Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=olive][B]
But mój ale idąc na spacer najpierw szłam je wyrzucić do śmietnika bo były porwana trochę i Salsa mi jednego zabrała więc pozwoliłam jej się nim pobawić.[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE]
A to takie buty. :D
[quote name='Alicja']nie poczytałas opowieści[/QUOTE]
[quote name='Pusiakowa']no właśnie :mad:[/QUOTE]

Dopiero zauważyłam, że jakaś była. No pięknie, Karę 100 batów poproszę. :shake:

Posted

[quote name='Onomato-Peja']
Dopiero zauważyłam, że jakaś była. No pięknie, Karę 100 batów poproszę. :shake:[/QUOTE]
<daje karę sto batów + jeden gratis, bo w heyah dostajesz za nic>

Posted

Hihihihihi jaki zaciesz:lol:
[url]http://i687.photobucket.com/albums/vv233/jonQuilla123/DSC03336.jpg?t=1304267719[/url]

A Teodora przerabiasz teraz na skubanego sznupa?:hmmmm: - najlepszy trymer do podszerstka albo furminator:roflt:

Posted

[quote name='Doginka']A Teodora przerabiasz teraz na skubanego sznupa?:hmmmm: - najlepszy trymer do podszerstka albo [B]furminator[/B]:roflt:[/QUOTE]
No popatrz, zaskoczę Cię, bo ja mojego królika traktowałam furminatorem. Pięknie pozbywałam się martwego włosa.

Posted

[FONT=Georgia][COLOR=olive][B]też bym Teodora potraktowała najchętniej furminatorem ale to nie tania zabawka, póki co sobie na nią nie pozwolę :)

Pusiakowa no to amerykę odkryłaś :evil_lol::evil_lol:
śmiało, zapraszam z Puszkiem :)[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Onomato-Peja']Zawsze można kupić podróbę za grosze na allegro. ;)
Furminator to nic innego jak ostrze od maszynki z rączką. ;)[/QUOTE]
Prawda, też nie mam oryginalnego, a sprawdza się super.

Posted

Pusiakowa no to amerykę odkryłaś :evil_lol::evil_lol:
śmiało, zapraszam z Puszkiem :)[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE]
Mam nadzieję, że się z Salsą dogada, bo on sie już starzeje i wybiera sobie, które psy można polubić, a na które trzeba się rzucić z zębami. :D Ani nie będzie zbytnio nachalny do zostania tatusiem :diabloti: . A gdzie dokładniej w Gdańsku mieszkasz?

Posted

[FONT=Georgia][COLOR=olive][B]We wrzeszczu, niedaleko manhattanu.
Salsa też jest dziwna i nie każdy pies jej się podoba ale jak znajdzie się jej jakąś zabawkę to świata poza nią nie widzi i idzie przeżyć z tym że wtedy trzeba z kolei uważać żeby drugi pies jej nie chciał zabrać...zazwyczaj nie rzuca się z kłami tylko odgania od siebie i swojej zdobyczy ale lepiej dmuchać ;)
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=olive][B]We wrzeszczu, niedaleko manhattanu.
Salsa też jest dziwna i nie każdy pies jej się podoba ale jak znajdzie się jej jakąś zabawkę to świata poza nią nie widzi i idzie przeżyć z tym że wtedy trzeba z kolei uważać żeby drugi pies jej nie chciał zabrać...zazwyczaj nie rzuca się z kłami tylko odgania od siebie i swojej zdobyczy ale lepiej dmuchać ;)
[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE]

Puszek ma na spacerze wszystkie zabawki w d. A jak zobaczy, ze sie innemu rzuca jakąś piłke to też za nią biegnie. On jest nienormalny jednak :shake: . Najwyżej Puszka się na smycz zapnie, flexi wezmę. :D Trzeba tylko tatusia namówić żeby do Wrzeszcza zawiózł :diabloti:

Posted

[quote name='Pusiakowa']Puszek ma na spacerze wszystkie zabawki w d. A jak zobaczy, ze sie innemu rzuca jakąś piłke to też za nią biegnie. On jest nienormalny jednak :shake: . Najwyżej Puszka się na smycz zapnie, flexi wezmę. :D Trzeba tylko tatusia namówić żeby do Wrzeszcza zawiózł :diabloti:[/QUOTE]

[FONT=Georgia][COLOR=olive][B]Nie do wrzeszcza bo tu fajnych miejsc nie ma w gruncie rzeczy...polana na którą chodzę robi się powoli zaludniona, każdy wywala tam dupsko na słońce :roll:
Można by się spotkać gdzieś trochę na uboczu tylko nie wiem gdzie.[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=olive][B]Nie do wrzeszcza bo tu fajnych miejsc nie ma w gruncie rzeczy...polana na którą chodzę robi się powoli zaludniona, każdy wywala tam dupsko na słońce :roll:
Można by się spotkać gdzieś trochę na uboczu tylko nie wiem gdzie.[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE]

Ja też nie wiem... Nie znam zbytnio fajnych miejsc do spacerów z psami.

Posted

[quote name='Pusiakowa']Ja też nie wiem... Nie znam zbytnio fajnych miejsc do spacerów z psami.[/QUOTE]
[FONT=Georgia][COLOR=olive][B]
Mi w sumie przychodzi na myśl stary poligon na Morenie ale w sumie myślałam że wypośrodkujemy choć trochę odległość.[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

Mi w sumie przychodzi na myśl stary poligon na Morenie ale w sumie myślałam że wypośrodkujemy choć trochę odległość.[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE]
Nawet nie wiem gdzie to :evil_lol: Ale tata pewnie wie :D

[quote name='Alicja']Umawiajcie sie i zamówcie pogodę ;)

U nas dziś pada ŚNIEG :shock:[/QUOTE]

Śnieg?! U nas wczoraj lał deszcz. Mam nadzieję, że śniegu do nas nie przygoni.

Posted

[FONT=Georgia][COLOR=olive][B]Właśnie mi dziś kolega coś mówił że wyczytał że na dole polski spadł śnieg...po prostu rewelka, tylko zabrać sanki i iść pozjeżdżać :roll:
Tutaj się strasznie zaczęło chmurzyć więc pewnie zaraz deszcz lunie.

Na poligonie byłam w sumie raz z psem ale tam jest fajnie, co prawda sporo ludzi w sezonie się tam kręci ale teren olbrzymi więc idzie znieść. Z drugiej strony można byłoby jeszcze Rastową zorganizować może ona miałaby ochotę na spacer i ma pomysł gdzie :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

No można ją zorganizować, ale ona pewnie tylko w Gdyni zna fajne miejsca. Chociaż ja tam do Gdyni mogę się przejechać. :cool3: Tylko nie na polankę redłowską, za dużo psów tam się kręci. A mój kundel to urodzony agresor :diabloti: .

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=olive][B]Właśnie mi dziś kolega coś mówił że wyczytał że na dole polski spadł śnieg...po prostu rewelka, tylko zabrać sanki i iść pozjeżdżać :roll:
Tutaj się strasznie zaczęło chmurzyć więc pewnie zaraz deszcz lunie.

Na poligonie byłam w sumie raz z psem ale tam jest fajnie, co prawda sporo ludzi w sezonie się tam kręci ale teren olbrzymi więc idzie znieść. Z drugiej strony można byłoby jeszcze Rastową zorganizować może ona miałaby ochotę na spacer i ma pomysł gdzie :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE]

Myślę, że Rastową dałoby się zorganizować tylko nie wie jak z dojazdem i nie ma raczej pomysłu, bo to gdynianka stu procentowa i poza granicami miasta się gubi. :D

Posted

[FONT=Georgia][COLOR=olive][B]Ja też mogę do Gdyni podjechać jeśli Rastowa zarzuci miejsce. Ja Gdyni nie znam, wiem jedynie jak dojść na skwerek od skmki :evil_lol:
No i przyznam się szczerze że wolałabym żeby było spoko dojście od SKM na miejsce docelowe gdyż nie chciałabym dodatkowo Rudzielca jeszcze do jakiegoś busa pakować.
Rasta daj jakiś pomysł ;)[/B][/COLOR][/FONT]