Iza. Posted June 4, 2013 Posted June 4, 2013 [quote name='agaciaaa'] Najbardziej mnie wkurza, że nie mam jak jej zważyć i sprawdzić jak to rzeczywiście wygląda w kg ;) Bo nasza wetka na macierzyńskim, a żaden inny wet w S-ce nie posiada wagi :roll:[/QUOTE] dawaj do czarnej :P Quote
Alicja Posted June 7, 2013 Posted June 7, 2013 Fajnie Sarunia wygląda . Kurde u weta wagi brak ? zawsze można na pocztę na paczkowej zważyc ;) Quote
agaciaaa Posted June 8, 2013 Author Posted June 8, 2013 No niestety brak :roll: na poczcie to trzeba by mieć kogoś znajomego ;) Storczyk mi zakwitł :multi: Quote
Alicja Posted June 8, 2013 Posted June 8, 2013 [quote name='agaciaaa']No niestety brak :roll: na poczcie to trzeba by mieć kogoś znajomego ;) Storczyk mi zakwitł :multi:[/QUOTE] z pocztą zartowałam :lol: storczyka uwiecznij na fotce ;) Quote
agaciaaa Posted June 8, 2013 Author Posted June 8, 2013 [quote name='Alicja']z pocztą zartowałam :lol: storczyka uwiecznij na fotce ;)[/QUOTE] Jakby pozwolili, to czemu nie :diabloti: Uwieczniłam jak tylko kwiatuszek się rozwinął, czyli w czwartek rano ;) ale jestem w pracy, więc się nie pochwalę na razie. Quote
Luzia Posted June 8, 2013 Posted June 8, 2013 E tam znajomego, Sarę w duże pudełko ( takie po tv na przykład), idziesz na pocztę i mówisz że musisz przesyłkę zważyć, czy jeszcze coś dodać czy odjąć, bach, potem mniej wiece odejmujesz wagę pudła i gotowe :diabloti: pozwól że kwiatuszkiem ekscytować się nie będę :evil_lol: wolę moje kaktusy :lol: Quote
agaciaaa Posted June 8, 2013 Author Posted June 8, 2013 [quote name='Luzia']E tam znajomego, Sarę w duże pudełko ( takie po tv na przykład), idziesz na pocztę i mówisz że musisz przesyłkę zważyć, czy jeszcze coś dodać czy odjąć, bach, potem mniej wiece odejmujesz wagę pudła i gotowe :diabloti: pozwól że kwiatuszkiem ekscytować się nie będę :evil_lol: wolę moje kaktusy :lol:[/QUOTE] Sara aż tak nie schudła, żebym mogła ją wcisnąć w pudło po tv :diabloti: no chyba, że po takim z przed 20 lat :evil_lol: No wiesz! Ja miałam mega radochę jak w końcu się pojawił pierwszy kwiatek :loveu: a pączków jest mnóstwo, więc liczę na długie kwitnienie :loveu: Quote
Luzia Posted June 8, 2013 Posted June 8, 2013 [quote name='agaciaaa']Sara aż tak nie schudła, żebym mogła ją wcisnąć w pudło po tv :diabloti: no chyba, że po takim z przed 20 lat :evil_lol: No wiesz! Ja miałam mega radochę jak w końcu się pojawił pierwszy kwiatek :loveu: a pączków jest mnóstwo, więc liczę na długie kwitnienie :loveu:[/QUOTE] No o takie duże mi chodziło :lol: O ile z tej radości go nie ukatrupisz - na przykład zbyt obfitym podlewaniem :evilbat: Quote
*Magda* Posted June 8, 2013 Posted June 8, 2013 [quote name='agaciaaa'] Storczyk mi zakwitł :multi:[/QUOTE] Super :multi: Quote
agaciaaa Posted June 9, 2013 Author Posted June 9, 2013 [quote name='Luzia']No o takie duże mi chodziło :lol: O ile z tej radości go nie ukatrupisz - na przykład zbyt obfitym podlewaniem :evilbat:[/QUOTE] :lol: Nie nie nie, trochę się dokształciłam w temacie storczyków, dużo czytałam, więc raczej nie powinnam go zabić :cool3: [quote name='magdabroy']Super :multi:[/QUOTE] Cieszyłam się jak głupia, jak się w końcu doczekałam :lol: teraz czekam na kolejne kwiatki :loveu: Quote
Luzia Posted June 9, 2013 Posted June 9, 2013 [quote name='agaciaaa'] Nie nie nie, trochę się dokształciłam w temacie storczyków, dużo czytałam, więc [SIZE=4][U][B]raczej[/B][/U] [/SIZE]nie powinnam go zabić :cool3: [/QUOTE] :diabloti::diabloti: Quote
agaciaaa Posted June 9, 2013 Author Posted June 9, 2013 [quote name='Luzia']:diabloti::diabloti:[/QUOTE] No wiesz, nigdy nic nie wiadomo... :diabloti: [quote name='dOgLoV']Bardzo słoneczne dzień dobry ;)[/QUOTE] U nas słoneczno-deszczowe ;) Ale ja i tak cały dzień w pracy, więc mi to w zasadzie lotto. :loveu::loveu::loveu: [URL="http://s568.photobucket.com/user/agaciaaas/media/Wika_zps1ffec619.jpg.html"][IMG]http://i568.photobucket.com/albums/ss124/agaciaaas/Wika_zps1ffec619.jpg[/IMG][/URL] Quote
łamAga Posted June 9, 2013 Posted June 9, 2013 w pracy w niedziele ?? Boga sie nie boisz ?? :diabloti: ale słodka dzidzia :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
agaciaaa Posted June 10, 2013 Author Posted June 10, 2013 [quote name='dOgLoV']w pracy w niedziele ?? Boga sie nie boisz ?? :diabloti: ale słodka dzidzia :loveu::loveu::loveu::loveu:[/QUOTE] No nie bardzo mi się to podoba, ale niekoniecznie przez wzgląd na Boga :diabloti: Noooo już nie taka dzidzia, ale że słodka to fakt :loveu: [quote name='magdabroy']A co to za dzidzia? :hmmmm:[/QUOTE] Moja bratanica, a zarazem chrześniaczka ;) pokazywałam już ją tutaj. Quote
*Magda* Posted June 10, 2013 Posted June 10, 2013 [quote name='agaciaaa'] Moja bratanica, a zarazem chrześniaczka ;) pokazywałam już ją tutaj.[/QUOTE] Pamiętam, że już kiedyś wstawiałaś jej zdjęcie, ale się mała strasznie zmieniła :) Quote
Luzia Posted June 11, 2013 Posted June 11, 2013 Źle ze mną... Coraz bardziej ciągnie mnie do małych słodkich bobasków :( Quote
*Magda* Posted June 12, 2013 Posted June 12, 2013 [quote name='Aleks89']Dzieci śmierdzą.[/QUOTE] Nie znasz się :eviltong: Niemowlaki tak słodko pachną :loveu: Quote
agaciaaa Posted June 12, 2013 Author Posted June 12, 2013 [quote name='magdabroy']Pamiętam, że już kiedyś wstawiałaś jej zdjęcie, ale się mała strasznie zmieniła :)[/QUOTE] Nooo rośnie, to się zmienia, ma już ponad pół roku :) [quote name='Luzia']Źle ze mną... Coraz bardziej ciągnie mnie do małych słodkich bobasków :([/QUOTE] Hahaha mnie też, szczególnie jak się napatrzę, ale raczej szybko mi przechodzi :eviltong: [quote name='Aleks89']Dzieci śmierdzą.[/QUOTE] Hahaha Olek jak zawsze musi co pier**lnąć :evil_lol: dzieci pachną! No chyba, że się sfajdają, to fakt, śmierdzą, ale chwilowo :diabloti: [quote name='Luzia']Faceci zdecydowanie bardziej[/QUOTE] O to to to! :p [quote name='magdabroy']Nie znasz się :eviltong: Niemowlaki tak słodko pachną :loveu:[/QUOTE] Właśnie! :loveu: Quote
Aleks89 Posted June 12, 2013 Posted June 12, 2013 [quote name='Luzia']Faceci zdecydowanie bardziej[/QUOTE] Jak się obraca w towarzystwie meneli to zapewne masz rację:diabloti: Quote
agaciaaa Posted June 12, 2013 Author Posted June 12, 2013 [quote name='Aleks89']Jak się obraca w towarzystwie meneli to zapewne masz rację:diabloti:[/QUOTE] Facet nie musi być menelem, żeby się spocić :diabloti: Quote
Luzia Posted June 12, 2013 Posted June 12, 2013 [quote name='agaciaaa']Facet nie musi być menelem, żeby się spocić :diabloti:[/QUOTE] Dokładnie, nie zapomnę jak do pracy autobusem jeździłam, niby tylko 12 km ale wrażenia węchowe - bezcenne... Czasami miałam wrażenie, że faceci jakieś ukryte zawody urządzają - kto bardziej cuchnie... :roll: Quote
Recommended Posts