Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Lisek niestety musiaŁ znieść to że bardziej podporządkowywaŁam się Warce. SzŁam z nimi na raz na spacer a Lisek troszkę sŁabszy i mnijeszy mniej też ciągnąŁ. Widzę że Warka powoli traktuje go jak Misia.''Broni'' go przed innymi psami , podbiega sprawzda czy jest, liże po pyszczku ;) przelaŁa swoją miŁość na Lisi :) a chŁopczyk to przyjąŁ. :)

Posted

Wydaje mi się że zamknął się trochę na ludzi....cieszy się ze spacerków ale sam nie podbiegnie niezachęcony , nie poprosi o głaskanie i przytulanie...

Posted

Liskowi od jakiegoś czasuja robię allegro ja. Niestety ostatnio musiałam zapłacić za 2 miesiące - wyszło kilkadziesiąt zł i mój mąż zaprotestował.
Czy ktoś z Was mógłby przejąć ogłaszenie Liska?
Powklejam linki, wystarczy skopiować zawartość ( ale mogą być problemy w przeglądarce Internet Explorer, najlepiej w Mozaila Firefox).

Lisek:
[URL]http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=302578598[/URL]

Posted

[quote name='Hund']Wydaje mi się że zamknął się trochę na ludzi....cieszy się ze spacerków ale sam nie podbiegnie niezachęcony , nie poprosi o głaskanie i przytulanie...[/quote]
oby sie biedak nie zalamal.

Posted

[quote name='Agnieszka Co.']Liskowi od jakiegoś czasuja robię allegro ja. Niestety ostatnio musiałam zapłacić za 2 miesiące - wyszło kilkadziesiąt zł i mój mąż zaprotestował.
Czy ktoś z Was mógłby przejąć ogłaszenie Liska?
Powklejam linki, wystarczy skopiować zawartość ( ale mogą być problemy w przeglądarce Internet Explorer, najlepiej w Mozaila Firefox).

Lisek:
[URL]http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=302578598[/URL][/quote]
Nie potrafię robić allegro, ale mogłabym na allegro Lisia wysłać pieniążki