Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='agaciaaa']

Najbardziej mnie wkurza, że nie mam jak jej zważyć i sprawdzić jak to rzeczywiście wygląda w kg ;) Bo nasza wetka na macierzyńskim, a żaden inny wet w S-ce nie posiada wagi :roll:[/QUOTE]

dawaj do czarnej :P

• Replies 17.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='agaciaaa']No niestety brak :roll: na poczcie to trzeba by mieć kogoś znajomego ;)

Storczyk mi zakwitł :multi:[/QUOTE]

z pocztą zartowałam :lol:
storczyka uwiecznij na fotce ;)

Posted

[quote name='Alicja']z pocztą zartowałam :lol:
storczyka uwiecznij na fotce ;)[/QUOTE]

Jakby pozwolili, to czemu nie :diabloti:

Uwieczniłam jak tylko kwiatuszek się rozwinął, czyli w czwartek rano ;) ale jestem w pracy, więc się nie pochwalę na razie.

Posted

E tam znajomego, Sarę w duże pudełko ( takie po tv na przykład), idziesz na pocztę i mówisz że musisz przesyłkę zważyć, czy jeszcze coś dodać czy odjąć, bach, potem mniej wiece odejmujesz wagę pudła i gotowe :diabloti:

pozwól że kwiatuszkiem ekscytować się nie będę :evil_lol: wolę moje kaktusy :lol:

Posted

[quote name='Luzia']E tam znajomego, Sarę w duże pudełko ( takie po tv na przykład), idziesz na pocztę i mówisz że musisz przesyłkę zważyć, czy jeszcze coś dodać czy odjąć, bach, potem mniej wiece odejmujesz wagę pudła i gotowe :diabloti:

pozwól że kwiatuszkiem ekscytować się nie będę :evil_lol: wolę moje kaktusy :lol:[/QUOTE]

Sara aż tak nie schudła, żebym mogła ją wcisnąć w pudło po tv :diabloti: no chyba, że po takim z przed 20 lat :evil_lol:

No wiesz! Ja miałam mega radochę jak w końcu się pojawił pierwszy kwiatek :loveu: a pączków jest mnóstwo, więc liczę na długie kwitnienie :loveu:

Posted

[quote name='agaciaaa']Sara aż tak nie schudła, żebym mogła ją wcisnąć w pudło po tv :diabloti: no chyba, że po takim z przed 20 lat :evil_lol:

No wiesz! Ja miałam mega radochę jak w końcu się pojawił pierwszy kwiatek :loveu: a pączków jest mnóstwo, więc liczę na długie kwitnienie :loveu:[/QUOTE]

No o takie duże mi chodziło :lol:

O ile z tej radości go nie ukatrupisz - na przykład zbyt obfitym podlewaniem :evilbat:

Posted

[quote name='Luzia']No o takie duże mi chodziło :lol:

O ile z tej radości go nie ukatrupisz - na przykład zbyt obfitym podlewaniem :evilbat:[/QUOTE]

:lol:

Nie nie nie, trochę się dokształciłam w temacie storczyków, dużo czytałam, więc raczej nie powinnam go zabić :cool3:

[quote name='magdabroy']Super :multi:[/QUOTE]

Cieszyłam się jak głupia, jak się w końcu doczekałam :lol: teraz czekam na kolejne kwiatki :loveu:

Posted

[quote name='agaciaaa']
Nie nie nie, trochę się dokształciłam w temacie storczyków, dużo czytałam, więc [SIZE=4][U][B]raczej[/B][/U] [/SIZE]nie powinnam go zabić :cool3:
[/QUOTE]

:diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='Luzia']:diabloti::diabloti:[/QUOTE]

No wiesz, nigdy nic nie wiadomo... :diabloti:

[quote name='dOgLoV']Bardzo słoneczne dzień dobry ;)[/QUOTE]

U nas słoneczno-deszczowe ;) Ale ja i tak cały dzień w pracy, więc mi to w zasadzie lotto.

:loveu::loveu::loveu:
[URL="http://s568.photobucket.com/user/agaciaaas/media/Wika_zps1ffec619.jpg.html"][IMG]http://i568.photobucket.com/albums/ss124/agaciaaas/Wika_zps1ffec619.jpg[/IMG][/URL]

Posted

[quote name='dOgLoV']w pracy w niedziele ?? Boga sie nie boisz ?? :diabloti:

ale słodka dzidzia :loveu::loveu::loveu::loveu:[/QUOTE]

No nie bardzo mi się to podoba, ale niekoniecznie przez wzgląd na Boga :diabloti:

Noooo już nie taka dzidzia, ale że słodka to fakt :loveu:

[quote name='magdabroy']A co to za dzidzia? :hmmmm:[/QUOTE]

Moja bratanica, a zarazem chrześniaczka ;) pokazywałam już ją tutaj.

Posted

[quote name='agaciaaa']
Moja bratanica, a zarazem chrześniaczka ;) pokazywałam już ją tutaj.[/QUOTE]

Pamiętam, że już kiedyś wstawiałaś jej zdjęcie, ale się mała strasznie zmieniła :)

Posted

[quote name='magdabroy']Pamiętam, że już kiedyś wstawiałaś jej zdjęcie, ale się mała strasznie zmieniła :)[/QUOTE]

Nooo rośnie, to się zmienia, ma już ponad pół roku :)

[quote name='Luzia']Źle ze mną... Coraz bardziej ciągnie mnie do małych słodkich bobasków :([/QUOTE]

Hahaha mnie też, szczególnie jak się napatrzę, ale raczej szybko mi przechodzi :eviltong:

[quote name='Aleks89']Dzieci śmierdzą.[/QUOTE]

Hahaha Olek jak zawsze musi co pier**lnąć :evil_lol: dzieci pachną! No chyba, że się sfajdają, to fakt, śmierdzą, ale chwilowo :diabloti:

[quote name='Luzia']Faceci zdecydowanie bardziej[/QUOTE]

O to to to! :p

[quote name='magdabroy']Nie znasz się :eviltong: Niemowlaki tak słodko pachną :loveu:[/QUOTE]

Właśnie! :loveu:

Posted

[quote name='agaciaaa']Facet nie musi być menelem, żeby się spocić :diabloti:[/QUOTE]

Dokładnie, nie zapomnę jak do pracy autobusem jeździłam, niby tylko 12 km ale wrażenia węchowe - bezcenne...
Czasami miałam wrażenie, że faceci jakieś ukryte zawody urządzają - kto bardziej cuchnie... :roll: