Rahl Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 Na ostatnim zdjęciu śliczne oczęta :loveu::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Iza. Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 Cześć:loveu::loveu: [quote name='agaciaaa'] Ciii, ja oglądam kilka seriali :evil_lol: fakt są głupie, ale jak sie człowiek wciągnie....:evil_lol: Eeee, nie otwiera sie cudzych przesyłek :razz: ;) Masz jakieś wątpliwości? :evil_lol: Raczej nie wypadnie ;) Całkiem możliwe :evil_lol: [/quote] No ja czasem tez czasem coś obejrzę, Na Wspólnej czy Pierwszą Miłość, nawet M jak Miłość czasem, ale to to już naprawdę rzadko goopie strasznie i takie nie realistyczne sie zrobiło :evil_lol: I big brothera oglądałam tez, ale ta edycja jakoś mi sie nie podobała i w połowie zrezygnowałam :diabloti: Ale za to poprzednia edycja świetna była :razz: Jak się ma pozwolenie to można :cool3: Wiesz może być tak, że ja nie będę miała jak odebrać tej przesyłki od Ciebie przez jakiś tam czas to będziesz musiała mi chociaż jakieś zdjęcia wstawić, bo nie wytrzymam :p:diabloti: Niee w ogóle :diabloti: Oby ! Ja juz w tamtym roku miałam jechać, ale jakos nie miałam z kim no i oceny miałam takie jakie miałam i ojciec nigdzie mnie wypuszczać nie chciał, ale teraz jest z ocenami nieco lepiej i nie powinnam mieć problemów :diabloti: [url]http://i191.photobucket.com/albums/z27/agaciaaa/Obraz066-2.jpg[/url] Nie ma to jak smaczny patyczek :loveu: [url]http://i191.photobucket.com/albums/z27/agaciaaa/Obraz067-3.jpg[/url] Tereny fajowe :loveu: Miałby mój Luniś gdzie pokopać :diabloti: Quote
Helga&Ares Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 [url]http://i191.photobucket.com/albums/z27/agaciaaa/Obraz066-2.jpg[/url] piękna Sarunia:loveu: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 Dobry wieczór :) A tu ciągle tyle fotek do nadrabiania! :loveu: [URL]http://i191.photobucket.com/albums/z27/agaciaaa/Obraz068-2.jpg[/URL] To jest cudne, piękna morda! :loveu: Quote
Czarna_Owieczka Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 Hej, Śliczne fotki :loveu: [url]http://i191.photobucket.com/albums/z27/agaciaaa/Obraz068-2.jpg[/url] cudowna :loveu: Quote
agaciaaa Posted June 4, 2008 Author Posted June 4, 2008 [quote name='deer_1987']a wrocila? :P[/quote] Wrociła, będą fotki jak sie wdrapuje ;) [quote name='Asia&gordonisko']Na ostatnim zdjęciu śliczne oczęta :loveu::diabloti::diabloti::diabloti:[/quote] Dzięki ;) [quote name='Iza13']Cześć No ja czasem tez czasem coś obejrzę, Na Wspólnej czy Pierwszą Miłość, nawet M jak Miłość czasem, ale to to już naprawdę rzadko goopie strasznie i takie nie realistyczne sie zrobiło :evil_lol: I big brothera oglądałam tez, ale ta edycja jakoś mi sie nie podobała i w połowie zrezygnowałam :diabloti: Ale za to poprzednia edycja świetna była :razz: Jak się ma pozwolenie to można :cool3: Wiesz może być tak, że ja nie będę miała jak odebrać tej przesyłki od Ciebie przez jakiś tam czas to będziesz musiała mi chociaż jakieś zdjęcia wstawić, bo nie wytrzymam :p:diabloti: Niee w ogóle :diabloti: Oby ! Ja juz w tamtym roku miałam jechać, ale jakos nie miałam z kim no i oceny miałam takie jakie miałam i ojciec nigdzie mnie wypuszczać nie chciał, ale teraz jest z ocenami nieco lepiej i nie powinnam mieć problemów :diabloti: [URL]http://i191.photobucket.com/albums/z27/agaciaaa/Obraz066-2.jpg[/URL] Nie ma to jak smaczny patyczek :loveu: [URL]http://i191.photobucket.com/albums/z27/agaciaaa/Obraz067-3.jpg[/URL] Tereny fajowe :loveu: Miałby mój Luniś gdzie pokopać :diabloti:[/quote] Cześć :loveu: No dokładnie te seriale oglądam :evil_lol: m jak m to mnie strasznie nudzi już, więc zwykle robie coś w tym czasie i tylko zerkam w tv ;) pierwsza miłość to w ogóle ostatnio denne wątki ma :roll: ale z przyzwyczajenia oglądam :evil_lol: Poprzedniego BB oglądałam, chociaż uważam że to jeden z najgłupszych programów ;) Ale sie wciągnęłam i oglądałam. Tej edycji nawet nie zaczynałam, nie widziałam ani jednego odcinka :evil_lol: No to jak mi dasz pozwolenie, to otworze ;) W sumie dobrze, bo ciekawość by mnie zżarła :evil_lol: No to w tym roku musimy sie wybrać, ja to bardzo chętnie popatrze i pofoce troche ;) A jaka oszczędność karmy jak pies sie patykami żywi :evil_lol::evil_lol: No to przyjeżdżajcie :razz: Quote
agaciaaa Posted June 4, 2008 Author Posted June 4, 2008 [quote name='Acctiually'][COLOR=Blue]Sara na skarpie:D[/COLOR][/quote] ;) [quote name='Helga&Ares'][URL]http://i191.photobucket.com/albums/z27/agaciaaa/Obraz066-2.jpg[/URL] piękna Sarunia:loveu:[/quote] Dzięki! :loveu: [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Dobry wieczór :) A tu ciągle tyle fotek do nadrabiania! :loveu: [URL]http://i191.photobucket.com/albums/z27/agaciaaa/Obraz068-2.jpg[/URL] To jest cudne, piękna morda! :loveu:[/quote] Witamy! :multi: Nooo, fotek to u nas nie brakuje ;) Dzięki :loveu: [quote name='Czarna_Owieczka']Hej, Śliczne fotki :loveu: [URL]http://i191.photobucket.com/albums/z27/agaciaaa/Obraz068-2.jpg[/URL] cudowna :loveu:[/quote] Cześć :) dzięki :loveu: [B]Nie działa mi jedna z moich ulubionych emotek :placz: ten diabełek czerwony :roll: nie wiem czemu, wam normalnie działa?[/B] Quote
taxelina Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 a to byl samotny spacerek?:diabloti::diabloti: Quote
agaciaaa Posted June 4, 2008 Author Posted June 4, 2008 [quote name='deer_1987']a to byl samotny spacerek?:diabloti::diabloti:[/quote] Nie, z koleżanką, była na fotkach ;) i jeszcze będzie. Sporo mam fotek z tego spacerku :) Quote
Rahl Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 [quote name='agaciaaa'] [B]Nie działa mi jedna z moich ulubionych emotek :placz: ten diabełek czerwony :roll: nie wiem czemu, wam normalnie działa?[/B][/quote] Spróbuj pisać ręcznie :) Quote
Iza. Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 [quote name='agaciaaa'] Cześć No dokładnie te seriale oglądam m jak m to mnie strasznie nudzi już, więc zwykle robie coś w tym czasie i tylko zerkam w tv pierwsza miłość to w ogóle ostatnio denne wątki ma ale z przyzwyczajenia oglądam Poprzedniego BB oglądałam, chociaż uważam że to jeden z najgłupszych programów Ale sie wciągnęłam i oglądałam. Tej edycji nawet nie zaczynałam, nie widziałam ani jednego odcinka No to jak mi dasz pozwolenie, to otworze W sumie dobrze, bo ciekawość by mnie zżarła No to w tym roku musimy sie wybrać, ja to bardzo chętnie popatrze i pofoce troche A jaka oszczędność karmy jak pies sie patykami żywi No to przyjeżdżajcie [/quote] Ta wygraną w totka w m j m to w ogóle głupota totalna :diabloti: Ha ha ha Andrzej z pierwszej miłości wymiata :evil_lol: jak wrócił to coraz rzadziej oglądam praktycznie wcale, tek aktor jak dla mnie beznadziejny na nerwy działa mi strasznie :roll: Głupi to głupi, ale Jola była fajna :diabloti: ta edycja porażka nawet nie wiem kto wygrał Już Ci daje pozwolenie. :p Taks napisała mi, że na poniedziałek powinna sie wyrobić z moimi rzeczami, więc w następnym ewentualnie za dwa jak poczta strajkować nie przestanie - przez pocztę kasę wysyłam, bo sie jeszcze konta nie dorobiłam :diabloti: Mnie też, ja to ciekawska jestem strasznie, a tak to mam nadzieje, ze chociaż mi jakieś foteczki wstawisz, na Sare przymierzysz :evil_lol: I dopiero mi to mówisz ? To po co j psu gotuje jak na około lasy mam i patyków pod dostatkiem Aaaa zapomniałam, dawałam Lunie tego Brita od Ciebie i chyba jej posmakował :cool3: Przyjedziemy jak juz rok szkolny sie skończy :diabloti: eeee co za głupota czemu mozna mieć tylko 10 emot ?!:roll: Quote
agaciaaa Posted June 4, 2008 Author Posted June 4, 2008 [quote name='Asia&gordonisko']Spróbuj pisać ręcznie :)[/quote] Próbowałam, nie wyświetla mi sie nic :roll: u Ciebie normalnie działa? [quote name='Iza13']Ta wygraną w totka w m j m to w ogóle głupota totalna :diabloti: Ha ha ha Andrzej z pierwszej miłości wymiata :evil_lol: jak wrócił to coraz rzadziej oglądam praktycznie wcale, tek aktor jak dla mnie beznadziejny na nerwy działa mi strasznie :roll: Głupi to głupi, ale Jola była fajna :diabloti: ta edycja porażka nawet nie wiem kto wygrał Już Ci daje pozwolenie. :p Taks napisała mi, że na poniedziałek powinna sie wyrobić z moimi rzeczami, więc w następnym ewentualnie za dwa jak poczta strajkować nie przestanie - przez pocztę kasę wysyłam, bo sie jeszcze konta nie dorobiłam :diabloti: Mnie też, ja to ciekawska jestem strasznie, a tak to mam nadzieje, ze chociaż mi jakieś foteczki wstawisz, na Sare przymierzysz :evil_lol: I dopiero mi to mówisz ? To po co j psu gotuje jak na około lasy mam i patyków pod dostatkiem Aaaa zapomniałam, dawałam Lunie tego Brita od Ciebie i chyba jej posmakował :cool3: Przyjedziemy jak juz rok szkolny sie skończy :diabloti: eeee co za głupota czemu mozna mieć tylko 10 emot ?!:roll:[/quote] No coś Ty, przecież to takie realistyczne :evil_lol: Andrzej to totalna porażka.. nie wiem już czy śmiać sie czy płakać jak go widze :roll::evil_lol: oj Jola to była osobowość :evil_lol: No to super ;) Taks nie czeka na kase, tylko od razu wysyła ;) No pewnie że wstawie :lol: To Ty jeszcze nie wpadłaś na taki pomysł :eviltong: Ale ja Ci mało dałam, może po kilku razach przestanie jej smakować :roll: Ok, ja też mam teraz gorący okres ;) 10??? Przecież 30 można :roll: Lece na You can dance :lol: Quote
Rahl Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 [quote name='agaciaaa']Próbowałam, nie wyświetla mi sie nic :roll: u Ciebie normalnie działa? [/quote] Mi wszystko ładnie działa... Quote
anetta Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 Kameleon [url]http://i191.photobucket.com/albums/z27/agaciaaa/Obraz070-2.jpg[/url] :cool1: Ooooooo, Agacia, jakim cudem wysłałaś posta z tyloma emotami? :razz: Nr. 8739 Quote
Iza. Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 [quote name='agaciaaa'] No coś Ty, przecież to takie realistyczne oj Jola to była osobowość No to super Taks nie czeka na kase, tylko od razu wysyła No pewnie że wstawie To Ty jeszcze nie wpadłaś na taki pomysł Ale ja Ci mało dałam, może po kilku razach przestanie jej smakować Ok, ja też mam teraz gorący okres 10??? Przecież 30 można Lece na You can dance :lol:[/quote] Taa bardzo, nawet nie wiedzieli ile wygrali I te jej koniki :evil_lol: A to nie wiedziałam ;) No wiedzisz nie wpadłam, próbowałam karmić Lunę trawą, ale zje troche i więcej już nie chce:roll::evil_lol: Tak sobie myślę, że może kupiłabym na początek 8kg na próbe, ale to trzeba za przesyłkę płacić, no nie wiem jeszcze zresztą zobacze jak to wyjdzie ;) U mnie do 16 czerwca, a później juz looz No nie wiem u mnie mozna 10 :roll: a zawsze mozna było 30 Nie ma you can dance :placz: zdenerwowałam sie nieco, przysiadłam raz i powiedziałam soebie że obejże na 100 % a to nie ma Quote
agaciaaa Posted June 4, 2008 Author Posted June 4, 2008 Nie ma finału You can dance :roll: [quote name='Asia&gordonisko']Mi wszystko ładnie działa...[/quote] No to nie wiem o co chodzi... mi sie nie wyświetla ta emotka ani jak ja ją daje, ani u innych :placz: [quote name='anetta']Kameleon [URL]http://i191.photobucket.com/albums/z27/agaciaaa/Obraz070-2.jpg[/URL] :cool1: Ooooooo, Agacia, jakim cudem wysłałaś posta z tyloma emotami? :razz: Nr. 8739[/quote] No normalnie :razz: U mnie jak zawsze można 30 dodać :cool3: [quote name='Iza13']Taa bardzo, nawet nie wiedzieli ile wygrali I te jej koniki :evil_lol: A to nie wiedziałam ;) No wiedzisz nie wpadłam, próbowałam karmić Lunę trawą, ale zje troche i więcej już nie chce:roll::evil_lol: Tak sobie myślę, że może kupiłabym na początek 8kg na próbe, ale to trzeba za przesyłkę płacić, no nie wiem jeszcze zresztą zobacze jak to wyjdzie ;) U mnie do 16 czerwca, a później juz looz No nie wiem u mnie mozna 10 :roll: a zawsze mozna było 30 Nie ma you can dance :placz: zdenerwowałam sie nieco, przysiadłam raz i powiedziałam soebie że obejże na 100 % a to nie ma[/quote] Ciekawa jestem, czy ona autentycznie jest taka.. no taka jaka jest :evil_lol: czy tylko udawała w programie :lol: No to już wiesz, wyśle Ci zaraz adres bo może już niedługo będzie potrzebny ;) No ja trawą też dokarmiam :evil_lol: Szkoda, że nigdzie nie ma na wage, chociaż w sumie pewnie wyszłoby to samo co z neta z przesyłką.. bo jednak przez net jest taniej. A u mnie 16 sesja sie zaczyna. Ale mam tylko 2 egzaminy ;) Tylko, że oba ustne, a ja ustnych nienawidze :shake: U mnie normalnie, jak wcześniej, 30 można :razz: Też sie wkurzyłam :roll: tak sobie myślałam, czemu ciągle reklamy dają i takie dłuuuugie.. a tu jakieś problemy :roll: Quote
Iza. Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 [quote name='agaciaaa']Ciekawa jestem, czy ona autentycznie jest taka.. no taka jaka jest czy tylko udawała w programie No to już wiesz, wyśle Ci zaraz adres bo może już niedługo będzie potrzebny No ja trawą też dokarmiam Szkoda, że nigdzie nie ma na wage, chociaż w sumie pewnie wyszłoby to samo co z neta z przesyłką.. bo jednak przez net jest taniej. A u mnie 16 sesja sie zaczyna. Ale mam tylko 2 egzaminy Tylko, że oba ustne, a ja ustnych nienawidze U mnie normalnie, jak wcześniej, 30 można Też sie wkurzyłam tak sobie myślałam, czemu ciągle reklamy dają i takie dłuuuugie.. a tu jakieś problemy [/quote] No ciekaw, tylko że przez tyle czasu udawać to chyba ciężko by jej było :evil_lol: Ok. to czekam na adres ; ) Nie no moze tyle co za przesyłke to by nie wyszło ;) No ale brit nie jest jeszcze chyba na tyle popularna karm, żeby go w sklepach sprzedawali, wschód zawsze zacofany jest :evil_lol: Jak 2 to spoko ; ) Ja też wole pisać niż mówić :evil_lol: To jest nie sprawiedliwe :placz: Bez przesdy mogli wcześniej powiedziec, a nie przez 4 min reklamy dawać i to te same na dodatek :roll: Quote
agaciaaa Posted June 4, 2008 Author Posted June 4, 2008 [quote name='Iza13']No ciekaw, tylko że przez tyle czasu udawać to chyba ciężko by jej było :evil_lol: Ok. to czekam na adres ; ) Nie no moze tyle co za przesyłke to by nie wyszło ;) No ale brit nie jest jeszcze chyba na tyle popularna karm, żeby go w sklepach sprzedawali, wschód zawsze zacofany jest :evil_lol: Jak 2 to spoko ; ) Ja też wole pisać niż mówić :evil_lol: To jest nie sprawiedliwe :placz: Bez przesdy mogli wcześniej powiedziec, a nie przez 4 min reklamy dawać i to te same na dodatek :roll:[/quote] No nie wiem, nie wiem :razz: czego sie nie zrobi dla kasy :evil_lol: Oczywiście zdążyłam już zapomnieć, że miałam wysłać :evil_lol: ale już poszedł ;) No tak, cóż poradzimy, że prawie ruscy jesteśmy :evil_lol: Zobaczymy, czy będzie spoko :roll: uwielbiam sesje :shake: Nie wiem o co chodzi z tymi emotami :razz: ale widze, że znalazłaś sposób ;) No mnie też to wkurzyło, robiłam sobie kanapki w biegu, przychodze oglądać a tam same reklamy :roll: Quote
Iza. Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 [quote name='agaciaaa']No nie wiem, nie wiem czego sie nie zrobi dla kasy Oczywiście zdążyłam już zapomnieć, że miałam wysłać ale już poszedł No tak, cóż poradzimy, że prawie ruscy jesteśmy Zobaczymy, czy będzie spoko uwielbiam sesje Nie wiem o co chodzi z tymi emotami ale widze, że znalazłaś sposób No mnie też to wkurzyło, robiłam sobie kanapki w biegu, przychodze oglądać a tam same reklamy [/quote] No niektórzy dal kasy potrafią zrobić wiele, wiele więcej niż zachowywać sie jak jakiś poj*b ;) Jeszcze raz dzięki :loveu: Prawie robi wielka różnice :evil_lol: [SIZE=1]chyba za duzo reklam oglądam[/SIZE] :evil_lol: Chyba kazdy uwielbia naukę :razz: Trzeba sobie jakos radzić :eviltong: Ja kąpać się poszłam i byłam juz pewna, ze pierwszy taniec przegapię a to doopa nic nie przegapiłam :angryy::evil_lol: Uciekam spać, bo rano wstac musze, a ty pewnie wolne masz :evil_lol: ;) [B]Dobranoc [/B] Quote
agaciaaa Posted June 4, 2008 Author Posted June 4, 2008 [quote name='Iza13']No niektórzy dal kasy potrafią zrobić wiele, wiele więcej niż zachowywać sie jak jakiś poj*b ;) Prawie robi wielka różnice :evil_lol: [SIZE=1]chyba za duzo reklam oglądam[/SIZE] :evil_lol: Chyba kazdy uwielbia naukę :razz: Trzeba sobie jakos radzić :eviltong: Ja kąpać się poszłam i byłam juz pewna, ze pierwszy taniec przegapię a to doopa nic nie przegapiłam :angryy::evil_lol: Uciekam spać, bo rano wstac musze, a ty pewnie wolne masz :evil_lol: ;) [B]Dobranoc [/B][/quote] Dokładnie :evil_lol: Czy ja wiem, czy taką wielką... :lol: Ja szczególnie :roll: :evil_lol: Jutro będziesz mogła przegapić ;) No mam wolne, ale też ide spać, bo głowa mi pęka :roll: Dobranoc :loveu: Quote
Helga&Ares Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 cześć wieczorkowo:lol: ciesz się, że masz dogo, że to tylko jedna emotka niedziałająca:P;) Quote
agaciaaa Posted June 4, 2008 Author Posted June 4, 2008 [quote name='Helga&Ares']cześć wieczorkowo:lol: ciesz się, że masz dogo, że to tylko jedna emotka niedziałająca:P;)[/quote] ale to moja ulubiona :eviltong::evil_lol: ciesze sie, nie mam i nie miałam żadnych problemów z wejściem na dogo (tfu tfu ;)) chociaż z brata kompa nie dam rady, musze odświeżać 100 razy :razz: u siebie mam automatyczne logowanie i wszystko jest ok :) Quote
Helga&Ares Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 [quote name='agaciaaa']ale to moja ulubiona :eviltong::evil_lol: ciesze sie, nie mam i nie miałam żadnych problemów z wejściem na dogo (tfu tfu ;)) chociaż z brata kompa nie dam rady, musze odświeżać 100 razy :razz: u siebie mam automatyczne logowanie i wszystko jest ok :)[/QUOTE] no widzisz, a ja mam takie problemy kilka razy dziennie,czasami wchodzę awaryjnym.. niektórzy to mają za dobrze:eviltong: Quote
Recommended Posts