Jump to content
Dogomania

Bouvikowa zgraja: Homerus, Wandzia i niufeczka Bahiya- ZAPRASZAMY!!

Recommended Posts

Posted

Cze:p
wchodze zaglądam i musiałam wrócić kilka stron do tyłu..:p
a fura niesamowita:loveu:
a szczeniaki jakie duże:-o
a miseczki z Ikei:cool1:
a wcale nie masz wielkiej doopy:cool1:
a na koniec powiem że mi sie fotki podobają:loveu:
pozdrowienia:loveu:

• Replies 620
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Pegaza']Cze:p
pozdrowienia:loveu:[/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]
buuuhahhahah... też na miski z IKEI zwróciłaś uwage ... buuhahhaha... to pierwsze co zauważyłam :evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Pegaza']taa bo też chciałam ją kupić ale kupiłam inną:lol:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]ja tysz... kupiłam wielką.. taka dla mojego potfora... jeździ z nami w aucie- jakby sie piesowi pić zachciało ;) ino że my zasilamy konto IKEA czechy :evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Pegaza']aaaaa
a cenowo się lepiej opłaca robic tam zakupy w Ikea czy bliżej macie poprostu?[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]hihi... zagadamy blogasa Justynce- cenowo różnie- co nieco tańsze, co nieco droższe ale większość taniej - my jedziemy zawsze po to co tańsze, mamy bliżej, świetna prosta droga.... no i mamy mase klientów z czech, płacących w koronach, więc jedziemy oddać to do ich budżetu ;)

HALLLOOO JUSTYNKO !!!!!
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[URL]http://i180.photobucket.com/albums/x258/Justyna81/szczeniaczki%20lipiec/tn_zmniejszone4.jpg[/URL]
:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Moje serduszko kochane :loveu: :loveu: :loveu:
Wiesz Justynko? Tak właściwie to już możesz go do mnie przerzucić przez płot bo skończył 7 tygodni :evil_lol: Zrób to tak żeby TZ myślał ze podrzucony:diabloti:

Posted

a to fajnie ale masz juz rozeznanie co sie opłaca a ja nie wiem wiec tylko
Katowice mi pozostaje:p

Justysia zabierz Big Boya zostaw pod bramą, zadzwon a potem w nogi...:eviltong:

Posted

[quote name='Pegaza']Cze:p
pozdrowienia:loveu:[/quote]
Dziń dybry cioteczko :loveu:
Cieszę się, że nas odwiedziłąś i poprzeglądałaś foteczki:lol:

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]
buuuhahhahah... też na miski z IKEI zwróciłaś uwage ... buuhahhaha... to pierwsze co zauważyłam :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

[quote name='Pegaza']taa bo też chciałam ją kupić ale kupiłam inną:lol:[/quote]

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]ja tysz... kupiłam wielką.. taka dla mojego potfora... jeździ z nami w aucie- jakby sie piesowi pić zachciało ;) ino że my zasilamy konto IKEA czechy :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
BABYYYYYYYY:crazyeye: Waszej uwadze nic nie umknie:shake: Przecie wy macie oglądać piesy a nie miski:mad: Weź tu takim pokaż zdjęcie to ci kurz pod łóżkiem znajdą albo zajrzą do garnka jaki obiad gotuję:diabloti::diabloti:
[SIZE=1][COLOR=DarkOrange]A miseczki faktycznie z Ikei.....[/COLOR][/SIZE][COLOR=DarkOrange]
[/COLOR]
[quote name='malawaszka']Ty nie gadaj, że złe foty bo super są :loveu::multi::multi:takie one kiepskie jak Twoja doopa wielka :evil_lol:[/quote]
Dzięki Wasiu:loveu: Z ust takiego mistrza pochwałę dostać:crazyeye: nie spodziewałam się:oops: Mnie te fotki również się podobają ale spędziłam nad nimi 2 godziny bawiąc się w przycinanie, rozjaśnianie, wyostrzanie, żeby w ogóle nadały się do pokazania publicznie:cool1:

Posted

[B]czesc Justynko,[/B]

[B]nadrobilam wszystko ...gratulacja dla Taty .....a maluchi...cudne sa slicznosci i te male iskrzace oczeta:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: takie cudne słodziaki .....[/B]

[B]i prawda...doopy nie masz za duzej.....[/B]
[B]miseczki sa piekne ...z Ikei:diabloti: ....i ogolnie rowniunio staly i palaszowały w rzadku...to byl czad:loveu: [/B]

Posted

I ja w koncu tu wtrafilam :roll::evil_lol:
Gratuluje 3 miejsca, pieknie go przygotowalas :multi: Super puchar :o
Cos mialam jeszcze powiedziec...ale chyba zapomnialam :roll:

Maluszki takie duuze juz :loveu: Trzymam za domki, bo znalezc ich 9 to chyba nie lada wyczyn ;)

Posted

Witam drogie panie:loveu::loveu::loveu:
Nic mnie nie pozjadało:multi::multi: Choć było blisko, bo moje maluchi, które rosną szybciutko- zachowują się jak stado piranii- gryzą wszystko i wszystkich:evil_lol::evil_lol:
Wybaczcie moją dosyć długą nieobecność na dogomule ale mieliśmy weselicho znajomych w sobotę- w niedzielę- poprawiny:cool3: a wczoraj poprawiny poprawin:razz:....
Jak dogo zacznie trochę lepiej chodzić to powstawiam jakieś nowe foty:lol:
Pozdrawiam

Posted

[quote name='bouvik']Witam drogie panie:loveu::loveu::loveu:
Nic mnie nie pozjadało:multi::multi: Choć było blisko, bo moje maluchi, które rosną szybciutko- zachowują się jak stado piranii- gryzą wszystko i wszystkich:evil_lol::evil_lol:[/quote]
Biedne głodomorki, pewnie pani ich nie karmi :diabloti::eviltong:
[quote name='bouvik']Wybaczcie moją dosyć długą nieobecność na dogomule ale mieliśmy weselicho znajomych w sobotę- w niedzielę- poprawiny:cool3: a wczoraj poprawiny poprawin:razz:....[/quote]
O to musiała być zabawa:cool3:
[quote name='bouvik']Jak dogo zacznie trochę lepiej chodzić to powstawiam jakieś nowe foty:lol:
Pozdrawiam[/quote]
Czekam na fotki ;)

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:razz:...a co tu tak cichuteńko.....[/B][/I][/FONT][/COLOR][/QUOTE]

Maluchi Justynkę zeżarli :placz:

Posted

Cześć dziewczyny:cool1:
Przepraszam, że tak rzadko zaglądam i nie odpisuję na bieżąco ale jakoś wenę szlag trafił:roll:
Najpierw dogo muliło że nawet nie miałam ochoty zaglądać a teraz jakoś czasu brakuje:shake:
Ja głupia naiwna myślałam, że jak szczeniaki podrosną to opieka nad nimi będzie mniej czasochłonna:crazyeye::crazyeye::crazyeye:
A tu dooopa:angryy: Całymi dniami albo daję jeść (a dostają już tylko 4 razy dziennie) alb jestem z nimi na placu, albo sprzątam toooooony kup!!!!:evil_lol:Reszta później bo mam gości:multi::multi:

Posted

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]miliony lat świetlnych mnie tu nie było :cool3::cool3: wróciłam :multi::multi::multi:

miziam maluchy- poczytam innym razom jak tam staranie domków o maluchi... na nic nie mam czasu :placz:
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]miliony lat świetlnych mnie tu nie było :cool3::cool3: wróciłam :multi::multi::multi:

miziam maluchy- poczytam innym razom jak tam staranie domków o maluchi... na nic nie mam czasu :placz:
[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
Cześć Klockowa:multi::multi:
Cieszę się że dotarłaś na moją zapomnianą galeryjkę:roll:
Maluchi wymiziane:lol:
[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B];)liczę że tu wrócisz z nowymi fotasami i opowieściami :p[/B][/I][/FONT][/COLOR][/quote]
Witaj Alu:loveu:
Wróciłam ale fot brak- muszę najpierw pocykać:shake:
Ale mam takie cosik:p
[IMG]http://i180.photobucket.com/albums/x258/Justyna81/tn_zmniejszone2-2.jpg[/IMG]
Mój niufoupiór, który wczoraj skończył [SIZE=5]4 miesiące:crazyeye::crazyeye:[SIZE=2]
Bosszzze jak ten czas leci:cool3:
[IMG]http://i180.photobucket.com/albums/x258/Justyna81/tn_zmniejszone3-2.jpg[/IMG]
A tu sama słodycz:loveu::loveu::loveu:
[IMG]http://i180.photobucket.com/albums/x258/Justyna81/tn_zmniejszone5-1.jpg[/IMG]

[/SIZE][/SIZE]

Posted

A teraz trochę wspominek z weselicha:cool3:
Państwo Młodzi:lol:, którzy już niestety wrócili do UK i przyjadą dopiero w marcu:placz:
[IMG]http://i180.photobucket.com/albums/x258/Justyna81/tn_zmniejszone40-1.jpg[/IMG]
Tutaj też para ale już nie taka młoda:evil_lol: Ja i Tz:loveu:
[IMG]http://i180.photobucket.com/albums/x258/Justyna81/tn_zmniejszone31.jpg[/IMG]