Buszki Posted January 15, 2011 Posted January 15, 2011 [quote name='monika_wiki']Proszę o modlitwę może będzie domek dla Muchy:)[/QUOTE] Mocno trzymamy kciuki. Quote
Asiaczek Posted January 15, 2011 Posted January 15, 2011 [quote name='monika_wiki']Proszę o modlitwę może będzie domek dla Muchy:)[/QUOTE] Moje pozytywne mysli i zaciśnięte kciuki może pomogą:) Muszka, leć do nowego domku! Pzdr. Quote
jamnicze Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 Ja też mocno trzymam kciuki za Muszkę. Quote
monika_wiki Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 Mucha na ferie zamieszka w nowym domu:) Quote
monika_wiki Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 Zostanie to rodzina po tragicznych przeżyciach kochająca i odpowiedzialna zamieszka z dziewczynką chyba 10 letnią Wymarzony dom zresztą to córka mojej sąsiadki więc będzie kontakt. Quote
Asiaczek Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 [quote name='monika_wiki']Zostanie to rodzina po tragicznych przeżyciach kochająca i odpowiedzialna zamieszka z dziewczynką chyba 10 letnią Wymarzony dom zresztą to córka mojej sąsiadki więc będzie kontakt.[/QUOTE] Cudne wieści z rana:):multi: [B]monika_ wiki [/B]- gratulacje za sprawną akcję szukania domku dla Muszki:) A jakie imię będzie nosiła w nowym domku? Muszka:loveu: [URL]http://img7.imageshack.us/img7/5676/img1757800x600.jpg[/URL] Pzdr. Quote
Malwi Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 czy Sara ma w sobie coś z Basenji ? (oprócz zakręconego ogonka) [IMG]http://www.ostrowschronisko.pl/animal/Sara-sara2-1294356343.jpg[/IMG] Quote
Asiaczek Posted January 22, 2011 Posted January 22, 2011 No, nie za wiele:) Ale ogonek pasuje:) A tak poza tytm - śliczna sunia... Pzdr. Quote
monika_wiki Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 Dzieczyny pomocy rodzina do której miała iść Mucha dostała dzisiaj szczeniaka i nie chcą Muchy jak zwykle ludzie zawalili a ja ją specjalnie trzymałam i odmawiałam że już zajęta itd a tu klapa nie mogę jej tak długo trzymać pilnie szukamy kochającego i cierpliwego domku :( Quote
Asiaczek Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 O, masz.... Rozumiem, że niemasz nigdzie zapisanych ani telefonow ani maili od tych, co byli wstępnie zainteresowani Muszką...? Kurczę, a juz tak dobrze to wyglądało... Pzdr. Quote
jamnicze Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 Ludzie są jednak nieodpowiedzialni :( Oby Muszka szybko znalazła dobry domek Quote
Asiaczek Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 [quote name='monika_wiki']Muszka nadal czeka:-([/QUOTE] Martwi mnie to, ale nic nie umiem poradzić... Na wątkach pomocowych też nie jest tak radośnie... Pzdr. Quote
monika_wiki Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 Mucha właśnie pojechała do domu w Jeleniej Górze teraz trzymajcie żeby się wszystko udało bo ona trochę strachliwa pierdółka i martwię się jak się zaaklimatyzuje. Quote
Asiaczek Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 Oooooo, trzymam mocno-mocno i zaciskam tak samo mocno!!!! Pzdr. Quote
basenji.help Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 Witam, znalazłam aukcję na Allegro pieska podobnego do Basenji. Ponoć nie lubi dotyku. Wiem, to źle, ale może uda się znaleść dla niego nowy kochający dom. Link do aukcji : [url]http://allegro.pl/maly-jak-ratlerek-morgus-mini-basenji-i1603124005.html[/url] Trzeba się pośpieszyć, ponieważ do końca zostały tylko 3 dni. Pozdrawiam :) Quote
Baksa Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 [quote name='monika_wiki']Muszka nadal czeka:-([/QUOTE] Muszka jest już u nas od ferii:)Świetny pies bardzo w typie Basenji tylko...szczeka;)Mądra bestia,kocha zwierzęta i świat który zaczęła na nowo odkrywać.Kompletne adhd.Kochamy ją na zabój:) Quote
Baksa Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 A ludzie zaczepiają nas i pytają co to za rasa?Tak ładna jest z tym zakręconym ogonkiem i stojącymi uszkami:)Podoba się każdemu:) Quote
Buszki Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 Super,że Muszka znalazła kochający domek.A z psiakiem mającym ADHD da się żyć :diabloti:. Quote
Asiaczek Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 [quote name='Baksa']Muszka jest już u nas od ferii:)Świetny pies bardzo w typie Basenji tylko...szczeka;)Mądra bestia,kocha zwierzęta i świat który zaczęła na nowo odkrywać.Kompletne adhd.Kochamy ją na zabój:)[/QUOTE] Super wieści:) Pzdr. Quote
jamnicze Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 Muszka na pewno odpłaci się morzem miłości :) A może zrobisz jej galerie na DOGO? Quote
Baksa Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 Zrobiłabym ale nie umiem wrzucać fotek a męża nie mogę się doprosić:(próbowałam i nic:(udaje mi się tylko posty z fotkami kopiować hehe Muszka ma teraz przyjaciela yorka(8kg:))chłopca z Anglii ,właściciele chcieli go uśpić bo sikał w domu jak zostawał sam:(najpierw wzięłam go na tymczas ale został bo Muszka go kocha i moja córcia 2,5 roku Kajcia też.Zresztą Toffi jest super.I tak mamy 2psy do polowań na małe zwierzęta po których chodzą nasze szczurki:) Muszkę kocha cała rodzina,ma teraz tyle miłości że czasem nie wie co ma z nią robić.Swoją drogą nie pojmuję dlaczego była w schronie aż tak długo,miała 3mce jak tam trafiła 10mcy jak my ja zabraliśmy.Gdyby nie monika-wiki i jej rottweilery to kto wie co by dalej z Muchą było.Mamy kontakt do dziś bo jestem jej wdzięczna za tak wspaniałego psa.Pozdrawiam wszystkich kochających Basenji i nie tylko:) Quote
Asiaczek Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 Cudne wieści:) Cieszymy się razem z Tobą, że masz tak kochanego psa! Pzdr. Quote
Recommended Posts