Kosmaty Gałganek Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 [quote name='jonQuilla'][COLOR=olive][FONT=Georgia][B]:evil_lol::evil_lol::evil_lol: hahaha, nie no pewnie ;) dobry powód [/B][/FONT][/COLOR] [/QUOTE] Każdy powód jest dobry :diabloti: Quote
Shel Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Pomyślę czy zgonować się dzisiaj czy kiedy indziej. Wiem! W poniedziałek. Bo w niedzielę jadę na wystawę. Nie to co Ania :evil_lol::evil_lol: Nie no żart jakby ktoś nie zczaił :lol::lol::evil_lol: wieem głupio już dzisiaj gadam :loveu::loveu::loveu: :evil_lol::evil_lol: Quote
Kosmaty Gałganek Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 [quote name='Shel']Pomyślę czy zgonować się dzisiaj czy kiedy indziej. Wiem! W poniedziałek. Bo w niedzielę jadę na wystawę. Nie to co Ania :evil_lol::evil_lol: Nie no żart jakby ktoś nie zczaił :lol::lol::evil_lol: wieem głupio już dzisiaj gadam :loveu::loveu::loveu: :evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] W poniedziałek tez mi nie pasuje :diabloti: Na wystawy jeżdżę ... od przyszłego roku :evil_lol: Quote
Shel Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 [quote name='Ania!']W poniedziałek tez mi nie pasuje :diabloti: Na wystawy jeżdżę ... od przyszłego roku :evil_lol:[/QUOTE] Teeż mi wymówka :diabloti: :roll: :eviltong: Quote
jonQuilla Posted November 6, 2009 Author Posted November 6, 2009 [QUOTE][quote name='Ania!']Każdy powód jest dobry :diabloti:[/QUOTE] [quote name='Shel']Pomyślę czy zgonować się dzisiaj czy kiedy indziej. Wiem! W poniedziałek. Bo w niedzielę jadę na wystawę. Nie to co Ania :evil_lol::evil_lol: Nie no żart jakby ktoś nie zczaił :lol::lol::evil_lol: wieem głupio już dzisiaj gadam :loveu::loveu::loveu: :evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] [quote name='Ania!']W poniedziałek tez mi nie pasuje :diabloti: Na wystawy jeżdżę ... od przyszłego roku :evil_lol:[/QUOTE] [quote name='Shel']Teeż mi wymówka :diabloti: :roll: :eviltong:[/QUOTE][/QUOTE] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B] :hmmmm: hmmm... :calus: kopnięte babki :loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Kosmaty Gałganek Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 [quote name='jonQuilla'] [B][FONT=Georgia][COLOR=olive]:hmmmm: hmmm...[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Georgia][COLOR=olive]:calus: kopnięte babki :loveu:[/COLOR][/FONT][/B][/QUOTE] :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Śliczny masz banerek :cool3: Quote
jonQuilla Posted November 6, 2009 Author Posted November 6, 2009 [quote name='Ania!']:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Śliczny masz banerek :cool3:[/QUOTE] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]dziękuję :) [/B][/COLOR][/FONT] Quote
taxelina Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Ale Salsy zdjec! cudne w banerze zdjecie!! Quote
Shel Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B] :hmmmm: hmmm... :calus: kopnięte babki :loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE] Niekopnięta się odezwała :diabloti::loveu: mogę Cię kopnąć! :loveu: Dżonkilio Żonkilio Żonkilko Żon kilka! :evil_lol: Quote
jonQuilla Posted November 7, 2009 Author Posted November 7, 2009 [quote name='deer_1987']Ale Salsy zdjec! cudne w banerze zdjecie!![/QUOTE] [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]pogoda nie jest dzisiaj dla nas życzliwa więc nie wiem jak będzie ze zdjęciami....zaraz idę się ogarniać i może wyruszymy na spacer o ile się nie rozpada :eviltong: też lubię to zdjęcie z bannera :) [/B][/FONT][/COLOR] [quote name='Shel']Niekopnięta się odezwała :diabloti::loveu: mogę Cię kopnąć! :loveu: Dżonkilio Żonkilio Żonkilko Żon kilka! :evil_lol:[/QUOTE] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B] a więc wydało się :oops: zostaniesz moją dżoną? będziesz mogła mnie kopnąć :razz:[/B][/COLOR][/FONT]:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Kosmaty Gałganek Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Już dawno doszłam do wniosku, że to nie jest normalna galeria :diabloti: Teraz jeszcze się kopią :evil_lol::evil_lol: Quote
jonQuilla Posted November 7, 2009 Author Posted November 7, 2009 [quote name='Ania!']Już dawno doszłam do wniosku,[B] że to nie jest normalna galeria :diabloti:[/B] Teraz jeszcze się kopią :evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B] masz jakieś zastrzeżenia? proszę podziel się ze wszystkimi swoimi uwagami a z pewnością wspólnie zaradzimy temu :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Kosmaty Gałganek Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Jasne, a potem mnie będziecie kopać :evil_lol: Quote
jonQuilla Posted November 7, 2009 Author Posted November 7, 2009 [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]myślałam ze na to po cichu liczysz :roll:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Kosmaty Gałganek Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=olive][B]myślałam ze na to po cichu liczysz :roll:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE] No ale po cichu, a Ty tu oficjalnie wygadałaś :evil_lol: Quote
Shel Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Dżonkilko, jesteśmy oficjalnie skopane :diabloti::diabloti::diabloti::loveu::loveu::loveu: Pomyślmy czy przyjmować tą z wykrzyknikiem :lol: Quote
Kosmaty Gałganek Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 [quote name='Shel'] Pomyślmy czy przyjmować tą z wykrzyknikiem :lol:[/QUOTE] Ta z wykrzyknikiem nie da się wykopać :evil_lol: Quote
jonQuilla Posted November 7, 2009 Author Posted November 7, 2009 [quote name='Ania!']No ale po cichu, a Ty tu oficjalnie wygadałaś :evil_lol:[/QUOTE] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B] :oops: no to dupa jestem, wybacz [/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Shel']Dżonkilko, jesteśmy oficjalnie skopane :diabloti::diabloti::diabloti::loveu::loveu::loveu: Pomyślmy czy przyjmować tą z wykrzyknikiem :lol:[/QUOTE] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]:multi::multi: skopany = szczęśliwy :evil_lol: ale w sensie że przyjąć do związku? :evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Shel Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Noo :D Bo skopani to są wyjątkowy, a pani z wykrzyknikiem to nie wiem.. :eviltong::eviltong: Quote
jonQuilla Posted November 7, 2009 Author Posted November 7, 2009 [quote name='Shel']Noo :D Bo skopani to są wyjątkowy, a pani z wykrzyknikiem to nie wiem.. :eviltong::eviltong:[/QUOTE] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B] będzie jej przykro więc przyjmijmy ją :) wyjdzie na prostą dzięki nam :cool3: [/B][/COLOR][/FONT] [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B] *** póki co dupa ze spaceru bo idę do siostry, może jak wrócę to poleziem z Salsą :) odmeldowuję się dziewuszki :loveu: [/B][/FONT][/COLOR] Quote
Shel Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B] będzie jej przykro więc przyjmijmy ją :) wyjdzie na prostą dzięki nam :cool3: [/B][/COLOR][/FONT] [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B] *** póki co dupa ze spaceru bo idę do siostry, może jak wrócę to poleziem z Salsą :) odmeldowuję się dziewuszki :loveu: [/B][/FONT][/COLOR][/QUOTE] Zatem pani z wykrzyknikiem jest skopana i wreszcie prosta. OFICJALNIE :multi: :diabloti: Mam nadzieję, że będą fotki :loveu::loveu: Ja też spadam, bo teraz się 'uczę' :diabloti::diabloti: Quote
Kosmaty Gałganek Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Jakie Wy jesteście wspaniałomyślne :multi::multi::evil_lol: Quote
bianka19 Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Siemka Wam Salsusie :loveu: Kiedy nowe fociaki? :mad: Quote
jonQuilla Posted November 7, 2009 Author Posted November 7, 2009 [quote name='Shel']Zatem pani z wykrzyknikiem jest skopana i wreszcie prosta. OFICJALNIE :multi: :diabloti: Mam nadzieję, że będą fotki :loveu::loveu: Ja też spadam, bo teraz się 'uczę' :diabloti::diabloti:[/QUOTE] [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]to "ucz" się pilnie :evil_lol:[/B][/FONT][/COLOR] [quote name='Ania!']Jakie Wy jesteście wspaniałomyślne :multi::multi::evil_lol:[/QUOTE] [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]i dzięki nam staniesz się też taka :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/FONT][/COLOR] [quote name='bianka19']Siemka Wam Salsusie :loveu: Kiedy nowe fociaki? :mad:[/QUOTE] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]cześć :loveu::multi: a właśnie wróciłam od siostry i zaraz mykamy do lasu czy gdzieś tam :eviltong:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Shel Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Ten kto jest w naszym klanie dostaje naszą wspaniałą moc mądrości :loveu: Quote
Recommended Posts