Bartiśkowa_ Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 Witamy gorąco :diabloti: http://images41.fotosik.pl/95/232af50f4ac30bed.jpg Świetne !!! :loveu: Aż się wzruszyłam normalnie :cool3: Quote
taxelina Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 Dzien dobry!!! plany nad morze sa dzis u nas ale a razie chlodno.. Quote
Izabela124. Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 Cześc moja kochana :loveu: Kiedy w końcu mnie odiwedzisz? Ucałuj Slasę:loveu: Quote
Aga&Ganja Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 hej! :multi: co u was? :cool3: fotki są! :multi: superrrr. ;) http://images50.fotosik.pl/99/b43ae9c07262327d.jpg hahaha :lol::lol: http://images47.fotosik.pl/99/bcec030867b78ecd.jpg slodko :loveu: ale sie za wami stęsknilam... :roll: Quote
jonQuilla Posted April 10, 2009 Author Posted April 10, 2009 dzień dobry :multi::loveu: EFF, słoik moja siostra chciała do Zuziowego pokoju na kwiatka jakiegoś :eviltong: u Nas ogólnie dobrze aczkolwiek Salsa chodzi w namordniku :diabloti: a przy okazji nabycia jej namordnika dostała także nowy kajdan bo stary zaczął się chrzanić :cool3: wiem, wiem...jestem okropna i co ze mnie za dogomaniaczka skoro mój pies chodzi w kolczatce i do tego ma namrodnik nie fizjologiczny :placz: ale nie mówcie nikomu to może się nie wyda :eviltong: a namordnik dlatego że złapała jakiegoś pijusa za spodzien :angryy: ona nienawidzi takich pijusów i zawsze trzeba ją krótko przy nich trzymać a była na spacerze z moją mamą i przeszła ponoć koło niego grzecznie ale jak mama go minęła to Salsa szybki obrót zrobiła i hap za pordki na dupie :mad: na szczęście facet nie robił awantur tylko powiedział "o jaka spryciula" i poszedł dalej :crazyeye: no ale to nie zmienia faktu że przegięła :angryy: także skończyło się rumakowanie dla niej na ulicy :roll: Quote
taxelina Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 [quote name='jonQuilla']no ale to nie zmienia faktu że przegięła :angryy: http://images50.fotosik.pl/101/4e17e4ce35b4779a.jpg wyraznie sie tu pyta: ja przegielam? Quote
jonQuilla Posted April 10, 2009 Author Posted April 10, 2009 taa w domu z niej jest typowy leniwiec, czasami rano muszę ją z łóżka zwalić żeby łaskawie poszła na dwór :roll: ale jak wyjdzie na klatke schodową to budzi się do życia i już nie jest taka ospała :evil_lol: szatan w nią wstępuje :) Quote
emdziolek Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 http://images36.fotosik.pl/97/f00496a98b7c3975.jpg :loveu: rozczuliło mnie te zdjecie:loveu: Quote
Aga&Ganja Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 [quote name='jonQuilla']na szczęście facet nie robił awantur tylko powiedział "o jaka spryciula" i poszedł dalej :crazyeye: no ale to nie zmienia faktu że przegięła :angryy: także skończyło się rumakowanie dla niej na ulicy :roll: ee? :cool1: ten facet dobry :evil_lol::evil_lol: żem się uśmiała! :lol::lol: no ale popatrz, jaka Salsunia grzeczna jest :cool3:: http://images36.fotosik.pl/97/f00496a98b7c3975.jpg przecież ona nic nie robi...: http://images50.fotosik.pl/101/4e17e4ce35b4779a.jpg Wesołych Świąt! u mnie zaraz foty :cool3: Quote
halgre Posted April 12, 2009 Posted April 12, 2009 Spokojnych i pogodnych Świąt Wielkanocnych pełnych miłości i rodzinnego ciepła, życzy ... Halina z Dindkiem Quote
emdziolek Posted April 12, 2009 Posted April 12, 2009 Cześć zółty gilku:loveu: Wesołych świat! Mikołaja w koszyku, reniferów w skorupce, zajączka pod choinką, smacznego karpia itd:evil_lol: Quote
Bartiśkowa_ Posted April 12, 2009 Posted April 12, 2009 Witamy sie z wami :loveu: o proszę Jak Salsa pomagała pięknie pańci w porządkach przed świątecznych :evil_lol::evil_lol: Wedziewzyna jak postępować z niegrzecznymi pijolcami :diabloti::lol: Quote
Szarik Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 Cześć Żonkilko! :loveu: :multi: :loveu: Jak tam Święta? Pięknie wygląda Salsa z Zuzią obok siebie :loveu: U mnie by to nie przeszło: niedość że przyjezdne dzieci boja się Szarego to jeszcze jakby położył się na łóżku (brudny pies) koło dziecka (czystego i nieskażonego) to by wodą święconą pokropili :mad: Ale nieważne ;) Widzę, że rodzinkę zaprosiłaś: http://images50.fotosik.pl/99/b654827fd22b4870.jpg Bardzo fotogeniczni jesteście :loveu: A najlepiej wyszedł wujek Rysiek, zdecydowanie :loveu: Piękne dzbanuszki! Salsunia moja w kolcach? :mad: No to od Zajączka Pańcia dostanie kajdanki elektryczne :diabloti: A pijuchowi dobrze, w zoologu powinniście za to smaka kupić, a nie namordnik :diabloti: Buziaki dla księżniczki! :loveu: Quote
Szarik Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 [quote name='jonQuilla'] Szarikowa, u mnie nikt jakoś tak nie panikuje że pies jest brudny itd Pilnujemy jedynie żeby Salsa nie lizała Zuzi po buzi i żeby przez przypadek jej nie podeptała ani nie uwaliła się cała na nią. Swoją drogą ostatnio nie mam za bardzo chęci skakać po dogo...zresztą nie tylko po dogo. Nie wiem co się ze mną dzieje ale jakieś niekontrolowane doły łapie :roll: w jednej chwili jest ok a zaraz potem wybucham i wyżywam się na kimś kto jest akurat pod ręką :roll: mój okropny charakter daje o sobie znać coraz częściej :oops: No tak u Nas by nie przeszło :mad: ja mam tak raz w miesiącu :evil_lol: Przejdzie! Tym czasem wywieś sobie ostrzegawczą tabliczkę :diabloti: Quote
jonQuilla Posted April 14, 2009 Author Posted April 14, 2009 witam :loveu::loveu: dzięki wielkie wszystkim za życzenia, kochane jesteście :) jak to Viola mówi --> święta, święta i po ptakach :evil_lol::evil_lol: jakoś w ogóle nie czułam klimatu świąt, zresztą chyba nigdy nie czuję wielkanocy :) no może wczoraj poczułam rano kiedy kuzyn oblał mnie zimną wodą o 7 rano...całe łóżko miałam mokre :roll: pajac ...stary a głupi !! :evil_lol: chciałam mu oddać ale się laptopem zasłonił a później jakoś zapomniałam :roll::mad: Szarikowa, u mnie nikt jakoś tak nie panikuje że pies jest brudny itd Pilnujemy jedynie żeby Salsa nie lizała Zuzi po buzi i żeby przez przypadek jej nie podeptała ani nie uwaliła się cała na nią. Swoją drogą ostatnio nie mam za bardzo chęci skakać po dogo...zresztą nie tylko po dogo. Nie wiem co się ze mną dzieje ale jakieś niekontrolowane doły łapie :roll: w jednej chwili jest ok a zaraz potem wybucham i wyżywam się na kimś kto jest akurat pod ręką :roll: mój okropny charakter daje o sobie znać coraz częściej :oops: Quote
jbk Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 Cześć Kwiatuszku :) Co do brudnych psów - u nas w domu brudnemu psu wolno wejść do łóżka - dzieciom wprost przeciwnie ;) nawet czystym :diabloti: Jak się masz? Quote
e.v.a Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 czesc nie swiateczny kwiatku:loveu::loveu::loveu: Quote
Alicja Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 Córcia :loveu:....zakopuj tego dołka .... :calus: Quote
clockwork Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 [quote name='jonQuilla'] u Nas ogólnie dobrze aczkolwiek Salsa chodzi w namordniku :diabloti: a przy okazji nabycia jej namordnika dostała także nowy kajdan bo stary zaczął się chrzanić :cool3: wiem, wiem...jestem okropna i co ze mnie za dogomaniaczka skoro mój pies chodzi w kolczatce i do tego ma namrodnik nie fizjologiczny :placz: ale nie mówcie nikomu to może się nie wyda :eviltong: :shake::shake: terrorystka :shake::shake: jak można psa w kolczatce :placz::placz::placz: i ty śmiesz sie zwać miłościkiem psów :mad::mad::diabloti: yyyy ... zapomniałam czy jeszcze coś chciałam dodać... jakby coś - wróce:cool1: a tymczasem sie witne :hand: Quote
Aga&Ganja Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 [quote name='jonQuilla']witam :loveu::loveu: jakoś w ogóle nie czułam klimatu świąt, zresztą chyba nigdy nie czuję wielkanocy :) Swoją drogą ostatnio nie mam za bardzo chęci skakać po dogo...zresztą nie tylko po dogo. Nie wiem co się ze mną dzieje ale jakieś niekontrolowane doły łapie :roll: w jednej chwili jest ok a zaraz potem wybucham i wyżywam się na kimś kto jest akurat pod ręką :roll: mój okropny charakter daje o sobie znać coraz częściej :oops: Cześć! :multi: co u was nowego? zajrzyj czasem na dogo chol.ero! :mad: a co do klimatu Świąt Wielkanocnych, to ja też wgl ich nie czuję. Wszystko ładnie, pięknie- jajka, sr.ajka, kogcuciki, s.ruciki i takie tam inne badziewia, w których zatapia się dom nic nie dają. Zawsze Święta Wielkanocne u mnie są takie mało rodzinne. Tylko są ci, co mieszkają w domu. Później dopiero przyjadą, ale to raczej świętowanie alkoholem. :evil_lol::evil_lol: no ale dobrze, odpocząć można- wolne. :) Właśnie, tak jak Ala powiedziała- zakopuj te doły. I to szybko!! ;):multi: Quote
Recommended Posts