Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Donvitow napisał(a):
Nie Jagoda. Tam mieszkają karpie Koi, szubunkiny i karasie ozdobne. No i czasem wstretrny Burbon

No, nie mów, że nie jesteś gościnny...;)
A Sunie nie taplają się w wodzie?

Przy okazji poczytałam o odmianach Twoich rybek.
Ja też lubię rybki ozdobne, mam duże akwarium.

• Replies 369
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Sunie są grzeczne i traktują oczko jak dużą michę z wodą. A burbon wpada kładzie się na płytkim a potem udaje że zupełnie przypadkowo wpadł na głęboką wodę:evil_lol: i pływa między liliami wodnymi.

No a dalej to powinna opowiadać Basia. Szybki sprint przez taras do salonu i głupawka.:diabloti:

Posted

Donvitow napisał(a):
Sunie są grzeczne i traktują oczko jak dużą michę z wodą. A burbon wpada kładzie się na płytkim a potem udaje że zupełnie przypadkowo wpadł na głęboką wodę:evil_lol: i pływa między liliami wodnymi.

A może on to taki Toliboski z "Nocy i dni", co to po lilije właził, żeby dziewczynom przypodobać sie...:evil_lol:

Posted

Nie ;). Burbon jest sam dla siebie stadem i żyje własnymi sprawami i chodzi własnymi ścieżkami. Z Kropą bawi się jak ta go zmusi. A jest na co wtedy patrzeć bo Kropa naciąga jego fałdy na pół metra i wlecze go to tu to tam. Widok super. Może teraz jak przyjadą na święta porobię trochę nowych fotek.

Posted

Jagoda* napisał(a):
Nakręćcie filmik...
Wyobrażam sobie ile zabawy, tyle dodatkowych metrów futra,mjest za co ciągać;).

Dobry pomysł.:lol:.
Weźmiemy się i Karola wklei

• 2 weeks later...
  • 6 months later...