Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

a czy ona mieszka w domu czy w środku? bo może by ją ostrzyc - zrobić ładne zdjęcia wyraźne - kurcze taka piękna suka szybko powinna znaleźć dom - tylko trzeba ją odpowiednio przedstawić ;)

• Replies 462
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

malawaszka napisał(a):
a czy ona mieszka w domu czy w środku? bo może by ją ostrzyc - zrobić ładne zdjęcia wyraźne - kurcze taka piękna suka szybko powinna znaleźć dom - tylko trzeba ją odpowiednio przedstawić ;)

Carmen w ciągu dnia jest na dworzu - w nocy w domu.
Myślę że ze strzyżeniem trzeba poczekać aż się zrobi cieplej - na razie jest za zimno.

Posted

no tak - jak na dworze to racja, że lepiej niech ma futerko :loveu:

no ja naprawdę siędziwię że nikt jej nie chce!!! jest piękna!

a czy jest możliwość zrobienia zdjęć nie z góry tylko z boku - przykucnąć i pstyk :loveu:

Posted

Ze zdjęciami jest problem bo ja mogę je dopiero zrobić po pracy a wtedy jest za ciemno.
Może w weekend uda mi się podjechać i zrobić jakieś nowe, ale nie wiem czy dam radę.

Posted

gra naprawdę warta świeczki bo dobre fotki potrafią zdziałać cuda ;)

wczoraj posłałam Carmen jednej Pani, która chciała olbrzymkę sznaucerkę ale nie wiem czy coś z tego będzie - nie odpisała jeszcze

Posted

malawaszka napisał(a):
nie zapomniana :shake: ja o niej pamiętam i wysyłam potencjalnym zainteresowanym, ale ludzie szukają niewiadomoczego :shake:

No niestety - sami nie wiedzą czego chcą:shake:

Posted

Nie mam innych zdjęć - te co są są najlepsze jakie mam.
Jak podjadę kiedyś w ciągu dnia to zrobię nowe.
Problem w tym że jestem w Zielonce zawsze po pracy kiedy jest ciemno i nie ma szans na dobre zdjęcia:shake:

• 2 weeks later...