bouvik Posted July 27, 2007 Author Posted July 27, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:evil_lol::evil_lol::evil_lol: zacznę od Bahiyi.....dziewczyna przygotowała ci materiał na wypychanie:evil_lol: :hmmmm: Homerus....typowy facet ...niecierpliwy , nieposłuszny ....:diabloti:...mamy takich;) [/B][/I][/FONT][/COLOR][/quote] buhahahahah- materiał na wypchanie- dobre, tylko czemu ja niemyślaca jestem i wyrzuciłam wszystko do kosza?? Taka oszczędność bym miała:razz: A jeśli chodzi o Homera to on się tak skandalicznie zachowuje pierwszy raz:crazyeye: Oprócz tego, że nie chce stać, kręci się i zwiewa to jeszcze co chwila szczeka jakby go stado niufoupiorów atakowało:mad: Masakra.....:shake: Coś mi się psisko znerwicowane zrobiło przy Bahiyi i 9 szczeniakach:cool1: Dobra koniec przerwy- idę dalej walczyć z kudłami;) Quote
Pysia Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 Znalazłam fotke :loveu: [IMG]http://i180.photobucket.com/albums/x1/Zmoroszelmy/2299cz1l.326.jpg[/IMG] Walcz z Homerusem bo ma się cudnie pokazać :mad: A o materiał do wypychania chyba się nie musisz martwić bo sianka masz sporo :diabloti: :evil_lol: Quote
Pysia Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 Znalazłam fotke :loveu: [IMG]http://i180.photobucket.com/albums/x1/Zmoroszelmy/2299cz1l.326.jpg[/IMG] Walcz z Homerusem bo ma się cudnie pokazać :mad: A o materiał do wypychania chyba się nie musisz martwić bo sianka masz sporo :diabloti: :evil_lol: Quote
Alicja Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 [COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Pysiu ...dlaczego dajesz 2 razy tę sama fotkę :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/I][/FONT][/COLOR] Quote
malawaszka Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Pysiu ...dlaczego dajesz 2 razy tę sama fotkę :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/I][/FONT][/COLOR][/quote] myśli, ze nikt nie zauważy i będą pisać jakie piękne fotki wstawiła :diabloti::evil_lol: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 [B]czesc Justynko,[/B] [B]przeczytałam i Cie rozumiem z czesaniem...wiem jak jest...moja dodatkowo tak lubi czesnie łap ze sie kladzie i łapki w rulonik zwija zeby tylko nie moc sie do nich dostac:diabloti: :diabloti: sprytna jest...:diabloti: [/B] [B]ucałowac prosze ode mnie te ferajne z zabkami swiezo wyrosłymi i tego upiora od Pyski i mame i take tez :loveu:[/B] Quote
clockwork Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]jako że już mnie nie bydzie na dogo :placz::placz::placz: do niedzieli- życzę WAM powodzonka na wystawie :loveu::loveu::loveu: dajcie z siebie wszystko :loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Pysia Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=red][FONT=Arial][I][B]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Pysiu ...dlaczego dajesz 2 razy tę sama fotkę :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/I][/FONT][/COLOR][/quote] [quote name='malawaszka']myśli, ze nikt nie zauważy i będą pisać jakie piękne fotki wstawiła :diabloti::evil_lol:[/quote] No bo jest piękna zwazywszy na to ze było ciemno :eviltong: I rzeczywiście NIKT mnie nie chwali :placz: Quote
Alicja Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 [quote name='Pysia']No bo jest piękna zwazywszy na to ze było ciemno :eviltong: I rzeczywiście NIKT mnie nie chwali :placz:[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:pPysiu jakie piękne 2fotki:evil_lol:dałaś:eviltong:[/B][/I][/FONT][/COLOR] Quote
Pysia Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=red][FONT=Arial][I][B]:pPysiu jakie piękne 2fotki:evil_lol:dałaś:eviltong:[/B][/I][/FONT][/COLOR][/quote] WREDNA MAUPA!!:obrazic: Quote
malawaszka Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 [quote name='Pysia']WREDNA MAUPA!!:obrazic:[/quote] :roflt: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 [quote name='Pysia']WREDNA MAUPA!!:obrazic:[/quote]:diabloti:[COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]kocham Cię Mamo Pysiu...:eviltong::eviltong::eviltong:[/I][/B][/FONT][/COLOR] Quote
Pegaza Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 Witam Justysie:p i reszte bandy:eviltong: trzymam kciukasy za wystawe:p Quote
malawaszka Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 hellooo jak idzie obcinanko???? :razz: zapomniałam Ci powiedzieć co zrobiłam jak czekałam aż mi otworzysz bramkę :evil_lol: ponieważ zapomniałam sobie zapisać Twój tel. a dzwonek nie działał, Homer nie chciał szczekać ani iść po Ciebie, to zadzwoniłam do Pysi żeby mi dała Twój nr tel, ale Pysia nie odebrała i tak stoję i stoję aż nagle :PROXY5::splat:moje bystre oczy ujrzały tabliczkę o hodowli na której jest nr telefonu :evil_lol: Quote
anetta Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 Buhahha Waszka, trza bylo zaspiewac :megagrin: [quote]Jeden dzień to wyczesywanie, drugi kąpiel+ suszenie, trzeci to strzyżenie[/quote] :mdleje::flaming: Quote
Pysia Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 Chcecie to mogę jechać z Wami i trzymać kciuki oraz focić ;) Quote
Pysia Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 [quote name='malawaszka']hellooo jak idzie obcinanko???? :razz: zapomniałam Ci powiedzieć co zrobiłam jak czekałam aż mi otworzysz bramkę :evil_lol: ponieważ zapomniałam sobie zapisać Twój tel. a dzwonek nie działał, Homer nie chciał szczekać ani iść po Ciebie, to zadzwoniłam do Pysi żeby mi dała Twój nr tel, ale Pysia nie odebrała i tak stoję i stoję aż nagle :PROXY5::splat:moje bystre oczy ujrzały tabliczkę o hodowli na której jest nr telefonu :evil_lol:[/quote] Dodam że dzieki tej tabliczce Weszka wiedziała gdzie Justynka mieszka :diabloti: :evil_lol: Quote
Pegaza Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 [IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/Jun%20emotion/111213.gif[/IMG]trzymam trzymam[IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/Jun%20emotion/36111.gif[/IMG] Quote
*Ania...Niuf* Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 Dzien dobry:loveu: Ja tez trzymam kciuki;) powodzenia Quote
Alicja Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 [COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:kciuki: nadal trzymamy;)[/B][/I][/FONT][/COLOR] Quote
Pysia Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 Ha! To ja Wam powiem :p Justynka wystawiła się pięknie :multi: Tfu! Znaczy Homerus wystawił się pięknie :multi: Zdobył: CWC, NPwR, BOB i III miejsce w grupie :multi: :multi: :multi: :loveu: [B][I][SIZE=7][COLOR=magenta]GRATULACJE!!!!!![/COLOR][/SIZE][/I][/B] Quote
Alicja Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 [quote name='Pysia']Ha! To ja Wam powiem :p Justynka wystawiła się pięknie :multi: Tfu! Znaczy Homerus wystawił się pięknie :multi: Zdobył: CWC, NPwR, BOB i III miejsce w grupie :multi: :multi: :multi: :loveu: [B][I][SIZE=7][COLOR=magenta]GRATULACJE!!!!!![/COLOR][/SIZE][/I][/B][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][I][B]:multi::multi::multi:ogromne Brawa[/B][/I][/COLOR][/FONT] [FONT=Arial][COLOR=Red][B][I]dla Justynki i Homerusa:loveu:[/I][/B][/COLOR][/FONT] Quote
Recommended Posts