Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Dea']Chciałabym być przy niej, nawet codziennie, i jak będzie odchodziła:-( Niestety proza życia na to nie pozwala...mam nadzieję, że jeszcze zdążę z nią pójść na następny spacer.[/QUOTE]

A ona taka owczarkowa? Może ją dać na adopcyjną...

Posted

Anashar niestety mało owczarkowa:shake: Kundelek taki nieduży z niej. Owczarkowych nowych ze dwa trzy znowu przybyło, ale jeszcze zdjęć nie mam.

Posted

ok, jak tak mówisz:lol: to wyślę:cool3: dziasiaj o 21.45 na wiadomościach na regionalnej 3 Katowice będzie informacja o adopcjach w naszym schronisku - sama jestem ciekawa, bo byłam tylko na końcówce kręcenia:cool3:

Posted

Myślę nad jakąś adopcyjną akcją ulotkowo - plakatową w naszym powiecie:cool3: Teraz czas zacząć zakuwać do egzaminów (kampania wrześniowa na studiach) ale później chyba z tym ruszę:lol:

Posted

też widziałam - super reklama dla Was. u nas w mieście mało kto wie, że Cieszyn ma swoje schronisko dla psów, tak że teraz pewno znajdzie się mnóstwo nowych domków:p

• 2 weeks later...
Posted

Miałam wieści od właścicielki wyżełka - pies ma się świetnie, już zaprzyjaźnił się z suczką, i śpi w łóżku ze swoją panią:cool3:

Posted

Cioteczki i wujkowie zaglądajcie tutaj czasami, bo ja teraz mam problem z czasem do końca miesiąca... A mini dalmatynka z Cieszyńskiego schroniska, która ma na dogo swój wątek już niedługo pojedzie do stolycy do Marchewki - nowej dogomaniaczki:multi: