Pegaza Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 Cze:p wchodze zaglądam i musiałam wrócić kilka stron do tyłu..:p a fura niesamowita:loveu: a szczeniaki jakie duże:-o a miseczki z Ikei:cool1: a wcale nie masz wielkiej doopy:cool1: a na koniec powiem że mi sie fotki podobają:loveu: pozdrowienia:loveu: Quote
clockwork Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 [quote name='Pegaza']Cze:p wchodze zaglądam i musiałam wrócić kilka stron do tyłu..:p a fura niesamowita:loveu: a szczeniaki jakie duże:-o a miseczki z Ikei:cool1: a wcale nie masz wielkiej doopy:cool1: a na koniec powiem że mi sie fotki podobają:loveu: pozdrowienia:loveu:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B] buuuhahhahah... też na miski z IKEI zwróciłaś uwage ... buuhahhaha... to pierwsze co zauważyłam :evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Pegaza Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 taa bo też chciałam ją kupić ale kupiłam inną:lol: Quote
clockwork Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 [quote name='Pegaza']taa bo też chciałam ją kupić ale kupiłam inną:lol:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]ja tysz... kupiłam wielką.. taka dla mojego potfora... jeździ z nami w aucie- jakby sie piesowi pić zachciało ;) ino że my zasilamy konto IKEA czechy :evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Pegaza Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 aaaaa a cenowo się lepiej opłaca robic tam zakupy w Ikea czy bliżej macie poprostu? Quote
malawaszka Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 Ty nie gadaj, że złe foty bo super są :loveu::multi::multi::multi: takie one kiepskie jak Twoja doopa wielka :evil_lol: Quote
clockwork Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 [quote name='Pegaza']aaaaa a cenowo się lepiej opłaca robic tam zakupy w Ikea czy bliżej macie poprostu?[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]hihi... zagadamy blogasa Justynce- cenowo różnie- co nieco tańsze, co nieco droższe ale większość taniej - my jedziemy zawsze po to co tańsze, mamy bliżej, świetna prosta droga.... no i mamy mase klientów z czech, płacących w koronach, więc jedziemy oddać to do ich budżetu ;) HALLLOOO JUSTYNKO !!!!! [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Pysia Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 [URL]http://i180.photobucket.com/albums/x258/Justyna81/szczeniaczki%20lipiec/tn_zmniejszone4.jpg[/URL] :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Moje serduszko kochane :loveu: :loveu: :loveu: Wiesz Justynko? Tak właściwie to już możesz go do mnie przerzucić przez płot bo skończył 7 tygodni :evil_lol: Zrób to tak żeby TZ myślał ze podrzucony:diabloti: Quote
Pegaza Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 a to fajnie ale masz juz rozeznanie co sie opłaca a ja nie wiem wiec tylko Katowice mi pozostaje:p Justysia zabierz Big Boya zostaw pod bramą, zadzwon a potem w nogi...:eviltong: Quote
bouvik Posted July 31, 2007 Author Posted July 31, 2007 [quote name='Pegaza']Cze:p wchodze zaglądam i musiałam wrócić kilka stron do tyłu..:p a fura niesamowita:loveu: a szczeniaki jakie duże:-o a miseczki z Ikei:cool1: a wcale nie masz wielkiej doopy:cool1: a na koniec powiem że mi sie fotki podobają:loveu: pozdrowienia:loveu:[/quote] Dziń dybry cioteczko :loveu: Cieszę się, że nas odwiedziłąś i poprzeglądałaś foteczki:lol: [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B] buuuhahhahah... też na miski z IKEI zwróciłaś uwage ... buuhahhaha... to pierwsze co zauważyłam :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [quote name='Pegaza']taa bo też chciałam ją kupić ale kupiłam inną:lol:[/quote] [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]ja tysz... kupiłam wielką.. taka dla mojego potfora... jeździ z nami w aucie- jakby sie piesowi pić zachciało ;) ino że my zasilamy konto IKEA czechy :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] BABYYYYYYYY:crazyeye: Waszej uwadze nic nie umknie:shake: Przecie wy macie oglądać piesy a nie miski:mad: Weź tu takim pokaż zdjęcie to ci kurz pod łóżkiem znajdą albo zajrzą do garnka jaki obiad gotuję:diabloti::diabloti: [SIZE=1][COLOR=DarkOrange]A miseczki faktycznie z Ikei.....[/COLOR][/SIZE][COLOR=DarkOrange] [/COLOR] [quote name='malawaszka']Ty nie gadaj, że złe foty bo super są :loveu::multi::multi:takie one kiepskie jak Twoja doopa wielka :evil_lol:[/quote] Dzięki Wasiu:loveu: Z ust takiego mistrza pochwałę dostać:crazyeye: nie spodziewałam się:oops: Mnie te fotki również się podobają ale spędziłam nad nimi 2 godziny bawiąc się w przycinanie, rozjaśnianie, wyostrzanie, żeby w ogóle nadały się do pokazania publicznie:cool1: Quote
Pegaza Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 nie moja wina że mnie natura obrodziła sokolim okiem:evil_lol: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 [B]czesc Justynko,[/B] [B]nadrobilam wszystko ...gratulacja dla Taty .....a maluchi...cudne sa slicznosci i te male iskrzace oczeta:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: takie cudne słodziaki .....[/B] [B]i prawda...doopy nie masz za duzej.....[/B] [B]miseczki sa piekne ...z Ikei:diabloti: ....i ogolnie rowniunio staly i palaszowały w rzadku...to byl czad:loveu: [/B] Quote
anetta Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 I ja w koncu tu wtrafilam :roll::evil_lol: Gratuluje 3 miejsca, pieknie go przygotowalas :multi: Super puchar :o Cos mialam jeszcze powiedziec...ale chyba zapomnialam :roll: Maluszki takie duuze juz :loveu: Trzymam za domki, bo znalezc ich 9 to chyba nie lada wyczyn ;) Quote
beria Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 Wiem, wiem dogo muli, ale da się coś napisać :razz: Co u malców & comapny ?? Quote
Pegaza Posted August 6, 2007 Posted August 6, 2007 A Justysie psy juz zjadły? że tu tak cicho:cool1: Quote
bouvik Posted August 7, 2007 Author Posted August 7, 2007 Witam drogie panie:loveu::loveu::loveu: Nic mnie nie pozjadało:multi::multi: Choć było blisko, bo moje maluchi, które rosną szybciutko- zachowują się jak stado piranii- gryzą wszystko i wszystkich:evil_lol::evil_lol: Wybaczcie moją dosyć długą nieobecność na dogomule ale mieliśmy weselicho znajomych w sobotę- w niedzielę- poprawiny:cool3: a wczoraj poprawiny poprawin:razz:.... Jak dogo zacznie trochę lepiej chodzić to powstawiam jakieś nowe foty:lol: Pozdrawiam Quote
a_ga.isk Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 [quote name='bouvik']Witam drogie panie:loveu::loveu::loveu: Nic mnie nie pozjadało:multi::multi: Choć było blisko, bo moje maluchi, które rosną szybciutko- zachowują się jak stado piranii- gryzą wszystko i wszystkich:evil_lol::evil_lol:[/quote] Biedne głodomorki, pewnie pani ich nie karmi :diabloti::eviltong: [quote name='bouvik']Wybaczcie moją dosyć długą nieobecność na dogomule ale mieliśmy weselicho znajomych w sobotę- w niedzielę- poprawiny:cool3: a wczoraj poprawiny poprawin:razz:....[/quote] O to musiała być zabawa:cool3: [quote name='bouvik']Jak dogo zacznie trochę lepiej chodzić to powstawiam jakieś nowe foty:lol: Pozdrawiam[/quote] Czekam na fotki ;) Quote
Alicja Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 [COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:razz:...a co tu tak cichuteńko.....[/B][/I][/FONT][/COLOR] Quote
beria Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:razz:...a co tu tak cichuteńko.....[/B][/I][/FONT][/COLOR][/QUOTE] Maluchi Justynkę zeżarli :placz: Quote
bouvik Posted August 13, 2007 Author Posted August 13, 2007 Cześć dziewczyny:cool1: Przepraszam, że tak rzadko zaglądam i nie odpisuję na bieżąco ale jakoś wenę szlag trafił:roll: Najpierw dogo muliło że nawet nie miałam ochoty zaglądać a teraz jakoś czasu brakuje:shake: Ja głupia naiwna myślałam, że jak szczeniaki podrosną to opieka nad nimi będzie mniej czasochłonna:crazyeye::crazyeye::crazyeye: A tu dooopa:angryy: Całymi dniami albo daję jeść (a dostają już tylko 4 razy dziennie) alb jestem z nimi na placu, albo sprzątam toooooony kup!!!!:evil_lol:Reszta później bo mam gości:multi::multi: Quote
clockwork Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]miliony lat świetlnych mnie tu nie było :cool3::cool3: wróciłam :multi::multi::multi: miziam maluchy- poczytam innym razom jak tam staranie domków o maluchi... na nic nie mam czasu :placz: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 [COLOR=Red][FONT=Arial][I][B];)liczę że tu wrócisz z nowymi fotasami i opowieściami :p[/B][/I][/FONT][/COLOR] Quote
bouvik Posted August 14, 2007 Author Posted August 14, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]miliony lat świetlnych mnie tu nie było :cool3::cool3: wróciłam :multi::multi::multi: miziam maluchy- poczytam innym razom jak tam staranie domków o maluchi... na nic nie mam czasu :placz: [/B][/COLOR][/FONT][/quote] Cześć Klockowa:multi::multi: Cieszę się że dotarłaś na moją zapomnianą galeryjkę:roll: Maluchi wymiziane:lol: [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B];)liczę że tu wrócisz z nowymi fotasami i opowieściami :p[/B][/I][/FONT][/COLOR][/quote] Witaj Alu:loveu: Wróciłam ale fot brak- muszę najpierw pocykać:shake: Ale mam takie cosik:p [IMG]http://i180.photobucket.com/albums/x258/Justyna81/tn_zmniejszone2-2.jpg[/IMG] Mój niufoupiór, który wczoraj skończył [SIZE=5]4 miesiące:crazyeye::crazyeye:[SIZE=2] Bosszzze jak ten czas leci:cool3: [IMG]http://i180.photobucket.com/albums/x258/Justyna81/tn_zmniejszone3-2.jpg[/IMG] A tu sama słodycz:loveu::loveu::loveu: [IMG]http://i180.photobucket.com/albums/x258/Justyna81/tn_zmniejszone5-1.jpg[/IMG] [/SIZE][/SIZE] Quote
bouvik Posted August 14, 2007 Author Posted August 14, 2007 A teraz trochę wspominek z weselicha:cool3: Państwo Młodzi:lol:, którzy już niestety wrócili do UK i przyjadą dopiero w marcu:placz: [IMG]http://i180.photobucket.com/albums/x258/Justyna81/tn_zmniejszone40-1.jpg[/IMG] Tutaj też para ale już nie taka młoda:evil_lol: Ja i Tz:loveu: [IMG]http://i180.photobucket.com/albums/x258/Justyna81/tn_zmniejszone31.jpg[/IMG] Quote
Recommended Posts