśnie się kapnęłam, że jesteś z Gdańska o.O Odwiedzę Cię kiedyś :D:D Quote
Doginka Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 Hihihihihi jaki zaciesz:lol: [url]http://i687.photobucket.com/albums/vv233/jonQuilla123/DSC03336.jpg?t=1304267719[/url] A Teodora przerabiasz teraz na skubanego sznupa?:hmmmm: - najlepszy trymer do podszerstka albo furminator:roflt: Quote
Migori Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 [quote name='Doginka']A Teodora przerabiasz teraz na skubanego sznupa?:hmmmm: - najlepszy trymer do podszerstka albo [B]furminator[/B]:roflt:[/QUOTE] No popatrz, zaskoczę Cię, bo ja mojego królika traktowałam furminatorem. Pięknie pozbywałam się martwego włosa. Quote
jonQuilla Posted May 3, 2011 Author Posted May 3, 2011 [FONT=Georgia][COLOR=olive][B]też bym Teodora potraktowała najchętniej furminatorem ale to nie tania zabawka, póki co sobie na nią nie pozwolę :) Pusiakowa no to amerykę odkryłaś :evil_lol::evil_lol: śmiało, zapraszam z Puszkiem :)[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Onomato-Peja Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 Zawsze można kupić podróbę za grosze na allegro. ;) Furminator to nic innego jak ostrze od maszynki z rączką. ;) Quote
Migori Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 [quote name='Onomato-Peja']Zawsze można kupić podróbę za grosze na allegro. ;) Furminator to nic innego jak ostrze od maszynki z rączką. ;)[/QUOTE] Prawda, też nie mam oryginalnego, a sprawdza się super. Quote
jonQuilla Posted May 3, 2011 Author Posted May 3, 2011 [FONT=Georgia][COLOR=olive][B]o ja nawet na allegro nie sprawdzałam :) :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Onomato-Peja Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 Teraz tak patrzę to nawet oryginalne są za 15-20zł. :o Coś musi być nie tak, bo az trudno uwierzyć. Quote
jonQuilla Posted May 3, 2011 Author Posted May 3, 2011 [FONT=Georgia][COLOR=olive][B]No właśnie też się zdziwiłam jak to zobaczyłam....przesyłka droższa niż sam produkt :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Pusiakowa Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=olive][B] Pusiakowa no to amerykę odkryłaś :evil_lol::evil_lol: śmiało, zapraszam z Puszkiem :)[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE] Mam nadzieję, że się z Salsą dogada, bo on sie już starzeje i wybiera sobie, które psy można polubić, a na które trzeba się rzucić z zębami. :D Ani nie będzie zbytnio nachalny do zostania tatusiem :diabloti: . A gdzie dokładniej w Gdańsku mieszkasz? Quote
jonQuilla Posted May 3, 2011 Author Posted May 3, 2011 [FONT=Georgia][COLOR=olive][B]We wrzeszczu, niedaleko manhattanu. Salsa też jest dziwna i nie każdy pies jej się podoba ale jak znajdzie się jej jakąś zabawkę to świata poza nią nie widzi i idzie przeżyć z tym że wtedy trzeba z kolei uważać żeby drugi pies jej nie chciał zabrać...zazwyczaj nie rzuca się z kłami tylko odgania od siebie i swojej zdobyczy ale lepiej dmuchać ;) [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Pusiakowa Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=olive][B]We wrzeszczu, niedaleko manhattanu. Salsa też jest dziwna i nie każdy pies jej się podoba ale jak znajdzie się jej jakąś zabawkę to świata poza nią nie widzi i idzie przeżyć z tym że wtedy trzeba z kolei uważać żeby drugi pies jej nie chciał zabrać...zazwyczaj nie rzuca się z kłami tylko odgania od siebie i swojej zdobyczy ale lepiej dmuchać ;) [/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE] Puszek ma na spacerze wszystkie zabawki w d. A jak zobaczy, ze sie innemu rzuca jakąś piłke to też za nią biegnie. On jest nienormalny jednak :shake: . Najwyżej Puszka się na smycz zapnie, flexi wezmę. :D Trzeba tylko tatusia namówić żeby do Wrzeszcza zawiózł :diabloti: Quote
jonQuilla Posted May 3, 2011 Author Posted May 3, 2011 [quote name='Pusiakowa']Puszek ma na spacerze wszystkie zabawki w d. A jak zobaczy, ze sie innemu rzuca jakąś piłke to też za nią biegnie. On jest nienormalny jednak :shake: . Najwyżej Puszka się na smycz zapnie, flexi wezmę. :D Trzeba tylko tatusia namówić żeby do Wrzeszcza zawiózł :diabloti:[/QUOTE] [FONT=Georgia][COLOR=olive][B]Nie do wrzeszcza bo tu fajnych miejsc nie ma w gruncie rzeczy...polana na którą chodzę robi się powoli zaludniona, każdy wywala tam dupsko na słońce :roll: Można by się spotkać gdzieś trochę na uboczu tylko nie wiem gdzie.[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Pusiakowa Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=olive][B]Nie do wrzeszcza bo tu fajnych miejsc nie ma w gruncie rzeczy...polana na którą chodzę robi się powoli zaludniona, każdy wywala tam dupsko na słońce :roll: Można by się spotkać gdzieś trochę na uboczu tylko nie wiem gdzie.[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE] Ja też nie wiem... Nie znam zbytnio fajnych miejsc do spacerów z psami. Quote
jonQuilla Posted May 3, 2011 Author Posted May 3, 2011 [quote name='Pusiakowa']Ja też nie wiem... Nie znam zbytnio fajnych miejsc do spacerów z psami.[/QUOTE] [FONT=Georgia][COLOR=olive][B] Mi w sumie przychodzi na myśl stary poligon na Morenie ale w sumie myślałam że wypośrodkujemy choć trochę odległość.[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 Umawiajcie sie i zamówcie pogodę ;) U nas dziś pada ŚNIEG :shock: Quote
Pusiakowa Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=olive][B] Mi w sumie przychodzi na myśl stary poligon na Morenie ale w sumie myślałam że wypośrodkujemy choć trochę odległość.[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE] Nawet nie wiem gdzie to :evil_lol: Ale tata pewnie wie :D [quote name='Alicja']Umawiajcie sie i zamówcie pogodę ;) U nas dziś pada ŚNIEG :shock:[/QUOTE] Śnieg?! U nas wczoraj lał deszcz. Mam nadzieję, że śniegu do nas nie przygoni. Quote
jonQuilla Posted May 3, 2011 Author Posted May 3, 2011 [FONT=Georgia][COLOR=olive][B]Właśnie mi dziś kolega coś mówił że wyczytał że na dole polski spadł śnieg...po prostu rewelka, tylko zabrać sanki i iść pozjeżdżać :roll: Tutaj się strasznie zaczęło chmurzyć więc pewnie zaraz deszcz lunie. Na poligonie byłam w sumie raz z psem ale tam jest fajnie, co prawda sporo ludzi w sezonie się tam kręci ale teren olbrzymi więc idzie znieść. Z drugiej strony można byłoby jeszcze Rastową zorganizować może ona miałaby ochotę na spacer i ma pomysł gdzie :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Pusiakowa Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 No można ją zorganizować, ale ona pewnie tylko w Gdyni zna fajne miejsca. Chociaż ja tam do Gdyni mogę się przejechać. :cool3: Tylko nie na polankę redłowską, za dużo psów tam się kręci. A mój kundel to urodzony agresor :diabloti: . Quote
Onomato-Peja Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=olive][B]Właśnie mi dziś kolega coś mówił że wyczytał że na dole polski spadł śnieg...po prostu rewelka, tylko zabrać sanki i iść pozjeżdżać :roll: Tutaj się strasznie zaczęło chmurzyć więc pewnie zaraz deszcz lunie. Na poligonie byłam w sumie raz z psem ale tam jest fajnie, co prawda sporo ludzi w sezonie się tam kręci ale teren olbrzymi więc idzie znieść. Z drugiej strony można byłoby jeszcze Rastową zorganizować może ona miałaby ochotę na spacer i ma pomysł gdzie :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE] Myślę, że Rastową dałoby się zorganizować tylko nie wie jak z dojazdem i nie ma raczej pomysłu, bo to gdynianka stu procentowa i poza granicami miasta się gubi. :D Quote
jonQuilla Posted May 3, 2011 Author Posted May 3, 2011 [FONT=Georgia][COLOR=olive][B]Ja też mogę do Gdyni podjechać jeśli Rastowa zarzuci miejsce. Ja Gdyni nie znam, wiem jedynie jak dojść na skwerek od skmki :evil_lol: No i przyznam się szczerze że wolałabym żeby było spoko dojście od SKM na miejsce docelowe gdyż nie chciałabym dodatkowo Rudzielca jeszcze do jakiegoś busa pakować. Rasta daj jakiś pomysł ;)[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Recommended Posts