malawaszka Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 a czy ona mieszka w domu czy w środku? bo może by ją ostrzyc - zrobić ładne zdjęcia wyraźne - kurcze taka piękna suka szybko powinna znaleźć dom - tylko trzeba ją odpowiednio przedstawić ;) Quote
anouk92 Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 malawaszka napisał(a):a czy ona mieszka w domu czy w środku? bo może by ją ostrzyc - zrobić ładne zdjęcia wyraźne - kurcze taka piękna suka szybko powinna znaleźć dom - tylko trzeba ją odpowiednio przedstawić ;) Carmen w ciągu dnia jest na dworzu - w nocy w domu. Myślę że ze strzyżeniem trzeba poczekać aż się zrobi cieplej - na razie jest za zimno. Quote
malawaszka Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 no tak - jak na dworze to racja, że lepiej niech ma futerko :loveu: no ja naprawdę siędziwię że nikt jej nie chce!!! jest piękna! a czy jest możliwość zrobienia zdjęć nie z góry tylko z boku - przykucnąć i pstyk :loveu: Quote
anouk92 Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Ze zdjęciami jest problem bo ja mogę je dopiero zrobić po pracy a wtedy jest za ciemno. Może w weekend uda mi się podjechać i zrobić jakieś nowe, ale nie wiem czy dam radę. Quote
malawaszka Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 gra naprawdę warta świeczki bo dobre fotki potrafią zdziałać cuda ;) wczoraj posłałam Carmen jednej Pani, która chciała olbrzymkę sznaucerkę ale nie wiem czy coś z tego będzie - nie odpisała jeszcze Quote
malawaszka Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 nie zapomniana :shake: ja o niej pamiętam i wysyłam potencjalnym zainteresowanym, ale ludzie szukają niewiadomoczego :shake: Quote
anouk92 Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 malawaszka napisał(a):nie zapomniana :shake: ja o niej pamiętam i wysyłam potencjalnym zainteresowanym, ale ludzie szukają niewiadomoczego :shake: No niestety - sami nie wiedzą czego chcą:shake: Quote
Erazm Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Może się wkurzysz, ale przemianowałam ją w ogłoszeniu na sznaucera:cool3: Quote
anouk92 Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Erazm napisał(a):Może się wkurzysz, ale przemianowałam ją w ogłoszeniu na sznaucera:cool3: Może teraz ktoś się zainteresuje - dzięki:loveu: Quote
malawaszka Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 no i jak zrobi się cieplej to pięknie pannicę przejechać maszynką i domek się migiem znajdzie - ludzie nie mają wyobraźni i trzeba im dokładnie pokazać jakie cudo z tej Carmenki :loveu: Quote
_beatka_ Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 tyle czasu minęlo a taka piękna sunia nadal bez domu:placz: Quote
Erazm Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Aniu, a może ona jest bardziej małym olbrzymem;), niż średnim sznaucerem? Na tym zdjęciu to trudno powiedzieć, a może też masz jakieś inne zdjęcia? a może ktoś szuka 8 kg szczęścia? http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=105274 Quote
anouk92 Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Nie mam innych zdjęć - te co są są najlepsze jakie mam. Jak podjadę kiedyś w ciągu dnia to zrobię nowe. Problem w tym że jestem w Zielonce zawsze po pracy kiedy jest ciemno i nie ma szans na dobre zdjęcia:shake: Quote
Erazm Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 To może ja podjadę i spróbuję zrobić zdjęcia? Tylko czy będę mogła? Quote
anouk92 Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 Dwie małe sunie zostały adoptowane:multi: - Nelli i Sari - tak się cieszę bo już myślałam że nigdy się nie uda. Zostały 4 małe suczki i 4 dorosłe sunie:shake: Quote
Erazm Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 A może wrzuć jakiegoś linka do nich czasem ludzie dzwonią i szukają, łatwiej by było gdybym coś:roll: wiedziała konkretnego na ich temat Quote
anouk92 Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Pomyliły mi się wątki. Informacja o adopcji szczeniaków miała być w tym wątku ale co tam;) http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=101159 Quote
anouk92 Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 Cały tydzień nikt nie odwiedził Carmen:shake: Quote
_beatka_ Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 proszę zajrzyjcie jak możecie, sprawa jest bardzo pilna!!! psa może rozjechać samochód, nie da się go złapać:placz: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9553493#post9553493 Quote
Recommended Posts