Iza. Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 [quote name='agaciaaa']A jak szybka ta Twoja jest:razz: bo ja chce taką naprawde szybką :lol: extreme ;) Ja też mam taką nadzieje. Przy drodze koło łąki, pod jakąś jabłonką ;) To raczej ona męczy :eviltong: Martwie sie o Sarunie.. chyba zrobiła coś sobie na łące. Biegła za patyczkiem i nagle zaczęła piszczeć, przybiegła do mnie, położyła sie na trawie i piszczała... i patrzyła na mnie takimi biednymi oczkami. W końcu przestała piszczeć, poleżała jeszcze troszke a potem wstała i zaczęła iść w kierunku drogi. Poszłyśmy do domu, szła normalnie, tylko widać było że jest wystraszona. W domu też ok. Obejrzałam ją, żadnego skaleczenia. Ale po jakimś czasie zaczęła sie dziwnie zachowywać. Stała ze spuszczoną głową i podkulonym ogonkiem. Ewidentnie było widać że coś ją boli... Dałam jej ćwiartke tabletki przeciwbólowej (takiej jakie dostawała po sterylce, więc byłam pewna że moge jej ją dać). Pospała troszke, potem wstała i znowu stała ze spuszczoną głową :-( chciałam jej dać jeszcze ćwiartke tabletki, ale na widok kiełbaski odwróciła głowe.. Schowała sie do łazienki :-( Co chwile wstaje i kładzie sie w inne miejscie.. Jutro rano lecimy do weta.[/quote] Powiem Ci, ze nie znam sie jeszcze na tym za bardzo, ale y tego co czytałam to ma być jedna z najszybszych ;) Ahaa :cool3: no można tak powiedzieć:evil_lol: O matko :-( Biedne moje maleństwo malutkie, proszę ucałować i wymizac ode mnie mocno. Trzymam kciuki z całych sil ! Ja będziesz już po wizycie u weta napisz mi smsa, proszę, bo sie martwic będę o paskudę małą, a jutro to mnie raczej na dogo nie będzie. Quote
agaciaaa Posted August 21, 2008 Author Posted August 21, 2008 [quote name='Iza13']Powiem Ci, ze nie znam sie jeszcze na tym za bardzo, ale y tego co czytałam to ma być jedna z najszybszych ;) O matko :-( Biedne moje maleństwo malutkie, proszę ucałować i wymizac ode mnie mocno. Trzymam kciuki z całych sil ! Ja będziesz już po wizycie u weta napisz mi smsa, proszę, bo sie martwic będę o paskudę małą, a jutro to mnie raczej na dogo nie będzie.[/quote] A ile zapłaciłaś? Ja też sie nie znam, ale grzebałam wczoraj troche po allegro ;) Ok, napisze, o ile nie wyleci mi z głowy.. najwyżej sie przypomnij, jakbym ja zapomniała. Mam nadzieje, że to nic poważnego :( Jakoś mi sie spać odechciało :roll: Quote
halgre Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 No właśnie nie utykała.. ale w domu wydawało mi sie że jakoś dziwnie tylną łapke trzyma.. nie wiem co to może być :([/quote] [COLOR=darkred]Więc może jednak łapka ... Niekoniecznie spód łapki :shake: obejrz jeszcze raz tą łapkę, ale całą - od dołu do samej góry i odwrotnie - może coś zauważysz ...[/COLOR] [COLOR=#8b0000]Bądźmy wszyscy dobrej myśli !! Zaraz po spacerku z Dindkiem rano będę czekać z ciekawością na relacje, co z Sarcią ![/COLOR] Quote
Wyjątek Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 [COLOR=RoyalBlue][B]Będzie z Saruchą wszystko ok. Mówię Ci :) Ja wyjdę ze szpitala a jej wet powie, że wszystko oki i będziemy szczęśliwe obydwie. Takie porozumienie telepatyczne- wiesz ;) A tak serio to trzymaj sie i nie martw a ja trzymam kciuki. I napisz jutro na dogo szybciutko co i jak, jak tylko wrócisz od weta![/B][/COLOR] Quote
halgre Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 [COLOR=darkred]Acha ... apetytu nie ma, ale wodę pije ?[/COLOR] Quote
Iza. Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 [quote name='agaciaaa']A ile zapłaciłaś? Ja też sie nie znam, ale grzebałam wczoraj troche po allegro ;) Ok, napisze, o ile nie wyleci mi z głowy.. najwyżej sie przypomnij, jakbym ja zapomniała. Mam nadzieje, że to nic poważnego :( Jakoś mi sie spać odechciało :roll:[/quote] Razem z aparatem kupiłam ;) Jednak allegro to kopalnia wiedzy:cool3:;) Ok, w razie czego sie przypomnę. Ale i tak wierze, ze wszystko będzie dobrze, musi być! Quote
agaciaaa Posted August 21, 2008 Author Posted August 21, 2008 [quote name='halgre58'][COLOR=darkred]Więc może jednak łapka ... Niekoniecznie spód łapki :shake: obejrz jeszcze raz tą łapkę, ale całą - od dołu do samej góry i odwrotnie - może coś zauważysz ...[/COLOR] [COLOR=#8b0000]Bądźmy wszyscy dobrej myśli !! Zaraz po spacerku z Dindkiem rano będę czekać z ciekawością na relacje, co z Sarcią ![/COLOR][/quote] Nie chce jej już zaczepiać, niech śpi.. ja i tak nic nie wskóram. [quote name='Wyjątek'][COLOR=RoyalBlue][B]Będzie z Saruchą wszystko ok. Mówię Ci :) Ja wyjdę ze szpitala a jej wet powie, że wszystko oki i będziemy szczęśliwe obydwie. Takie porozumienie telepatyczne- wiesz ;) A tak serio to trzymaj sie i nie martw a ja trzymam kciuki. I napisz jutro na dogo szybciutko co i jak, jak tylko wrócisz od weta![/B][/COLOR][/quote] Mam nadzieje, że masz racje. I za Ciebie też trzymam kciuki. Nie wiem, czy bede miała czas wejść na dogo, bede musiała po wizycie u weta lecieć do pracy. [quote name='halgre58'][COLOR=darkred]Acha ... apetytu nie ma, ale wodę pije ?[/COLOR][/quote] Nie piła.. Ale ona poszła już spać. Więc mogła po prostu nie mieć ochoty. To chyba za krótki czas, żeby na to patrzeć. Cóż, jutro sie wszystko okaże. [quote name='Iza13']Razem z aparatem kupiłam ;) Jednak allegro to kopalnia wiedzy:cool3:;) Ok, w razie czego sie przypomnę. Ale i tak wierze, ze wszystko będzie dobrze, musi być![/quote] Aha. Mam nadzieje.. ale cholernie sie denerwuje. W takich chwilach zauważa sie, jak wiele znaczy dla nas pies... Quote
Iza. Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 [quote name='agaciaaa'] Mam nadzieje.. ale cholernie sie denerwuje. W takich chwilach zauważa sie, jak wiele znaczy dla nas pies...[/quote] Agatko nie martw się, może to tylko taka chwilowa niedyspozycja. Pamiętasz jak moja sucza przez kilka dni jeść nic nie chciała, co karcić ją musiałam? Tez sie martwiłam okropnie, a jak sie okazało nic poważnego jej nie było. Tak to już jest, ze człowiek przezywa, bo kocha te swoje nie raz wredne i okropne stworzonko, które jednak jest jego bardzo ważną częścią życia. Ja po tych dwóch latach z Luną nie wyobrażam sobie, ze mogłabym jej nie mieć. I mówię, po raz kolejny będzie dobrze! Ja w to wierze i Ty tez musisz. A teraz idź se coś poczytaj i połóż się spać, może jak już wstaniesz to z Sarunią wszystko w porządku będzie. Quote
agaciaaa Posted August 21, 2008 Author Posted August 21, 2008 [quote name='Iza13']Agatko nie martw się, może to tylko taka chwilowa niedyspozycja. Pamiętasz jak moja sucza przez kilka dni jeść nic nie chciała, co karcić ją musiałam? Tez sie martwiłam okropnie, a jak sie okazało nic poważnego jej nie było. Tak to już jest, ze człowiek przezywa, bo kocha te swoje nie raz wredne i okropne stworzonko, które jednak jest jego bardzo ważną częścią życia. Ja po tych dwóch latach z Luną nie wyobrażam sobie, ze mogłabym jej nie mieć. I mówię, po raz kolejny będzie dobrze! Ja w to wierze i Ty tez musisz. A teraz idź se coś poczytaj i połóż się spać, może jak już wstaniesz to z Sarunią wszystko w porządku będzie.[/quote] Mam nadzieje, że to nic poważnego.. ale jak na nią patrze, to serce mi sie ściska.. widać że cierpi :-( wolałabym żeby to mnie bolało, ja przynajmniej umiałabym o tym powiedzieć. Ja też nie wyobrażam już sobie życia bez psa, bez Sary.. Ide... spróbuje zasnąć :roll: Trzymajcie kciuki. Quote
furciaczek Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 Trzymam kciuki... daj znac co i jak pow wizycie u weta. Bedzie dobrze!!! Quote
agaciaaa Posted August 22, 2008 Author Posted August 22, 2008 Wpadłam na chwilke z wieściami. Najprawdopodobniej Sarcia sobie coś naciągnęła/nadwyrężyła.. nie łapke, tylko gdzieś przy szyi. Kilka razy dziś pisnęła, jak mama jej chciała obroże zdjąć, jak ją przytrzymałam za obroże. Dostała zastrzyki, mają działać 48 godz. a po tym czasie powinno już przejść. Rano była jeszcze troche osowiała, choć nie aż tak jak wieczorem. Śniadanko też zjadła choć mało chętnie. Ale już wygląda o wiele lepiej :) Quote
taxelina Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 n to trzymamy kciuki zeby wyzdrowiala calkiem! Quote
Matusz Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 [quote name='agaciaaa']Wpadłam na chwilke z wieściami. Najprawdopodobniej Sarcia sobie coś naciągnęła/nadwyrężyła.. nie łapke, tylko gdzieś przy szyi. Kilka razy dziś pisnęła, jak mama jej chciała obroże zdjąć, jak ją przytrzymałam za obroże. Dostała zastrzyki, mają działać 48 godz. a po tym czasie powinno już przejść. Rano była jeszcze troche osowiała, choć nie aż tak jak wieczorem. Śniadanko też zjadła choć mało chętnie. Ale już wygląda o wiele lepiej :)[/quote] no to super !!! :) bardzo się cieszę Quote
Iza. Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 [quote name='agaciaaa']Wpadłam na chwilke z wieściami. Najprawdopodobniej Sarcia sobie coś naciągnęła/nadwyrężyła.. nie łapke, tylko gdzieś przy szyi. Kilka razy dziś pisnęła, jak mama jej chciała obroże zdjąć, jak ją przytrzymałam za obroże. Dostała zastrzyki, mają działać 48 godz. a po tym czasie powinno już przejść. Rano była jeszcze troche osowiała, choć nie aż tak jak wieczorem. Śniadanko też zjadła choć mało chętnie. Ale już wygląda o wiele lepiej :)[/quote] Mówiłam, że będzie lepiej :cool3: Super bardzo się cieszę i czekam aż Sarcia do końca wyzdrowieje, bo musimy przecież się na spacerek wybrać wspólny ; ) Quote
halgre Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 [COLOR=darkred]Wpadam zaraz po spacerku z Dindkiem - dzieńdoberek :multi:[/COLOR] [COLOR=#8b0000]No i proszę ... jakoś nie przyszło mi do głowy, że koło szyi też można sobie coś nadwyrężyć :evil_lol: Cieszę się, że już wszystko wiadomo i napewno będzie dobrze :multi::multi::multi:[/COLOR] [COLOR=#8b0000]No to teraz będę wgrywać nowe - dzisiejsze fotki ze spacerku na komputer. Zobaczymy - co tam wyszło i ile ;)[/COLOR] [COLOR=darkgreen]Zdrówka dla Sarci :loveu:[/COLOR] Quote
Selenne Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 [B][COLOR=darkslateblue]Przyszliśmy przywitać się z naszą imienniczką.[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkslateblue]A co tam, ze zdrówkiem problemy?![/COLOR][/B] Quote
Tepes Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 [COLOR=Blue]Ojoj biedna Sara:( Mam nadzieję że szybko wróci do zdrowia jak Bono:D [/COLOR] Quote
agaciaaa Posted August 22, 2008 Author Posted August 22, 2008 [quote name='deer_1987']n to trzymamy kciuki zeby wyzdrowiala calkiem![/quote] [quote name='Kati16']Niech wraca do zdrówka ;)[/quote] [quote name='Matusz']no to super !!! :) bardzo się cieszę[/quote] Dziękujemy za miłe słowa :) [quote name='Iza13']Mówiłam, że będzie lepiej :cool3: Super bardzo się cieszę i czekam aż Sarcia do końca wyzdrowieje, bo musimy przecież się na spacerek wybrać wspólny ; )[/quote] No musimy musimy! Narazie przez jakies 2-3 dni nie będzie szaleństw, spacerki tylko na smyczy. [quote name='halgre58'][COLOR=darkred]Wpadam zaraz po spacerku z Dindkiem - dzieńdoberek :multi:[/COLOR] [COLOR=#8b0000]No i proszę ... jakoś nie przyszło mi do głowy, że koło szyi też można sobie coś nadwyrężyć :evil_lol: Cieszę się, że już wszystko wiadomo i napewno będzie dobrze :multi::multi::multi:[/COLOR] [COLOR=#8b0000]No to teraz będę wgrywać nowe - dzisiejsze fotki ze spacerku na komputer. Zobaczymy - co tam wyszło i ile ;)[/COLOR] [COLOR=darkgreen]Zdrówka dla Sarci :loveu:[/COLOR][/quote] Też nie wiedziałam ;) ale Sara biega jak szalona, to i szyje jest zdolna sobie nadwyrężyć ;) [quote name='Selenne'][B][COLOR=darkslateblue]Przyszliśmy przywitać się z naszą imienniczką.[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkslateblue]A co tam, ze zdrówkiem problemy?![/COLOR][/B][/quote] Witamy :) No mamy małe problemy, ale sytuacja już opanowana ;) [quote name='furciaczek']Ciesze sie ze to nic powaznego :)[/quote] [quote name='deer_1987']Zdrowiej nasza sliczna Saruniu![/quote] [quote name='Acctiually'][COLOR=Blue]Ojoj biedna Sara:( Mam nadzieję że szybko wróci do zdrowia jak Bono:D [/COLOR][/quote] :calus: [B]Sarcia już normalna ;) :multi: Wygląda na to że już jej nic nie boli po tym zastrzyku :) [/B] Quote
tygra Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 [quote name='agaciaaa']Dziękujemy za miłe słowa :) No musimy musimy! Narazie przez jakies 2-3 dni nie będzie szaleństw, spacerki tylko na smyczy. Też nie wiedziałam ;) ale Sara biega jak szalona, to i szyje jest zdolna sobie nadwyrężyć ;) Witamy :) No mamy małe problemy, ale sytuacja już opanowana ;) :calus: [B]Sarcia już normalna ;) :multi: Wygląda na to że już jej nic nie boli po tym zastrzyku :) [/B][/QUOTE] super mowiłam że będzie dobrze :) Quote
Marta_Ares Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 witam:multi: dobrze ze juz wszystko w porządku :loveu: Quote
Tepes Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 [COLOR=Blue]Cieszymy się że wszystko dobrze:multi:[/COLOR] Quote
Recommended Posts