anetta Posted May 21, 2013 Posted May 21, 2013 No i co, no i co? zapomniała czy co :mad: :diabloti: Porobiło i się nie pochwalo sweet fociami. Quote
agaciaaa Posted May 22, 2013 Author Posted May 22, 2013 [quote name='Luzia']Zależy czy masz szefa czy szefową :siara:[/QUOTE] Szefa, który jest w wieku mego ojca :eviltong: [quote name='anetta']No i co, no i co? zapomniała czy co :mad: :diabloti: Porobiło i się nie pochwalo sweet fociami.[/QUOTE] Najpierw i zapomniałam i czasu za bardzo nie było, a teraz jak pamiętam i jest czas, to aparat zostawiłam u rodziców :splat: a zdjęcia na karcie, także doopa. Quote
Luzia Posted May 22, 2013 Posted May 22, 2013 to co że w wieku ojca, gorący romans zaczyna się dopiero jak różnica jest ponad 30 letnia :cool3: Quote
agaciaaa Posted May 22, 2013 Author Posted May 22, 2013 [quote name='Luzia']to co że w wieku ojca, gorący romans zaczyna się dopiero jak różnica jest ponad 30 letnia :cool3:[/QUOTE] Nie obrzydzaj mnie :diabloti: jeszcze moooooże jakieś 10 lat temu, ale teraz? Z facetem ok. 60-tki :shake: ja gustuje w młodszych, chociaż na tą chwilę, to w sumie każdy lepszy od tza :diabloti: Quote
Luzia Posted May 22, 2013 Posted May 22, 2013 [quote name='agaciaaa']Nie obrzydzaj mnie :diabloti: jeszcze moooooże jakieś 10 lat temu, ale teraz? Z facetem ok. 60-tki :shake: ja gustuje w młodszych, chociaż na tą chwilę, to w sumie każdy lepszy od tza :diabloti:[/QUOTE] słusznie, nie ma nic gorszego od TZta własnego :diabloti: E tam niektórzy tacy po 40 są lepsi niż te młokosy z sianem w głowie :siara: Quote
Obama Posted May 23, 2013 Posted May 23, 2013 Dla mnie TZ może byc maksymalnie 10 lat starszy,ale optymalnie-4:cool3: A związek młodej dziewczyny z dużo starszym gościem podoba mi się tylko w filmie Allena "Co nas kręci ,co nas podnieca" :lol: Quote
agaciaaa Posted May 23, 2013 Author Posted May 23, 2013 [quote name='dOgLoV']wyczuwam focha na Tz-ta :cool3:[/QUOTE] Dobrze wyczuwasz, z tym że foch to mało powiedziane. [quote name='Luzia']słusznie, nie ma nic gorszego od TZta własnego :diabloti: E tam niektórzy tacy po 40 są lepsi niż te młokosy z sianem w głowie :siara:[/QUOTE] Dokładnie :roll: Po 40 może tak, ale nie 30 lat starsi, to już masakra :diabloti: nie mam 10 lat :diabloti: [quote name='Obama']Dla mnie TZ może byc maksymalnie 10 lat starszy,ale optymalnie-4:cool3: A związek młodej dziewczyny z dużo starszym gościem podoba mi się tylko w filmie Allena "Co nas kręci ,co nas podnieca" :lol:[/QUOTE] W filmach to dużo rzeczy dobrze wygląda, gorzej w realu ;) Mój ode mnie młodszy, całe 7 miesięcy. Ale rocznik już nie ten sam. Quote
Luzia Posted May 24, 2013 Posted May 24, 2013 [quote name='Obama']Dla mnie TZ może byc maksymalnie 10 lat starszy,ale optymalnie-4:cool3: A związek młodej dziewczyny z dużo starszym gościem podoba mi się tylko w filmie Allena "Co nas kręci ,co nas podnieca" :lol:[/QUOTE] e tam co kto lubi :diabloti: :evil_lol: Fajny? Warto obejrzeć? :cool3: A poza tym mówi się że facet powinien być starszy bo toto dłużej się rozwija mentalnie :evil_lol: Quote
agaciaaa Posted May 25, 2013 Author Posted May 25, 2013 [quote name='Luzia']A poza tym mówi się że facet powinien być starszy bo toto dłużej się rozwija mentalnie :evil_lol:[/QUOTE] Potwierdzam absolutnie :diabloti: ale cóż, człowiek był zaślepiony, a teraz to już za późno... :roll: Ja wczoraj oglądałam Życie Pi i ledwo dotrwałam do końca, strasznie mnie nudził :eviltong: ja to w ogóle przyzwyczaiłam się jakoś do seriali i filmów już mi się zupełnie nie chce oglądać, notorycznie na filmach zasypiam :lol: taki serial trwa 20 min i ciągle coś się dzieje i mogę obejrzeć z 5 odcinów pod rząd bez problemu, a w filmie dopóki się akcja rozwinie to ja już śpię :diabloti: Quote
Luzia Posted May 25, 2013 Posted May 25, 2013 E tam za późno, mówi się przecież, że "nigdy nie jest za późno" :razz: Quote
agaciaaa Posted May 25, 2013 Author Posted May 25, 2013 [quote name='Luzia']E tam za późno, mówi się przecież, że "nigdy nie jest za późno" :razz:[/QUOTE] Nie będę sobie życia od nowa układać, nie chce mi się :diabloti: haha, a tak serio to nie jest aż taki zły skoro go trzymam jeszcze ;) Quote
Luzia Posted May 25, 2013 Posted May 25, 2013 haha leń, tylko wiesz czym jesteś starsza tym gorzej odpowiedni towar wyhaczyć :razz: Quote
agaciaaa Posted May 25, 2013 Author Posted May 25, 2013 [quote name='Luzia']haha leń, tylko wiesz czym jesteś starsza tym gorzej odpowiedni towar wyhaczyć :razz:[/QUOTE] Dla mnie już jest za późno :eviltong: więc tak czy inaczej jestem na straconej pozycji :lol: Ale wystarczy tych żartów, mam cudownego tz-a i nie chce żadnego innego :loveu: :cool3: Quote
*zaba* Posted May 25, 2013 Posted May 25, 2013 A coz to za ciekawy watek sie tu byl rozwinal.... ;) Quote
agaciaaa Posted May 26, 2013 Author Posted May 26, 2013 [quote name='Luzia']Jak dobry w łóżku to najważniejsze :diabloti:[/QUOTE] Jakaś Ty się zboczona zrobiła!! :eviltong: [quote name='*zaba*']A coz to za ciekawy watek sie tu byl rozwinal.... ;)[/QUOTE] A no rozwinął się, mało psi ale to na dogo nic dziwnego :lol: Jak tezecik kochany mi przywiezie aparacik od rodziców, to wstawię w końcu fotki majowe ;) Quote
Luzia Posted May 26, 2013 Posted May 26, 2013 Nie zboczona, ino niewyżyta :evil_lol: to ten wiek, dzidziusia mi się chce :diabloti: Quote
łamAga Posted May 26, 2013 Posted May 26, 2013 [quote name='agaciaaa'] Jak tezecik kochany mi przywiezie aparacik od rodziców, to wstawię w końcu fotki majowe ;)[/QUOTE] aaaaaaaaaaaa , nagle zmieniłas zdanie że on taki kochany a teraz jasne dlaczego .... aparacik ma Ci przywieźć :diabloti: Quote
agaciaaa Posted May 26, 2013 Author Posted May 26, 2013 [quote name='Luzia']Nie zboczona, ino niewyżyta :evil_lol: to ten wiek, dzidziusia mi się chce :diabloti:[/QUOTE] A co, tz nie daje rady? :diabloti: [quote name='dOgLoV']aaaaaaaaaaaa , nagle zmieniłas zdanie że on taki kochany a teraz jasne dlaczego .... aparacik ma Ci przywieźć :diabloti:[/QUOTE] Eee tam łachy nie robi :diabloti: a zdanie zmieniłam bo już kryzys zażegnany ;) Quote
Luzia Posted May 26, 2013 Posted May 26, 2013 [quote name='agaciaaa']A co, tz nie daje rady? :diabloti: [/QUOTE] TZ mieszka 4o km ode mnie i przyjeżdża max 2 razy w tygodniu, a i to nie zawsze :-( Quote
łamAga Posted May 26, 2013 Posted May 26, 2013 [quote name='agaciaaa'] Eee tam łachy nie robi :diabloti: a zdanie zmieniłam bo już kryzys zażegnany ;)[/QUOTE] i to najważniejsze :lol: Quote
Recommended Posts