Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 17.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='dOgLoV']świetne zdjęcia :loveu:[/QUOTE]

Dzięki :p

[quote name=':: FiGa ::'][URL]http://i568.photobucket.com/albums/ss124/agaciaaas/100_7654_zps217207fe.jpg[/URL]
Jaki slodki buziol :loveu:

Czesc Wredoto ;)[/QUOTE]

Czy ja wiem, czy Sary buziaki są słodkie? :diabloti:

[quote name='Alicja']ta pani kopie pieska , a nie żaden slalom :diabloti::evil_lol:
[URL]http://i568.photobucket.com/albums/ss124/agaciaaas/100_7658_zpsaaa2a660.jpg[/URL][/QUOTE]

Rzeczywiście :cool3: do TOZu ją!

[quote name='Luzia']:loveu: ona po prostu kocha innymi częściami ciała jak już :lol:[/QUOTE]

Taaaa, kocham Sarunię nogami :lol:

[quote name='*zaba*']Fotencjie zimowe zaliczone :) U nas zimno jak cholera, ale sniegu niet :(

:)
[URL]http://i568.photobucket.com/albums/ss124/agaciaaas/100_7654_zps217207fe.jpg[/URL][/QUOTE]

U nas ciągle śnieg jest ;)

[quote name='Marta_Ares']może czas na jakieś nowe zdjęcia ??? :diabloti:[/QUOTE]

[quote name='Asiaczek']Ale nie grudniowe... Może jakies z lutego by się znalazły?

pzdr.[/QUOTE]

Te były styczniowe, mam jeszcze jakieś grudniowe, ale skoro nie chcecie, to żadnych nie będzie :eviltong:

Posted

[quote name='Alicja']Ja mam jeszcze gdzieś z listopada :roflt:[/QUOTE]

Mi to tam rybka :lol: byle było na co popaczeć :lol:

[quote name='Asiaczek']No nie! Prosze nas tutaj nie szantazowac:)
Poprosimy o foteczki z lutego i basta!

pzdr.[/QUOTE]

Nie byłam w poprzedni weekend w S-ce, więc nawet nie było kiedy zrobić lutowych fotek ;) może w ten weekend cos cyknę, ale nie obiecuję, bo pogoda jak narazie brzydka strasznie, więc nie będzie mi się chciało nawet brać aparatu ;)

Posted

[quote name='agaciaaa']Mój prezent walentynkowy dla tza :lol:

[IMG]http://i568.photobucket.com/albums/ss124/agaciaaas/100_7773_zps413d7582.jpg[/IMG][/QUOTE]

śliczne jabłuszko :loveu:

Posted

[quote name='Izabela124.']Buhahaha Mój Bobik uwielbia ogryzki :diabloti:[/QUOTE]

Kiedyś sąsiedzi mieli sukę dobermana ;) Za ogryzek z jabłka i czesanie zrobiłaby wszystko :) Nawet stanęłaby na uszach :evil_lol:

Posted

[quote name='magdabroy']Kiedyś sąsiedzi mieli sukę dobermana ;) Za ogryzek z jabłka i czesanie zrobiłaby wszystko :) Nawet stanęłaby na uszach :evil_lol:[/QUOTE]Bobik za każde jadalne jedzenie da się zabić :diabloti: Nie ma rzeczy jadalnej, której on nie zje :eviltong:

Posted

[quote name='magdabroy']A już myślałam, że jesteś taka zdolna :p
Ale super prezent ;)[/QUOTE]

Aż taka to nie :lol:

[quote name='Izabela124.']Oryginalny prezent :D A od Mariusza co dostałaś? :razz:[/QUOTE]

Kwiatka ;) umówilismy się w tym roku, że nie kupujemy prezentów, więc tylko tak symbolicznie ;)

[quote name='dOgLoV']ogryzek od tego jabłka :laugh2_2:

nie mogłam się powstrzymać :diabloti:[/QUOTE]

Jeszcze go nie zjadł! Stoi na półce :grins:

[quote name='Izabela124.']Buhahaha Mój Bobik uwielbia ogryzki :diabloti:[/QUOTE]

[quote name='magdabroy']Kiedyś sąsiedzi mieli sukę dobermana ;) Za ogryzek z jabłka i czesanie zrobiłaby wszystko :) Nawet stanęłaby na uszach :evil_lol:[/QUOTE]

Sara też lubi :p

[quote name='Alicja']To rób te foty i wstaw i do mnie ;)[/QUOTE]

Nie chciało mi się :lol: za brzydka pogoda była.

Posted

[quote name='Alicja']Ni ma fot ...u Nas :lol:

Pogoda była okropna ...u mnie dzisiaj cały dzień prawie wieczór ... weekend też beznadziejny[/QUOTE]

Dokładnie, ciemno, szaro i ponuro.. chociaż dzisiaj to bardziej biało, bo znów śnieg pada :roll: ja chcę już wiosnę!

Posted

[quote name='agaciaaa']Dokładnie, ciemno, szaro i ponuro.. chociaż dzisiaj to bardziej biało, bo znów śnieg pada :roll: ja chcę już wiosnę![/QUOTE]

u nas nie padało :)

Posted

[quote name='diabelkowa']a no tak... bo to walentynki byly... ;P[/QUOTE]

Noooo.... takie NIBY święto :lol:

[quote name='Alicja']u nas nie padało :)[/QUOTE]

I dobrze ;) na podlasie zawsze wiosna przychodzi najpóźniej :(

Posted

[quote name='diabelkowa']ja tam nie lubie i nie lubialam takich sztucznych swiat , typowo dla komercji i na sile. Jak sie kocha kogos to przez caly rok a nie jeden dzien[/QUOTE]

Ja też nie lubię i strasznie mi na nerwy działają te wszechobecne serduszka itp. Ale jabłko mi się spodobało :lol: