Hund Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 Nie wiedzą co tracą ...ale przykro się bardzo robi! Quote
[email protected] Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 ...no i gdzie jesteś człowiek?- po Liska:helo: Quote
Hund Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 Lisek byŁ na spacerku !!! PobiegaŁ , pojadŁ trawki, poprzytulaŁ się ;) Quote
ocelot Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 Nie ma za co. tylko tyle mogę dla nich zrobić. A te wasze psiaki jakoś mnie za serce chwyciły. Quote
Agnieszka Co. Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 I my odwiedzimy wirtualnie Liska w ten na szczęście nie chłodny dzień. Quote
ocelot Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Oj Lisku, Ty to szczęścia chyba za wiele nie miałeś, ale i ono musi kiedyś nadejść. Quote
Agnieszka Co. Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 [quote name='ocelot']A ocieploną mają tę budę swoją?[/quote] Maja słomę. "Nasze" dziewczyny robiły z wykładziny zasłonki na wejścia do bud, ale niektóre psiaki potraktowały je jako wspaniałą zabawkę i powyrywały, potargały itp. Quote
Agnieszka Co. Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 On tak lubi ruch, bieganie za piłką, spacerki, a musi biedak siedzieć zamknięty w kojcu. :shake: Quote
Agnieszka Co. Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Wybieg jest jeden. Podczas sprzatania kolejnych kojców pieski są na ten czas wypuszczane na wybieg (osobno każdy kojec). Trwa to kilka - kilkanaście minut. Częśc wybiegu jest pokryta płytkami chodnikowymi, a środkowa część, która może kiedyś była trawnikiem, w okresach suszy jest wydeptanym klepiskiem a obecnie grzązkim błotem. Wypuszczane psy załatwiają się tam - kupki są zbierane, ale mocz powoduje, że nawet rosnące tam ze trzy drzewa podsychają, a trawa nie ma szans. Quote
Agnieszka Co. Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Są plany na "prawdziwe" schronisko, bo w miejscu obecnym ma przebiegać obwodnica. Przetarg już się odbył i pewnie wiosną ruszą z budową. Myślę, że w nowym miejscu będą psiaki miały lepiej. Quote
Recommended Posts