Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzięki za radę. Pomyślałam, że może dowiem się od sprzedawców samochodów, bo pewnie są jakieś akcesoria ,aby mozna psiaka było zabezpieczyć w bagażniku, może ta drogą będzie można coś znaleźć

Posted

My mamy taki trasporter nylonowy- łatwo uprać, łatwo zdemontować, po złóżeniu jest płaski - coś takiego jak tu [URL]http://www.allegro.pl/item219108021_ferplast_transporter_nylonowy_holiday_2.html#photo[/URL]
Psiak nie przetacza się po kombi, jest bezpieczny- a szególnie to dla nas ważne ze względu na trasy jakie pokonujemy.

Posted

Super pomysł Napisz mi tylko proszę dokładnie jakie rozmiary ma Twój transporter dla tollerka - żeby mu było wygodnie. Ja myślę, że od początku powinnam go do takiego rodzaju transportu przyzwyczajać, a tollerki rosna na tyle szybko, że kupię chyba od razu docelowy. Czy taki transporter przyczepia się jeszcze jakoś w bagażniku?

• 2 weeks later...
Posted

A moja sunia jeździ na tylnym siedzeniu, w szelkach, przypięta do pasów. A na siedzenie kładziemy matę (taką z bokami zabezpieczającymi tapicerkę na dzrzwiach), ponieważ czasami sunia dość obficie się ślini... :cool3:

Posted

ja upycham w bagażniku za kratą albo między siedzeniami;)
flaty są ogólnie super - jadą tam, gdzie im każę siedzieć, a kundel wlazłby najchętniej na maskę :evil_lol: jak w 'death proof' :lol:

• 10 months later...
Posted

Lucky rzadko jezdzi samochodem, ewentualnie nad rzeke albo na pola i wtedy 'wrzucamy' go do bagaznika ;) Na wakacje juz go nie zabieram, zostaje w swoim ogrodku. Ale kiedys bralismy go nad morze i pamietam, ze kladl sie pod tylnim siedzeniem a glowe kladl na fotelu.

Posted

W bagażniku mamy reno kangoo, często jeździ z nami więc to rozwiązanie jest świetne zazwyczaj mamy długie trasy i nam jest wygodnie i psu ;)

• 3 years later...