Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wczoraj jak robiłam obchód i spisywałam psy kątem oka dostrzegłam cos małego rudego odbijającego się jak piłeczka. To był Lisek Rudek :( bidoczek został sam w boksie i słyszał mnie na wybiegu :( witaniom nie było końca. Kochane rude stworzonko. Zaraz go też ubrałam i przygotowałam do spaceru żeby pobiegał w następnej kolejce. A po spacerku przeniosłam go do boksu Apsika i Liry.
Z Lirą całowali się na przywitanie widać że bardzo się z soba zżyli. Z Apsikiem małe kurtuazyjne przywitanie i machanie ogonkami. Przynajmniej teraz bedzie im w 3 raźniej.

Posted

POKOCHAJ PSA LUB KOTA ZE SCHRONISKA KOSZULKI PONOWNIE NA BAZARKU-ZAPRASZAM !!!!
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=110723[/URL]

PRZYPINKI, NAKLEJKI,KUBEK, TORBY LNIANE POKOCHAJ PSA LUB KOTA ZE SCHRONISKA
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=110726[/URL]

[B][COLOR=red]WŚRÓD PRZYPINEK JEST TEŻ LISEK[/COLOR][/B]

Posted

Ostatnio była u mnie znajoma, powiedziała, że chce pieska dla mamy, to starsza osoba, ale że tak powiem "w pełni sprawna":evil_lol: Mieszka w bloku, ale bardzo lubi chodzić do parku, więc zapytałam czy ma jakieś wymagania odnośnie psiaka, powiedziała, żeby był mały no i na dłuższych nóżkach, bo będzie chodził po schodach. Ku mojemu zdziwieniu moja mama od razu wykrzyknęła "Lisek!" i zaczęła go zachwalać, że od razu jej się rzucił w oczy i że strasznie sympatyczny, wesoły psiaczek:loveu::). Wysłałam jej fotki Liska na e-maila i umówiłyśmy się, że ona przyjdzie w niedziele do schronu po psiaka:) Jest szansa, że weźmie właśnie Liska, ale to nie jest pewne. No ale nawet jeśli nie Lisek to jakiś inny psiak znajdzie dom:multi:

Posted

To musi być Lisek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
I w nerwach będę siedzieć do niedzieli.
Niech jej cudowna mama szepcze cały czas do uszka o Lisku kochanym

Posted

Oj słonko zaświeciło :) mam tylko nadzieję że pani jest lekko starsza... Lisek ma dopiero 5 -6lat , jeszcze jakieś 10 przed nim na pewno.

Posted

u no tego nie wiem, taki dzikus że pewnie będzie goniŁ ,chociaż to nie jest powiedziane, można sprawdzić na Maćku ;)

a lekko starsza to mniej więcej ??;)