ewatonieja Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 [url]http://dojazd.pl/index.php?m=do&path=ogw[/url] tutaj lokalizacja gabinetu na mapce wa-wy mozna sobie ustawić trase dojazdu Quote
zdrojka Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 Już wiem gdzie, w sumie niedaleko jedno od drugiego. Znajdzie się trzymacz? Quote
zdrojka Posted August 6, 2007 Posted August 6, 2007 Czy coś wiadomo? Na którą godzinę wizyta umówiona? Czy jest ktoś, kto mógłby ze mną pojechać? Może jakiś kontakt tel do osoby, która w Wawie się nim zajmuje? Quote
Moriaaa Posted August 6, 2007 Author Posted August 6, 2007 Właśnie dzowniłam do dr Garncarza:) Mogę psa przywieźć w środę jak będę go odbierać z Tatarkiewiecza:) Uffffff...... Quote
Izunia86 Posted August 6, 2007 Posted August 6, 2007 Witam "malenstwo" :cool3: Nie bylo mnie pare dni na dogo. Jesli chodzi o transporty to ja niestety nie mam samochodu ani blizszych znajomych z samochodem :-( Mam nadzieje ,ze bedzie dobrze . Quote
modliszka84 Posted August 6, 2007 Posted August 6, 2007 Moriaaa , przywozisz rottka do Pabianic w czwartek/piatek ? Quote
Moriaaa Posted August 7, 2007 Author Posted August 7, 2007 [quote name='modliszka84']Moriaaa , przywozisz rottka do Pabianic w czwartek/piatek ?[/quote] W piątek na 7 rano mam być z miśkiem w Pabianicach. Quote
gosiaczek&mobil Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 [quote name='Moriaaa'][CENTER][SIZE=4][COLOR=red][B]PILNIE POTRZEBUJEMY NA JUTRO OSOBY KTÓRA PRZEWIEZIE ROTTKA Z TATARKIEWICZA DO dr.GARNCARZA NA WIZYTĘ I ODWIEZIE GO NA TATARKIEWICZA...CZY KTOŚ MOŻE POMÓC???????????[/B][/COLOR][/SIZE]?[/CENTER] [/quote] Moriaa przepraszam że się nie odzywałam ale tak jak pisałam wcześniej nie było mnie w wawie. gdyby była potrzbena pomoc ja go moge zawieść do Grancarza ale pracuję do 17 tej. moj tel 602 696 694. Jak będzie ruszał w dłuższą trasę to pamiętajcie żeby uprzedzić klinike żeby go nie karmili i podali coś na chorobę lokomocyjną, równiez na zapas bo przeciez długa droga go czeka Quote
ewatr Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 uf dopiero tu trafiłam .........rociak trzymaj się ! Quote
Moriaaa Posted August 10, 2007 Author Posted August 10, 2007 [B]Rokiś pojechał do nowego domku do Szwajcarii.... To cudowne , że trafi od razu do swojego domku stałego, a nie tak jak było w pierwotnym planie-na tymczas. Na Rokisia czeka śliczny dom z ogrodem:) i wyczekująca rodzinka:) Na miejsce dotrze jutro wieczorem. Dzisiaj przenocuje u Pani z Niemiec, a potem do domku:) Uffff....:)[/B] Quote
Szyszka Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 :multi: :multi: :multi: Rotuś, bidulek, zasługuje na wszystko co najlepsze. Trzymaj się, Rotku.:loveu: Quote
modliszka84 Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 Super ze sie udało :lol: Moriaaa a widzialas moze mojego Julka w schronie ;)? Quote
diana79 Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 Rottku :loveu: cieszę się bardzo, że wkońcu Ci się udało :multi: :multi: :multi: życzę Ci dużo szczęścia w nowym domku :loveu: Quote
Moriaaa Posted August 10, 2007 Author Posted August 10, 2007 [quote name='modliszka84']Super ze sie udało :lol: Moriaaa a widzialas moze mojego Julka w schronie ;)?[/quote] Tak, on też jechał prawda? Jest dużo mniejszy niż myslałam. Siedzi w transporterku przy rottku:) Teraz cioteczki trzymać kciuki za szczęśliwą podróż:) Quote
Szyszka Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 No to trzymamy. Szczęśliwej drogi, pieseczki:loveu: Quote
modliszka84 Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 [quote name='Moriaaa']Tak, on też jechał prawda? Jest dużo mniejszy niż myslałam. Siedzi w transporterku przy rottku:) Teraz cioteczki trzymać kciuki za szczęśliwą podróż:)[/quote] hihi no taka malizna, ale mnie sie zakwasy od jego noszenia porobiły :p Julek tez jedzie ale w Polsce zostaje, przy granicy niemieckiej w zachodniopomorskim ;) Od nas w sumie 6 psów, rotek i niewidomy spaniel z Łodzi, 4 psy z Bełchatowa i kilka ze Swarzędza. Oby szczęsliwie dojechali :thumbs: Quote
modliszka84 Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 łooo to chyba jakas zmiana planow :evil_lol: Quote
karina1002 Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 [quote name='Moriaaa']Teraz cioteczki trzymać kciuki za szczęśliwą podróż:)[/quote] Trzymamy, trzymamy :) Quote
Monia70 Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 Jestem u rotusia prawie codziennie,po cichutku kibicowałam i trzymalam kciuki.Tak się ciesze!!!Nie ma piekniejszej wiadomości niz ta, że pojechał do SWOJEGO domku. Niech podróż przebiegnie spokojnie! Quote
zdrojka Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 Ale super wieści, tyle psiaków pojechało do nowych domków :multi: Quote
nata od jadzi Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 z łodzi pojechał niewidomy spaniel, wolnochodząca babcia vel mysza, florek nr 3135, no i rottuś :) a kobitki z Niemiec bardzo zorganizowane, miały na kartce rozrysowane rozmieszczenie klatek tak żeby wszystkie weszły. chyba z 15 psów pojechało, jeśli nie więcej :) a Kaja tutaj trzyma fason, ale pożegnaniu z rottkiem towarzyszyło kilka łez... ;) [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images30.fotosik.pl/53/267442e64ea6229f.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images30.fotosik.pl/53/82c98b676329b4a4.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images25.fotosik.pl/53/00daf3ac1c483902.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images24.fotosik.pl/53/19c0f19f0cc521df.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images26.fotosik.pl/53/b307c66a0a848330.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images26.fotosik.pl/53/6d609e04c9bb809c.jpg[/IMG][/URL] Quote
modliszka84 Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 pewnie ze zorganizowane ;) ta Niemka z dłuższymi włosami to jest własnie Beate - dzieki niej ponad 300 psów z pabianickiego schroniska w ciagu kilku lat znalazło domy w Niemczech :) Quote
gosiaczek&mobil Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 czy ktos wie jakie sa wyniki konsultacji u dr. Garncarza po operacji? Na ile będzie widział? Wetki z kliniki na Tatarkeiwicza gdzie pies przebywal bardzo się dopytują... też chciałabym wiedzieć. Byłam wczoraj uregulowac sprawe płatności za pobyt rottka w lecznicy - faktura juz wystawiona i wyslana do Pomorskiej Fundacji Rottka do zapłaty :loveu: Quote
Moriaaa Posted August 10, 2007 Author Posted August 10, 2007 Dr. Garncarz był zachwycony oczkami na ostatniej wizycie. Lewe oczko zupełnie bomba i chłopak normalnie będzie widział. Prawe oczko (tam były te 3 skórzaki) też bardzo dobrze ale będzie miał troszkę ograniczone widzenie zewnętrzne. Teraz chłopak normalnie porusza się, obserwuje ludzi, samochody, to lewe oczko jest sprawne, widać w nim normalnie pracującą źrenice. To czerwone co widać na zdjęciach, jest to stan zapalny, który wyeliminują kropelki. Dostał nowe dwa rodzaje Tobradex i Cyclo...coś tam;) Kropelki pojechały z rottkiem, za 6 tygodni pojedzie do okulisty w Szwajcarii i on (ten okulista)będzie kontynuował leczenie...oczywiście na prośbę dr Garncarza zostanie przekazany adres mail i będą się już kontaktować. Quote
Recommended Posts