Jagoda1 Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 Donvitow napisał(a):Nie Jagoda. Tam mieszkają karpie Koi, szubunkiny i karasie ozdobne. No i czasem wstretrny Burbon No, nie mów, że nie jesteś gościnny...;) A Sunie nie taplają się w wodzie? Przy okazji poczytałam o odmianach Twoich rybek. Ja też lubię rybki ozdobne, mam duże akwarium. Quote
Donvitow Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 Sunie są grzeczne i traktują oczko jak dużą michę z wodą. A burbon wpada kładzie się na płytkim a potem udaje że zupełnie przypadkowo wpadł na głęboką wodę:evil_lol: i pływa między liliami wodnymi. No a dalej to powinna opowiadać Basia. Szybki sprint przez taras do salonu i głupawka.:diabloti: Quote
Jagoda1 Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 Donvitow napisał(a):Sunie są grzeczne i traktują oczko jak dużą michę z wodą. A burbon wpada kładzie się na płytkim a potem udaje że zupełnie przypadkowo wpadł na głęboką wodę:evil_lol: i pływa między liliami wodnymi. A może on to taki Toliboski z "Nocy i dni", co to po lilije właził, żeby dziewczynom przypodobać sie...:evil_lol: Quote
Donvitow Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 Nie ;). Burbon jest sam dla siebie stadem i żyje własnymi sprawami i chodzi własnymi ścieżkami. Z Kropą bawi się jak ta go zmusi. A jest na co wtedy patrzeć bo Kropa naciąga jego fałdy na pół metra i wlecze go to tu to tam. Widok super. Może teraz jak przyjadą na święta porobię trochę nowych fotek. Quote
Jagoda1 Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 Nakręćcie filmik... Wyobrażam sobie ile zabawy, tyle dodatkowych metrów futra,mjest za co ciągać;). Quote
Donvitow Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 Jagoda* napisał(a):Nakręćcie filmik... Wyobrażam sobie ile zabawy, tyle dodatkowych metrów futra,mjest za co ciągać;). Dobry pomysł.:lol:. Weźmiemy się i Karola wklei Quote
Jagoda1 Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 POGODNYCH, SPOKOJNYCH, RODZINNYCH ŚWIĄT WIELKIEJ NOCY! Quote
Anja93 Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 [quote name='Donvitow'] Która panna ładniejsza. ? Ta ruda jest niesamowita :loveu: [quote name='Donvitow'] Szeki http://images32.fotosik.pl/200/7a5743607d8c2804.jpg Nie zapomne tych jego "słodkich" oczu :evil_lol::loveu: Quote
Donvitow Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Maine Coon.:loveu: Moje ciche marzenie. http://allegro.pl/show_item.php?item=339735324 Quote
GoniaP Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Od Kalolinki??? Ja Jej dam!!!!!!!!:mad::mad::loveu::loveu::evil_lol::evil_lol: Quote
Martinee Posted April 5, 2008 Author Posted April 5, 2008 ale fajna ekipa u was :) zdjęcia boskie Quote
Jagoda1 Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Piękne kociaki, też marzę o takim...;) Witamy:lol:... Quote
Recommended Posts