Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No eeej, dlaczego tak dużo osób odpada ? ;/

Dzisiaj zrobiłam sama obrożę, szelki i smycz, czekam na Wasze opinie jutro ;)

jeszcze takie pytanie... jak wysiądę na przystanku 'Płyta Redłowska' to dojdę do polanki szybciej niż z jakiegoś 'zespół szkół budowlanych' ?

Posted

Faktycznie jakoś tak mało osób...i pogoda ma się pogorszyć... (ale podobno nie ma padać więc jest ok ;))
Co do przystanków to nawet nie wiem gdzie one są:oops:

Posted

[quote name='wikikoniki']pogoda mi pasuje chłodniejsza, bo pies się tak szybko nie męczy...[/QUOTE]
Też racja, jak by było 20-30 stopni to na pewno byśmy nie poszły:) Byle deszcz nie padał to będzie dobrze;)

Posted

No dobra, postanawiam choć trochę się poprawić i proponuję spacer w najbliższy weekend.
Mogłaby być to niedziela 13.05.12, w odpowiedzi na prośby dotyczące zbiórki proponuję parking przy stadionie GOSiRu (potocznie zwanym Arki). Wyruszymy albo w kierunku Małego Kacka, albo w kierunku Witomina.

Czekam na info o ewentualnych chętnych - myślę, by pozabierać, jak najwięcej "wolnych macek" w postaci swych TZ, znajomych, by i schroniskowce nacieszyły się, mam nadzieję piękną pogodą.

Odmowy nie przyjmuję, pogodę wstępnie zamówiłam! Teraz tylko czekam na głos ludu [IMG]http://www.amstaff-pitbull.eu/images/smilies/icon_mrgreen.gif[/IMG]

Posted

Nas będzie można spotkać w niedzielę na festynie przy stoisku Fundacji Dogtor, jeśli ktoś jest zainteresowany wolontariatem u nas z psem (bądź bez psa) to będzie dobra okazja, żeby wszystkiego się dowiedzieć ;)

Posted

[quote name='wikikoniki']jakby Neska się załapała na fotki u kogoś z festynu to poprosiłabym o PW :)[/QUOTE]
Jakby Joy się na jakieś zdjęcie nawinęła to też proszę o PW:)