Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 637
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dołączam do sympatyków Rutera i poszukujących mu domku. Ruter to bardzo miły pies. jeszcze jakiś czas temu, gdy ktoś podchodził do jego boksu i do niego zagadał potrafił w miejscu szybciutko przebierać łapkami , całe jego ciało mówiło jak bardzo się cieszy z nawiazanego kontaktu i jak bardzo go pragnie. Ruter to bardzo dobry pies.

Posted

Ruter czeka na pomoc.
Niestety mamy jeden domek tymczasowy, na którego pomoc możemy liczyc, ale jest przepełniony po brzegi, a zbliza sie zima.

Dlatego na tym wątku równiez napiszę:

Fundacja Niechciane i Zapomniane - SOS dla Zwierzat prosi o pomoc w wybudowaniu choc trzech bud.
Na rzecz dobrowolnych wplaty z dopiskiem "budy na zimę' podajemy konto:
BANK PKO BP: 2210203408000049021742246

Posted

Szyszka napisał(a):
Luka ale Ty materialistka jesteś :evil_lol:
Lepiej uważaj bo znowu ktoś nas obiedzie jak na wątku Kaprysa za wille z basenem :diabloti:

Szyszka jak szaleć to szleć, Ruterowi też się należ. A do objeżdzania przywykłm co jakiś czas coś komuś nie pasuje ale mnie to RYBKA :evil_lol:

Posted

A on nie grzeje i może faktycznie jest tak jak pisze Hania. Jest taki piękny, że jak go widzą to myślą, że na tego psiaka znajdzie sie chetny i biora inna bidunie. A nasz Ruter czeka i czeka.

Posted

ciapuś napisał(a):
Dzisiaj Ruterowi udało się wydostać z boksu i biegał sobie po schronisku ,witając się ze wszystkimi radośnie

I tylko te chwile szczęścia, póki co mu pozostają...:-(.
Szkoda, że mnie nie było i tego nie widziałam.

Trzymaj sie Ruter.