Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Marta,Black dzięki !

Agutka to dobrze,bo właściwie to nikt nie pokazywał/mówił jak ma leżeć

Kolejna porcja zdjęć.

Erman i jego spacerowe towarzystwo

2aijzw9.jpg

2ztd1qe.jpg

ulubiony patyczek

287q34i.jpg

10fxemb.jpg

mam prezent ;)

4zzqqd.jpg

Posted

No niestety ;) Kumpli co raz więcej ale większość takich co ermanowi pod brzuchem przejdą ;)

Choć moje córki się śmieją,że ma watrą siebie dziewczynę w dodatku ona go męczy bardziej niż on ją :) ale to niestety wszystko w parku na linkach bo właścicielka Brendy najczęściej po parku z wózkiem chodzi a do tego mów,że niestety Brenda też nie do końca odwołalna więć strach puścić takie dwa ;)

A Brendziocha to sznaucer :) tylko ciut niższa od Ermana a na pewno masywniejsza więc jak się bawią to "kasują" wszystko co na drodze

Posted

A u nas już nawet się znajduje większe towarzystwo. W bloku mamy borderkę, dziś rano żuła Waldkowi uszka.

A nie macie ochoty teraz wybrac się na trekking? Jakos niedlugo bedzie wycieczka.

Posted

a dokładniej???

Bo ogólnie to my bardzo chętni zawsze,tylko czasami kiepsko z czasem i transportem :(

Jak wszystko pójdzie po mojej myśli to chciała bym bardzo wystartować 26.IX w Wiśle w zawodach dogtrekkingowych i bardzo by nam się wcześniej przydało spotkać w "kupie" obcych psów ;)

Posted

26 wrzesnia ;) ! za tydzień bym się nie pisała ,po pierwsze właśnie chcę go sprarwdzić w bandzie psów,po drugie trzeba by najpierw samemu 17 km przelecieć-tzn gdzieś pod domem zanim "za góry" się weźmiemy a po trzecie może najmniej ważne ale na wrzesień bez jajek już powinien być ;)

A dolinki były by super !!! ja mam wstręt do jazdy autem po mieście-Krakowie a w dolinki mamy blisko i po drodze :)

To bardzo chętnie bym się przyłączyła.Jak nie na cały wypad to choć na chwilę.Jak coś będziesz wiedzeć daj znać

Posted

Hej

No właśnie.Ja nie boję się o kondycję Ermana tylko o ten początek.Jak zobaczyłam zdjęcia z zawodów co były teraz a na starcie ze sto psów to lekko się przeraziłam ;) On przy psach to piszczy,szczeka i do każdego chce podejść powąchać.Ekscytacja w 100%

Posted

W grupie może się opanuje bardziej (chociaż moja w grupie to ze strachu chce uciec, ale z reguły przed owczarkami ;)). Będę chciała ją na wystawę wziąć jakoś w tym roku, może trochę ją "naprostuję". No i dogtrekking mnie kręci, zwłaszcza jakby się szło z kimś, kogo się zna :)

Posted

Ja na wystawę bym się bała,że wstyd będzie a do tego porozprasza te z pokazów :)

Też brakuje mi towarzystwa do takiego trekkingu ale liczę,że na zawodach w śród tylko ludzi może się kogoś "sensownego" spotka.Choć pewnie zawody co raz popularniejsze i już są jakieś tak grupki "wzajemnej adoracji"

Posted

Aaa wrzesnia. Jakas nieprzytomnosc.

Ha. No pewnie że się da przejść bez przygotowania,pies da rade,najwyzej my wysiądziemy :p

No to z tego co piszesz to kwalifikujesz się z nami na wycieczkę ;)

Posted

Makowska a już się bałam, że po tym jak opisałam jak Er zachowuje się w śród psów napiszesz,że jednak Wy w "najbliższym czasie jednak nigdzie się nie wybieracie" ;)

Posted

Ja to się tak martwię bo właściwie nie wiem jak on się zachowa bo do tej pory max.na raz spotkaliśmy te "nasze" 4 psy i on wtedy nic oprócz tych psów nie widzi :)

Ale jak Waldek też nie zachowuje się jak ułożony stateczny psiak przy takich spotkaniach to jestem spokojniejsza ;)

Posted

Waldek to jest podnieta na wszystko, szczególnie jak jest na smyczy.

A i dowiedziałam się ze trekking miał być jutro, ale go nie ma bo suka organizatorki skaleczyła łapę i odwołali.
W sumie i dobrze, bo mnie i tak jutro nie ma.

Bossski banner!!!

Posted

O to trochę dobrze,że nie jutro choć staralibyśmy się zebrać :)

Erman właśnie tak samo ale po spotkaniach z naszą mikro trójką widzę,że jest postęp tylko obawiam się,że to postęp przy tej konkretnej stawce psów ;)

Dziękuję za banerek :)

I napiszę,że on zmieniony nie przypadkiem ;)

Prawie rok temu zobaczyłam na żywo i przywiozłam tego potworka do domu.Raju jaki on był brzydki! Gdzie ja oczy miałam ;) Dopiero teraz to widzę

Zdjęcie zrobione w dniu kiedy stał się nasz  22.04.2014

2jdgx0o.jpg

mkk64l.jpg

Także wiecie,nowy banerek-nowy/dorosły Erman i kolejny rok razem

a w ogóle Majkowska "strzeliła byś' sobie też jakiś :)