jonQuilla Posted July 30, 2009 Author Posted July 30, 2009 [quote name='Maks i Spark']Czarny :cool3: A. też nie ;) Quote
M&S Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 [quote name='jonQuilla']też nie ;) Babo :mad:. Zielona :eviltong: A. Quote
jonQuilla Posted July 30, 2009 Author Posted July 30, 2009 [quote name='Maks i Spark']Babo :mad:. Zielona :eviltong: A. :evil_lol::evil_lol: nie Quote
M&S Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 [quote name='jonQuilla']:evil_lol::evil_lol: nie brązowe.....:cool3: A. Quote
jonQuilla Posted July 30, 2009 Author Posted July 30, 2009 [quote name='Maks i Spark']brązowe.....:cool3: A. :shake: mała podpowiedź --> żonkilowej ulubiony kolor :eviltong: Quote
M&S Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 [quote name='jonQuilla']:shake: mała podpowiedź --> żonkilowej ulubiony kolor :eviltong: żółty ?....zaraz focha strzelę :diabloti: A. Quote
jonQuilla Posted July 30, 2009 Author Posted July 30, 2009 [quote name='Maks i Spark']żółty ?....zaraz focha strzelę :diabloti: A. :multi::multi: pewnie że żółty :) poszłam po piłkę do zoologika i jak zobaczyłam żółtą regulowaną smycz to nie mogłam się powtrzymać :evil_lol: coś pięknego :) Quote
M&S Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 [quote name='jonQuilla']:multi::multi: pewnie że żółty :) poszłam po piłkę do zoologika i jak zobaczyłam żółtą regulowaną smycz to nie mogłam się powtrzymać :evil_lol: coś pięknego :) .....no Twoje szczęście...;):evil_lol::evil_lol::evil_lol: a co na to Salsa? A. Quote
jonQuilla Posted July 30, 2009 Author Posted July 30, 2009 [quote name='Maks i Spark'].....no Twoje szczęście...;):evil_lol::evil_lol::evil_lol: a co na to Salsa? A. głupia chciała ją pogryźć, myślała że to zabawka bo była w siatce razem z piłeczkami :evil_lol: Quote
M&S Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 [quote name='jonQuilla'] głupia chciała ją pogryźć, myślała że to zabawka bo była w siatce razem z piłeczkami :evil_lol: chciała się tylko pobawić ;) A. Quote
Rinuś Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 No w końcu zdjęcia :crazyeye: nie wierzę :diabloti: Salsa jaka zadowolona z tą piłka :loveu: Quote
jonQuilla Posted July 31, 2009 Author Posted July 31, 2009 :eviltong: miały być jakieś zdjęcia dzisiaj ale przed pójściem do lasu poszłam z Salsą do siostry na herbatkę i u niej zostawiłam aparat :mdleje: dobrze że o psie nie zapomniałam :evil_lol: jutro z rana odzyskam moją własność i wtedy pochwalę się nową smyczą gnidy oraz może wybierzemy się na spacerek ale to nie jest pewne :eviltong: dobry wieczór :multi: :loveu: Quote
taxelina Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 a jak b ylas u siostry to zdjec nie wzielas zdjec ze slubu? Quote
.Agata. Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 nową smyczą gnidy jak możesz ? :mad::mad: już jest jutro czyli dziś ! :cool3::multi: Zaraz będą zdjęciaa :loveu::loveu: żartuje ofkorz , grzecznie czekamy na zdjęcia :evil_lol: Quote
jonQuilla Posted August 1, 2009 Author Posted August 1, 2009 [quote name='deer_1987']a jak b ylas u siostry to zdjec nie wzielas zdjec ze slubu? :shake: nie miałam na co zgrać tych zdjęć :) [quote name='Alicja']:razz:oj córcia córcia ....gapciu :loveu: :oops::oops: [quote name='diabelkowa']zwalilas! ;P ja nic nie zwaliłam :crazyeye::evil_lol: [quote name='Agata_Roki']jak możesz ? :mad::mad:\ już jest jutro czyli dziś ! :cool3::multi: Zaraz będą zdjęciaa :loveu::loveu: żartuje ofkorz , grzecznie czekamy na zdjęcia :evil_lol: owszem już jest jutro czyli dziś ale ja niedawno zwłoki swoje z łóżka zebrałam więc trochę potrwa zanim zacznę w miarę poprawnie funkcjonować :) :evil_lol::evil_lol::evil_lol: aparat już o 7 rano wrócił do mnie :multi: Quote
agbar Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 Dzien dobry:grins: Ja wstalam dzis o 4 rano:mdleje: bo gonilismy nietoperza:evil_lol: Quote
halgre Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 Serwus ... jestem nerwus ... :evil_lol::diabloti::evil_lol: Quote
Recommended Posts