Jola_K Posted November 27, 2009 Author Posted November 27, 2009 zapraszam na serie aukcji dla tych najbardziej potrzebujacych kotow na pokrycie kosztu ich leczenia i hospitalizacji (aukcje dla zarejetrowanych na miau) ekspresowe aukcje dla chorych staruszkow NOWA! Kolorowe, nowe magnesy KLIKNIJ NOWA! Muzyka relaksacyjna dla osob spod znaku BARANA KLIKNIJ NOWA! W czerni, szal i kalendarz KLIKNIJ cdn Quote
Jola_K Posted November 27, 2009 Author Posted November 27, 2009 Bestseller - Tolpa - borowinowe serum antycellulitowe KLIKNIJ Fartuszek kuchenny z kotem KLIKNIJ Obroza owadobojcza KLIKNIJ Ives Rocher Nature woda toaletowa KLIKNIJ jeszcze dwie: prowadzi zuzia96 Ksiazka o kotach i kotki dwa... KLIKNIJ prowadzi Bazyliszkowa Bardzo rozne roznosci KLIKNIJ zapraszamy Quote
Seaside Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 już od miesiąca nie mogę wejść na forum miau :( nie mam pojęcia co się dzieje :( Quote
Jola_K Posted November 27, 2009 Author Posted November 27, 2009 oni cos tam zmieniali, wiec moze tutaj jest problem czy jakis blad ci wyskakuje, jakas informacja? podaj prosze to napisze do administratora w twoim imieniu Quote
Seaside Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 Page not found - connection failure Oops! This link appears to be broken. Suggestions: Reload this page later Go to miau.pl Search on Google Quote
Seaside Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 po prostu nie otwiera sie :( główna miau.pl działa Quote
Jola_K Posted November 27, 2009 Author Posted November 27, 2009 w watku o problemach z logowaniem wyczytalam cos takiego: czyli jak nie działa logowanie to: 1. "Usuń cookies utworzone przez forum" na głównej stronie jest link do tego (lewy dół tabeli for) 2. zmień hasło (zwłaszcza jak zawiera polskie znaki ąłńść itp.) daj znac prosze czy to cos pomoglo, jesli nei wpisze tam prosbe o naprawienie Twojego konta Quote
Jola_K Posted November 27, 2009 Author Posted November 27, 2009 [quote name='Seaside']Page not found - connection failure Oops! This link appears to be broken. Suggestions: Reload this page later Go to miau.*pl Search on Google jak glowna miau dziala to super wejdz od pocztaku na strone miau poprzez link www.miau.pl wybierz zakladke forum i pozniej zaloguj, jak trzeba daj przypomnienie hasla na mail cala strona troche inaczej teraz wyglada Quote
Seaside Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 nie mogę wejść na główną forum więc ani usunięcie cookies ani zmiana hasła nie wchodzą w grę :( :( :( Jolu bardzo proszę gdybyś mogła napisać w moim imieniu - z góry baaardzo dziękuję :) Quote
Jola_K Posted November 28, 2009 Author Posted November 28, 2009 wczoraj zabralysmy 6 kotow z lecznicy prosimy o wsparcie bazarkowe Quote
Jola_K Posted November 28, 2009 Author Posted November 28, 2009 w postach powyzej nr 3227 i 3228 sa linki do naszych aukcji dedykowane tym kotom - zapraszam Quote
Jola_K Posted November 28, 2009 Author Posted November 28, 2009 kotki ktore od wczoraj sa u mnie to maly czarnuszek Bursztynek, o bursztynowych czkach :iloveyou: i ciut starsza czarna koteczka Mamba w takiej malej klatce u mnie siedza :( w planach bylo kupno duzej kenelowej klatki dla nich, ale niestety rachunki a lecznicy blokuja nam wszystko :( oba kotki dlugo chorowaly na kk teraz u Bursztynka obserwuje nawrot kataru, oba dostaja od dzisiaj scanomune oprcz tego Bursztynek ma strupki na ciele, zostal wygolony, oba byly nacierane fungidermem i imaverolem mam nadzieje ze to nie grzybica, bo wtedy bede miec niezle klopoty - majac obecnie 29 kotow tymczasowych Bursztynek i Mamba sa szczepione oto one Bursztynek, mruczacy mlodzieniec :iloveyou: Quote
Jola_K Posted November 28, 2009 Author Posted November 28, 2009 Mamba, panienka, troche niesmiala, ale wlacza traktorek jak sie z nia gada :iloveyou: Quote
Jola_K Posted November 28, 2009 Author Posted November 28, 2009 oswiadczam, ze nie podaje kotom jedzenia prosto z puszki puszka na ostatnim zdjeciu to byl wabik by wyszla z klatki i pokazala sie cala :) Quote
Seaside Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 Jolu - miau działą!!!!!! Bardzo bardzo dziękuję :loveu::loveu::loveu::loveu: Kurcze znów rachunek urósł :shake: Biedne te kicie :( Quote
Jola_K Posted November 29, 2009 Author Posted November 29, 2009 kicie biedne okropnie :( ja ze swoich mam juz wylozone 617zl i dlug za zwirki 210zl ten rachunek to dodatkowe obciazenie znowu sie zaczyna ;( zapraszam na aukcje, musimy to jakos nadrobic Quote
Jola_K Posted November 29, 2009 Author Posted November 29, 2009 BASIA, to kotka ktora zabralam z meliny w mojej wsi - mieszkala sobie w ruderze w towarzystwie pijaczkow. Jest mloda, mysle ze ma nieco ponad rok. W tym roku miala kocieta. Kotki zabralysmy we wrzesniu - cala czworka ma juz domy. Kotka jest po pierwszym szczepieniu, czeka na sterylizacje. Basia ma swoj wlasny watek KLKNIJ Quote
psiama Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Wciąż widze nowe bidy przybywają ... Podnosimy wysoko, może ktoś pomoże ... Chanel juz taka pięna młoda kociczka, moja ulubienica :) :) :). Quote
Jola_K Posted December 3, 2009 Author Posted December 3, 2009 nasi nowi podopieczni :placz: Lolek, kot po wypadku, uderzony w glowe, starcil oko i fragment zuchwy watek KLIKNIJ Maly niewidomy kotek :cry: watek KLIKNIJ zapraszam kup i pomoz Quote
malagos Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 Joluś, a jak tam Myszka? Caly czas o niej myslę.... Czy Ty nie bedziesz czasem w Warszawie przed Świętami? Quote
Jola_K Posted December 4, 2009 Author Posted December 4, 2009 malagos napisał(a):Joluś, a jak tam Myszka? Caly czas o niej myslę.... Czy Ty nie bedziesz czasem w Warszawie przed Świętami? witaj :) powinnam byc, byc moze juz w przyszlym tygodniu, w sprawie mojego taty bylam w tym tygodniu - wlasciwie na jeden dzien - po przyjechalam w srodku nocy z poniedzialku na wtorek i wyjezdzalam juz w srode rano myslalam o tym zeby Cie poinformowac... jakby co, ale stwierdzilam ze malo czasu bedzie na spotkanie wiec nastepnym razem skontaktuje sie na pewno :) Myszka nadal czeka Quote
malagos Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 tylko jeden kłopot, ja jestem jeszcze 100 km od Warszawy :( Quote
Recommended Posts