Marta_Ares Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 może czas na jakieś nowe zdjęcia ??? :diabloti: Quote
Asiaczek Posted February 9, 2013 Posted February 9, 2013 Ale nie grudniowe... Może jakies z lutego by się znalazły? pzdr. Quote
agaciaaa Posted February 9, 2013 Author Posted February 9, 2013 [quote name='dOgLoV']świetne zdjęcia :loveu:[/QUOTE] Dzięki :p [quote name=':: FiGa ::'][URL]http://i568.photobucket.com/albums/ss124/agaciaaas/100_7654_zps217207fe.jpg[/URL] Jaki slodki buziol :loveu: Czesc Wredoto ;)[/QUOTE] Czy ja wiem, czy Sary buziaki są słodkie? :diabloti: [quote name='Alicja']ta pani kopie pieska , a nie żaden slalom :diabloti::evil_lol: [URL]http://i568.photobucket.com/albums/ss124/agaciaaas/100_7658_zpsaaa2a660.jpg[/URL][/QUOTE] Rzeczywiście :cool3: do TOZu ją! [quote name='Luzia']:loveu: ona po prostu kocha innymi częściami ciała jak już :lol:[/QUOTE] Taaaa, kocham Sarunię nogami :lol: [quote name='*zaba*']Fotencjie zimowe zaliczone :) U nas zimno jak cholera, ale sniegu niet :( :) [URL]http://i568.photobucket.com/albums/ss124/agaciaaas/100_7654_zps217207fe.jpg[/URL][/QUOTE] U nas ciągle śnieg jest ;) [quote name='Marta_Ares']może czas na jakieś nowe zdjęcia ??? :diabloti:[/QUOTE] [quote name='Asiaczek']Ale nie grudniowe... Może jakies z lutego by się znalazły? pzdr.[/QUOTE] Te były styczniowe, mam jeszcze jakieś grudniowe, ale skoro nie chcecie, to żadnych nie będzie :eviltong: Quote
Alicja Posted February 9, 2013 Posted February 9, 2013 Ja mam jeszcze gdzieś z listopada :roflt: Quote
Asiaczek Posted February 14, 2013 Posted February 14, 2013 No nie! Prosze nas tutaj nie szantazowac:) Poprosimy o foteczki z lutego i basta! pzdr. Quote
agaciaaa Posted February 14, 2013 Author Posted February 14, 2013 [quote name='Alicja']Ja mam jeszcze gdzieś z listopada :roflt:[/QUOTE] Mi to tam rybka :lol: byle było na co popaczeć :lol: [quote name='Asiaczek']No nie! Prosze nas tutaj nie szantazowac:) Poprosimy o foteczki z lutego i basta! pzdr.[/QUOTE] Nie byłam w poprzedni weekend w S-ce, więc nawet nie było kiedy zrobić lutowych fotek ;) może w ten weekend cos cyknę, ale nie obiecuję, bo pogoda jak narazie brzydka strasznie, więc nie będzie mi się chciało nawet brać aparatu ;) Quote
agaciaaa Posted February 15, 2013 Author Posted February 15, 2013 Mój prezent walentynkowy dla tza :lol: [IMG]http://i568.photobucket.com/albums/ss124/agaciaaas/100_7773_zps413d7582.jpg[/IMG] Quote
łamAga Posted February 15, 2013 Posted February 15, 2013 [quote name='agaciaaa']Mój prezent walentynkowy dla tza :lol: [IMG]http://i568.photobucket.com/albums/ss124/agaciaaas/100_7773_zps413d7582.jpg[/IMG][/QUOTE] śliczne jabłuszko :loveu: Quote
agaciaaa Posted February 15, 2013 Author Posted February 15, 2013 [quote name='dOgLoV']śliczne jabłuszko :loveu:[/QUOTE] Prawda? :loveu: [quote name='magdabroy']Jak to zrobiłaś? :crazyeye:[/QUOTE] Nie przeceniaj mnie :lol: Kupiłam ;) Quote
*Magda* Posted February 15, 2013 Posted February 15, 2013 [quote name='agaciaaa'] Nie przeceniaj mnie :lol: Kupiłam ;)[/QUOTE] A już myślałam, że jesteś taka zdolna :p Ale super prezent ;) Quote
Izabela124. Posted February 16, 2013 Posted February 16, 2013 Oryginalny prezent :D A od Mariusza co dostałaś? :razz: Quote
łamAga Posted February 16, 2013 Posted February 16, 2013 [quote name='Izabela124.']Oryginalny prezent :D A od Mariusza co dostałaś? :razz:[/QUOTE] ogryzek od tego jabłka :laugh2_2: nie mogłam się powstrzymać :diabloti: Quote
Izabela124. Posted February 16, 2013 Posted February 16, 2013 [quote name='dOgLoV']ogryzek od tego jabłka :laugh2_2: nie mogłam się powstrzymać :diabloti:[/QUOTE]Buhahaha Mój Bobik uwielbia ogryzki :diabloti: Quote
*Magda* Posted February 16, 2013 Posted February 16, 2013 [quote name='Izabela124.']Buhahaha Mój Bobik uwielbia ogryzki :diabloti:[/QUOTE] Kiedyś sąsiedzi mieli sukę dobermana ;) Za ogryzek z jabłka i czesanie zrobiłaby wszystko :) Nawet stanęłaby na uszach :evil_lol: Quote
Izabela124. Posted February 16, 2013 Posted February 16, 2013 [quote name='magdabroy']Kiedyś sąsiedzi mieli sukę dobermana ;) Za ogryzek z jabłka i czesanie zrobiłaby wszystko :) Nawet stanęłaby na uszach :evil_lol:[/QUOTE]Bobik za każde jadalne jedzenie da się zabić :diabloti: Nie ma rzeczy jadalnej, której on nie zje :eviltong: Quote
agaciaaa Posted February 18, 2013 Author Posted February 18, 2013 [quote name='magdabroy']A już myślałam, że jesteś taka zdolna :p Ale super prezent ;)[/QUOTE] Aż taka to nie :lol: [quote name='Izabela124.']Oryginalny prezent :D A od Mariusza co dostałaś? :razz:[/QUOTE] Kwiatka ;) umówilismy się w tym roku, że nie kupujemy prezentów, więc tylko tak symbolicznie ;) [quote name='dOgLoV']ogryzek od tego jabłka :laugh2_2: nie mogłam się powstrzymać :diabloti:[/QUOTE] Jeszcze go nie zjadł! Stoi na półce :grins: [quote name='Izabela124.']Buhahaha Mój Bobik uwielbia ogryzki :diabloti:[/QUOTE] [quote name='magdabroy']Kiedyś sąsiedzi mieli sukę dobermana ;) Za ogryzek z jabłka i czesanie zrobiłaby wszystko :) Nawet stanęłaby na uszach :evil_lol:[/QUOTE] Sara też lubi :p [quote name='Alicja']To rób te foty i wstaw i do mnie ;)[/QUOTE] Nie chciało mi się :lol: za brzydka pogoda była. Quote
Alicja Posted February 18, 2013 Posted February 18, 2013 Ni ma fot ...u Nas :lol: Pogoda była okropna ...u mnie dzisiaj cały dzień prawie wieczór ... weekend też beznadziejny Quote
agaciaaa Posted February 18, 2013 Author Posted February 18, 2013 [quote name='Alicja']Ni ma fot ...u Nas :lol: Pogoda była okropna ...u mnie dzisiaj cały dzień prawie wieczór ... weekend też beznadziejny[/QUOTE] Dokładnie, ciemno, szaro i ponuro.. chociaż dzisiaj to bardziej biało, bo znów śnieg pada :roll: ja chcę już wiosnę! Quote
diabelkowa Posted February 18, 2013 Posted February 18, 2013 a no tak... bo to walentynki byly... ;P Quote
Alicja Posted February 18, 2013 Posted February 18, 2013 [quote name='agaciaaa']Dokładnie, ciemno, szaro i ponuro.. chociaż dzisiaj to bardziej biało, bo znów śnieg pada :roll: ja chcę już wiosnę![/QUOTE] u nas nie padało :) Quote
agaciaaa Posted February 18, 2013 Author Posted February 18, 2013 [quote name='diabelkowa']a no tak... bo to walentynki byly... ;P[/QUOTE] Noooo.... takie NIBY święto :lol: [quote name='Alicja']u nas nie padało :)[/QUOTE] I dobrze ;) na podlasie zawsze wiosna przychodzi najpóźniej :( Quote
diabelkowa Posted February 18, 2013 Posted February 18, 2013 ja tam nie lubie i nie lubialam takich sztucznych swiat , typowo dla komercji i na sile. Jak sie kocha kogos to przez caly rok a nie jeden dzien Quote
agaciaaa Posted February 18, 2013 Author Posted February 18, 2013 [quote name='diabelkowa']ja tam nie lubie i nie lubialam takich sztucznych swiat , typowo dla komercji i na sile. Jak sie kocha kogos to przez caly rok a nie jeden dzien[/QUOTE] Ja też nie lubię i strasznie mi na nerwy działają te wszechobecne serduszka itp. Ale jabłko mi się spodobało :lol: Quote
Recommended Posts