Hund Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 Ruszcie się telefony, adopcje, wizyty w nowych domach ....!!! Lisek czeka, przystojny młody wolny ;) Quote
ocelot Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Piękny, fajny, młody... Tylko brać do domku!!! Quote
desdemona Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 wlasnie. to grzech zeby ten psiak nadal siedzial w schronie. Quote
Hund Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 Lisek niestety musiaŁ znieść to że bardziej podporządkowywaŁam się Warce. SzŁam z nimi na raz na spacer a Lisek troszkę sŁabszy i mnijeszy mniej też ciągnąŁ. Widzę że Warka powoli traktuje go jak Misia.''Broni'' go przed innymi psami , podbiega sprawzda czy jest, liże po pyszczku ;) przelaŁa swoją miŁość na Lisi :) a chŁopczyk to przyjąŁ. :) Quote
ocelot Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 A jak Lisiu przyjmuje takie objawy uczucia? Quote
Hund Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 Lisiu chyba jeszcze jest na to zamknięty ...Ale przynajmniej nie jest sam. Quote
Hund Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 Wydaje mi się że zamknął się trochę na ludzi....cieszy się ze spacerków ale sam nie podbiegnie niezachęcony , nie poprosi o głaskanie i przytulanie... Quote
[email protected] Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 Lisek na 1-szą - Pieseczku! Trzymaj się dzielnie,a i dom się znajdzie-napewno:hmmmm: kiedyś... Quote
Agnieszka Co. Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 Liskowi od jakiegoś czasuja robię allegro ja. Niestety ostatnio musiałam zapłacić za 2 miesiące - wyszło kilkadziesiąt zł i mój mąż zaprotestował. Czy ktoś z Was mógłby przejąć ogłaszenie Liska? Powklejam linki, wystarczy skopiować zawartość ( ale mogą być problemy w przeglądarce Internet Explorer, najlepiej w Mozaila Firefox). Lisek: [URL]http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=302578598[/URL] Quote
[email protected] Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 [quote name='Hund']Kiedyś ? Kiedy???[/quote] ...otóż to???? Ludzie co z wami???:mad: Quote
desdemona Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 [quote name='Hund']Wydaje mi się że zamknął się trochę na ludzi....cieszy się ze spacerków ale sam nie podbiegnie niezachęcony , nie poprosi o głaskanie i przytulanie...[/quote] oby sie biedak nie zalamal. Quote
ocelot Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 [quote name='Agnieszka Co.']Liskowi od jakiegoś czasuja robię allegro ja. Niestety ostatnio musiałam zapłacić za 2 miesiące - wyszło kilkadziesiąt zł i mój mąż zaprotestował. Czy ktoś z Was mógłby przejąć ogłaszenie Liska? Powklejam linki, wystarczy skopiować zawartość ( ale mogą być problemy w przeglądarce Internet Explorer, najlepiej w Mozaila Firefox). Lisek: [URL]http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=302578598[/URL][/quote] Nie potrafię robić allegro, ale mogłabym na allegro Lisia wysłać pieniążki Quote
Hund Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 niezastąpiony ocelot!!!!! Może mogłybyście się dogadać między sobą z Agnieszką Co?? :razz: Quote
Recommended Posts