Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

[B]Mada95[/B] dzięki za wyczerpującą odpowiedź ;)
[B]wikikoniki[/B] ja teraz jestem prawie codziennie koło 18 na polach (o ile nie jest za ślisko, żeby skakać), więc jak masz ochotę to zapraszam ;)

Edited by lilacly
Posted

Strasznie wcześnie :lol:
Żeby zrobić co mam do zrobienia i dojechać na czas to chyba bym musiała o 7 wstać :lol: No dobra, ja wtedy najwyżej dam znać jak coś, niech jest ta 12. Jestem ciekawa jaka też będzie pogoda. Oby nie padało i oby nie było za gorąco, bo jak będzie gorąco to mój pies nie dojedzie cały :P

edit. zaraz mam autobus i jadę na koncert, więc niestety nie ;)

Posted

Jestem za 12 :)
Ty nie możesz wstać o 7 wyspana, a ja do 7 nawet nie śpię :diabloti: Więc jak dla mnie i 9 jest dobra, ale nie będę was budzić:evil_lol:

Posted

[quote name='Mada95']psy biegają bez smyczy no a "pies na psie" to zależy od pory dnia, tygodnia pogody...na początku były dwa a później kiedy dłużej słońce grzało to było ponad 20 ,a tam jest 100 m tej plaży więc wtedy było troche tłoku ,ale niektórzy rzucali psom zabawki tyle że czasami nie tylko ich pies biegł za tą piłką ;)[/QUOTE]
100 metrów długości?

Posted

[quote name='Onomato-Peja']Takie zapsienie brzmi beznadziejnie... Zapraszam na Dickmana, plażę psom przyjazną a zdecydowanie dłuższą niż 100m. :D[/QUOTE]

gdzie to gdzie to ? :p

a ja się znowu pytam co z tą wycieczką do Pruszcza :roll:

Posted

[quote name='Mada95']Drogą rowerową ,potem przez pola a na koniec zejście na plaże ,tak?

Wybieramy się tam razem jutro ?:cool3:[/QUOTE]

Można iść od razu koło VLO prosto.

Raczej nie da rady, tzn nie jutro. Ogółem do końca tygodnia nie bardzo.

Posted

[quote name='Talucha']Hmm, to jak wtedy, gdzie się spotykamy? :lol:[/QUOTE]
Jeśli idziemy na tą plażę do psów to chyba najlepiej koło stadniny (na przeciwko klifu). Po przejściu przez park i las byłybyśmy na plaży :)