Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Hund napisał(a):
Tak tych kociaków w schronie juz nie ma. W tej chwili (dane z moich odwiedzin schronu z niedzieli ) nie ma ani jednego małego kotka oraz podrostków. Wszystkie koty i kotki które zostały są dorosłe.

Całe szczęście że przynajmniej maluchy mają domki...

Posted

/odpisuje tutaj bo nie mogę wysłać PW/
Jolu, bardzo dobrze że napisałaś do mnie w sprawie pomocy. Niestety te koce, miski itp. o których kiedyś pisałam, przekazałam już tanitce dla schroniska w Celestynowie. Jednak bazarki mogę wystawić, oraz wyłożyć jakąś kwotę od siebie. Jeśli uda mi się znów zebrać jakieś koce itp. to przekazałabym Ci je kiedy będziesz w Warszawie.
Pozdrawiam:)

Posted

dziekuje baffi2 :loveu:
skontaktuje sie z Toba w sprawie spotkania 14-15 marca.

ja od wczoraj czytam watek od poczatku, w koncu mam czas na inwentaryzcje, robie notatki, ile kociat wyciagnelam ze schronu, ile znalazlam, ile pojechalo do Wandy, ile odeszlo za TM...
mam w excelu wszystkie wplywy i wydatki, to tez przepisze tutaj, manko jest druzgocace to 2tys dlugu :placz:
sa policzone tylko rachunki za leczenie, hospitalizacje, sterylki, szczepienia, karmy, zwirki itp nie ma tam kosztow paliwa, a wiec wielu wyjazdow np do Wandy (Zywiec->Bytom, ponad 100km w jedna strone)

na jesieni zaczelam nadrabiac, ale utrata internetu 14 grudnia przelala czare, ciagle byly wydatki a mnie stanely wszystkie bazarki, coz wiele moglam zrobic na telefonicznym polaczeniu, nawet strony mi sie w pelni nie ladowaly, czasami udalo mi sie pare slow napisac, koszmar, net odzyskalam dopiero po wyjezdzie 17 stycznia
przed wyjazdem przekazalam anita5 z miau troche rzeczy na bazarek, bo sama z powodu odleglosci nie moge ich wystawiac, tzn moge ale ktos musialby czekac do mojego powrotu na wysylke

tutaj juz kolekcjonuje fanty na bazarek, mam dwa dobre wina hiszpanskie-pyszne, ktore wystawie po powrocie, oraz slodkie dwa kociaki-magnesy na lodowke :) kolejne fanty beda zbierane... :razz:

Ktokolwiek jeszcze moze mnie wesprzec bazarkowo, to bede bardzo wdzieczna. Wylozone pieniadze sa pozyczone od TZ, siostr, mamy, po trochu od kazdego... musze je zwrocic, by w przyszlosci moc jeszcze liczyc na ich pomoc.
Chcialabym nadrobic dlugi zanim wroce, bo wkrotce zaczyna sie nowy "sezon" na kocieta a chcialabym dalej pomagac...

Kilka faktur wyslalam na AFN, moze cos z tego odzyskam, reszte bazarkowo musze nadrobic. Ciezko jest, zwlaszcza gdy nie prowadzi sie aukcji na konkretne zwierze, tylko pisze sie o dlugu, ale za kazda zlotowka kryje sie przeciez ratowanie niedawno zwierzatko.

Posted

Jola_K napisał(a):
dziekuje baffi2 :Rose:

pieniazki podzielisz wg uznania, nie wtryniam sie w to ;)

ok;) poprosiłam Cię o podanie nr konta na bazarku torebkowym:lol:

Posted

[quote name='baffi2']Zrobiłam kolejny bazarek:
http://dogomania.pl/forum/showthread.php?t=105623
Również proszę czasem podnosić;)
dziekuej baffi2

a ja dostalam za posrednictwem wandul66 kolejne fotorelacje z nowych domkow
tym razem to zdjecia od Pana Niani i czarnej kotki z plamka na glowie, ktora ma na imie Masakra, a to dlatego ze jest masakrycznie przymilna i ma kasakryczne adhd :lol:

fotki wkleje jutro, ok?

Posted

W swoim egoiźmie i totalnej ślepocie dopiero teraz dowiedziałam się o długu kociaków :oops: A ty kochana tyle nam pomogłaś :oops::oops::oops:
W poniedziałęk ruszam z bazarkami - właśnie kompletuję wyprawkę ;)

Posted

dzisiaj jest Miedzynarodowy Dzien Kota

korzystajac z okazji, zycze wszystkim mruczakom, malym i duzym, wszystkiego co najlepsze, o czym marza, czego pragna, co uwielbiaja robic, czym sie bawic, co jesc.. niech zawsze sa szczesliwe! Niech sa zdrowe i wszystkie maja swoich wlasnych duzych!