agutka Posted April 15, 2015 Posted April 15, 2015 Dławik jak dla mnie leży idealnie gdyż jest także w formie obroży. Quote
BlackDream Posted April 16, 2015 Posted April 16, 2015 Te zdjęcia w kwiatach mega. Pięknie Erman się prezentuje na takim tle :) Quote
Erykowa Posted April 17, 2015 Author Posted April 17, 2015 Marta,Black dzięki ! Agutka to dobrze,bo właściwie to nikt nie pokazywał/mówił jak ma leżeć Kolejna porcja zdjęć. Erman i jego spacerowe towarzystwo ulubiony patyczek mam prezent ;) Quote
Erykowa Posted April 17, 2015 Author Posted April 17, 2015 taaa...pilnuję podwórka i odwiedziny kumpla tu dobrze widać różnicę Quote
Guest TyŚka Posted April 17, 2015 Posted April 17, 2015 Hehehehe, fantastycznie razem wyglądają :D Quote
marta1624 Posted April 17, 2015 Posted April 17, 2015 Nie no, rozmiar kumpla w stosunku do Ermana genialny :) Quote
Majkowska Posted April 18, 2015 Posted April 18, 2015 Chyba musimy się wreszcie umówić,bo ewidentnie brakuje wam psa rozmiarów Era. Quote
Erykowa Posted April 18, 2015 Author Posted April 18, 2015 No niestety ;) Kumpli co raz więcej ale większość takich co ermanowi pod brzuchem przejdą ;) Choć moje córki się śmieją,że ma watrą siebie dziewczynę w dodatku ona go męczy bardziej niż on ją :) ale to niestety wszystko w parku na linkach bo właścicielka Brendy najczęściej po parku z wózkiem chodzi a do tego mów,że niestety Brenda też nie do końca odwołalna więć strach puścić takie dwa ;) A Brendziocha to sznaucer :) tylko ciut niższa od Ermana a na pewno masywniejsza więc jak się bawią to "kasują" wszystko co na drodze Quote
Majkowska Posted April 18, 2015 Posted April 18, 2015 A u nas już nawet się znajduje większe towarzystwo. W bloku mamy borderkę, dziś rano żuła Waldkowi uszka. A nie macie ochoty teraz wybrac się na trekking? Jakos niedlugo bedzie wycieczka. Quote
Erykowa Posted April 18, 2015 Author Posted April 18, 2015 a dokładniej??? Bo ogólnie to my bardzo chętni zawsze,tylko czasami kiepsko z czasem i transportem :( Jak wszystko pójdzie po mojej myśli to chciała bym bardzo wystartować 26.IX w Wiśle w zawodach dogtrekkingowych i bardzo by nam się wcześniej przydało spotkać w "kupie" obcych psów ;) Quote
Majkowska Posted April 18, 2015 Posted April 18, 2015 Dokładniej musze dopytać bo ja to tak zazwyczaj 'jutro jest dogtrekking,jedziesz ? - jade.' ;p Ale to jakieś dolinki podkrakowskie pewnie. 26 ? To już za tydzien. Quote
Erykowa Posted April 18, 2015 Author Posted April 18, 2015 26 wrzesnia ;) ! za tydzień bym się nie pisała ,po pierwsze właśnie chcę go sprarwdzić w bandzie psów,po drugie trzeba by najpierw samemu 17 km przelecieć-tzn gdzieś pod domem zanim "za góry" się weźmiemy a po trzecie może najmniej ważne ale na wrzesień bez jajek już powinien być ;) A dolinki były by super !!! ja mam wstręt do jazdy autem po mieście-Krakowie a w dolinki mamy blisko i po drodze :) To bardzo chętnie bym się przyłączyła.Jak nie na cały wypad to choć na chwilę.Jak coś będziesz wiedzeć daj znać Quote
Naklejka Posted April 18, 2015 Posted April 18, 2015 Eee, ja w dogtrekkingach bez przygotowania startowałam ze schroniskowcami. Na luzie da się przejść :) Najgorszy jest start, potem na trasie jest dość luzno. Quote
marta1624 Posted April 18, 2015 Posted April 18, 2015 O, a we wrześniu planowałam jechać do Wisły albo Sopotni... Chyba wybiorę Wisłę :) A na spotkanie zapraszam do nas :D Quote
Erykowa Posted April 18, 2015 Author Posted April 18, 2015 Hej No właśnie.Ja nie boję się o kondycję Ermana tylko o ten początek.Jak zobaczyłam zdjęcia z zawodów co były teraz a na starcie ze sto psów to lekko się przeraziłam ;) On przy psach to piszczy,szczeka i do każdego chce podejść powąchać.Ekscytacja w 100% Quote
marta1624 Posted April 18, 2015 Posted April 18, 2015 W grupie może się opanuje bardziej (chociaż moja w grupie to ze strachu chce uciec, ale z reguły przed owczarkami ;)). Będę chciała ją na wystawę wziąć jakoś w tym roku, może trochę ją "naprostuję". No i dogtrekking mnie kręci, zwłaszcza jakby się szło z kimś, kogo się zna :) Quote
Erykowa Posted April 18, 2015 Author Posted April 18, 2015 Ja na wystawę bym się bała,że wstyd będzie a do tego porozprasza te z pokazów :) Też brakuje mi towarzystwa do takiego trekkingu ale liczę,że na zawodach w śród tylko ludzi może się kogoś "sensownego" spotka.Choć pewnie zawody co raz popularniejsze i już są jakieś tak grupki "wzajemnej adoracji" Quote
Majkowska Posted April 18, 2015 Posted April 18, 2015 Aaa wrzesnia. Jakas nieprzytomnosc. Ha. No pewnie że się da przejść bez przygotowania,pies da rade,najwyzej my wysiądziemy :p No to z tego co piszesz to kwalifikujesz się z nami na wycieczkę ;) Quote
Erykowa Posted April 18, 2015 Author Posted April 18, 2015 Makowska a już się bałam, że po tym jak opisałam jak Er zachowuje się w śród psów napiszesz,że jednak Wy w "najbliższym czasie jednak nigdzie się nie wybieracie" ;) Quote
Majkowska Posted April 18, 2015 Posted April 18, 2015 Gdyby jeszcze Wald zachowywał się normalnie... A tam,popiszczą razem ;) Quote
marta1624 Posted April 18, 2015 Posted April 18, 2015 Zuzaw, nie martw się, mojej też do ideału daleko ;) Quote
Erykowa Posted April 18, 2015 Author Posted April 18, 2015 Ja to się tak martwię bo właściwie nie wiem jak on się zachowa bo do tej pory max.na raz spotkaliśmy te "nasze" 4 psy i on wtedy nic oprócz tych psów nie widzi :) Ale jak Waldek też nie zachowuje się jak ułożony stateczny psiak przy takich spotkaniach to jestem spokojniejsza ;) Quote
Majkowska Posted April 18, 2015 Posted April 18, 2015 Waldek to jest podnieta na wszystko, szczególnie jak jest na smyczy. A i dowiedziałam się ze trekking miał być jutro, ale go nie ma bo suka organizatorki skaleczyła łapę i odwołali. W sumie i dobrze, bo mnie i tak jutro nie ma. Bossski banner!!! Quote
Erykowa Posted April 18, 2015 Author Posted April 18, 2015 O to trochę dobrze,że nie jutro choć staralibyśmy się zebrać :) Erman właśnie tak samo ale po spotkaniach z naszą mikro trójką widzę,że jest postęp tylko obawiam się,że to postęp przy tej konkretnej stawce psów ;) Dziękuję za banerek :) I napiszę,że on zmieniony nie przypadkiem ;) Prawie rok temu zobaczyłam na żywo i przywiozłam tego potworka do domu.Raju jaki on był brzydki! Gdzie ja oczy miałam ;) Dopiero teraz to widzę Zdjęcie zrobione w dniu kiedy stał się nasz 22.04.2014 Także wiecie,nowy banerek-nowy/dorosły Erman i kolejny rok razem a w ogóle Majkowska "strzeliła byś' sobie też jakiś :) Quote
Recommended Posts