Hund Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 takie zadziorne i widać że kombinuje cwaniaczek ;) Quote
[email protected] Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 Lisek ostatni z wcześniejszej ekipy,kolo czas na ciebie:razz: ...gdzie te twoje "człowieki" -coś ściemniają:mad: Quote
Hund Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 Wczoraj jak robiłam obchód i spisywałam psy kątem oka dostrzegłam cos małego rudego odbijającego się jak piłeczka. To był Lisek Rudek :( bidoczek został sam w boksie i słyszał mnie na wybiegu :( witaniom nie było końca. Kochane rude stworzonko. Zaraz go też ubrałam i przygotowałam do spaceru żeby pobiegał w następnej kolejce. A po spacerku przeniosłam go do boksu Apsika i Liry. Z Lirą całowali się na przywitanie widać że bardzo się z soba zżyli. Z Apsikiem małe kurtuazyjne przywitanie i machanie ogonkami. Przynajmniej teraz bedzie im w 3 raźniej. Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 Olu, bardzo dobrze zrobiłaś :) Lisek na pierwszą! Quote
[email protected] Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 Ludzie!!Lisek czeka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-( Quote
ocelot Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 Oj, jak dobrze, że go przeniosłaś. Przecież on tam musiał strasznie rozpaczać. Quote
Hund Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 Myślę że on nie jest stworzony do samotności. Potrzebuje kontaktów z ''rówieśnikami'' ;) Quote
Gosiapk Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 Towarzystki chłopak jest, kocha ludzi i inne zwierzaczki :) Quote
Hund Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 POKOCHAJ PSA LUB KOTA ZE SCHRONISKA KOSZULKI PONOWNIE NA BAZARKU-ZAPRASZAM !!!! [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=110723[/URL] PRZYPINKI, NAKLEJKI,KUBEK, TORBY LNIANE POKOCHAJ PSA LUB KOTA ZE SCHRONISKA [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=110726[/URL] [B][COLOR=red]WŚRÓD PRZYPINEK JEST TEŻ LISEK[/COLOR][/B] Quote
basia bonnie Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Ostatnio była u mnie znajoma, powiedziała, że chce pieska dla mamy, to starsza osoba, ale że tak powiem "w pełni sprawna":evil_lol: Mieszka w bloku, ale bardzo lubi chodzić do parku, więc zapytałam czy ma jakieś wymagania odnośnie psiaka, powiedziała, żeby był mały no i na dłuższych nóżkach, bo będzie chodził po schodach. Ku mojemu zdziwieniu moja mama od razu wykrzyknęła "Lisek!" i zaczęła go zachwalać, że od razu jej się rzucił w oczy i że strasznie sympatyczny, wesoły psiaczek:loveu::). Wysłałam jej fotki Liska na e-maila i umówiłyśmy się, że ona przyjdzie w niedziele do schronu po psiaka:) Jest szansa, że weźmie właśnie Liska, ale to nie jest pewne. No ale nawet jeśli nie Lisek to jakiś inny psiak znajdzie dom:multi: Quote
ocelot Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 To musi być Lisek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I w nerwach będę siedzieć do niedzieli. Niech jej cudowna mama szepcze cały czas do uszka o Lisku kochanym Quote
Hund Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Oj słonko zaświeciło :) mam tylko nadzieję że pani jest lekko starsza... Lisek ma dopiero 5 -6lat , jeszcze jakieś 10 przed nim na pewno. Quote
Hund Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 u no tego nie wiem, taki dzikus że pewnie będzie goniŁ chociaż to nie jest powiedziane, można sprawdzić na Maćku ;) Quote
Hund Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 u no tego nie wiem, taki dzikus że pewnie będzie goniŁ ,chociaż to nie jest powiedziane, można sprawdzić na Maćku ;) a lekko starsza to mniej więcej ??;) Quote
basia bonnie Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Lekko starsza ;) A jak Lisek na koty reaguje? Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Naprawdę? Lisku, jest nadzieja! :loveu: :multi: Quote
Recommended Posts