agaciaaa Posted August 20, 2007 Author Posted August 20, 2007 [quote name='Tina.Sara']Kamera też jest fajna :eviltong: Kocham kamerę :loveu: :cool3: Nagrywaj, nagrywaj.[/quote] Samej ciężko, bo rąk mało :eviltong: w jednej kamera, a w drugiej muszą być jakieś smaczki, żeby Sara łaskawie pokazała co potrafi ;) i nie bardzo to wychodzi.. Quote
Bzikowa Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 No to musisz kogoś wrobić w bycie operatorem kamery :evil_lol: Quote
Tina.Sara Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 [quote name='agaciaaa']Samej ciężko, bo rąk mało :eviltong: w jednej kamera, a w drugiej muszą być jakieś smaczki, żeby Sara łaskawie pokazała co potrafi ;) i nie bardzo to wychodzi..[/quote] W końcu się nauczysz :razz: Quote
agaciaaa Posted August 20, 2007 Author Posted August 20, 2007 Właśnie nagrywałam Sare, jak bawi się piłką.. biega sobie, łapie piłeczke, a ja nagrywam.. i co na to Sara? nie zgadniecie... kucnęła i zsikała sie na dywan!!!!!!!! :angryy: krowa jedna! a już 3 dni nie zsikała sie ani razu- u nas to naprawde postęp.. odechciało mi się filmowania. Quote
Bzikowa Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 Zbuntowała się dziewczyna , nie lubi kamery :evil_lol: Quote
Helga&Ares Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 [quote name='agaciaaa']Właśnie nagrywałam Sare, jak bawi się piłką.. biega sobie, łapie piłeczke, a ja nagrywam.. i co na to Sara? nie zgadniecie... kucnęła i zsikała sie na dywan!!!!!!!! :angryy: krowa jedna! a już 3 dni nie zsikała sie ani razu- u nas to naprawde postęp.. odechciało mi się filmowania.[/quote] Witamy wieczornie Sara to nie krowa!!!;) Quote
Matusz Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 [COLOR=Navy][B]Witamy się wieczornie :)[/B][/COLOR] Quote
agaciaaa Posted August 20, 2007 Author Posted August 20, 2007 [quote name='an_bzik']Zbuntowała się dziewczyna , nie lubi kamery :evil_lol:[/quote] Taaaak, OLAŁA mnie :shake: [quote name='Helga_psiaki']Witamy wieczornie Sara to nie krowa!!!;)[/quote] jak nie krowa, to może świnia :evil_lol: [quote name='matusz5'][COLOR=Navy][B]Witamy się wieczornie :)[/B][/COLOR][/quote] witamy :) Quote
olifka Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 Dobry:multi: Śliczny kolega:loveu: I powodzenia w nauce sztuczek;) A kiedy byłaś z nią na spacerze przed tym zdarzeniem? Może po prostu nie wytrzymała.;) Quote
agaciaaa Posted August 20, 2007 Author Posted August 20, 2007 [quote name='Sznaucerka-Balbina']Dobry:multi: Śliczny kolega:loveu: I powodzenia w nauce sztuczek;) A kiedy byłaś z nią na spacerze przed tym zdarzeniem? Może po prostu nie wytrzymała.;)[/quote] Cześć :) Byłam z nią jakieś pół godziny wcześniej, może troche więcej.. pilnuje jak moge, żeby nawet nie miała okazji sikać w domu. I ostatnio sie udawało.. ale mnie wkurzyła :angryy: Quote
Bzikowa Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 Tak to jest ze szczeniorami :evil_lol: sikanie to ich ambicja życiowa ;) Quote
olifka Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 Aga wdech-wydech :evil_lol: Nie ma co się denerwować :evil_lol: Każdemu sie może zdarzyć :evil_lol: Quote
agaciaaa Posted August 20, 2007 Author Posted August 20, 2007 [quote name='an_bzik']Tak to jest ze szczeniorami :evil_lol: sikanie to ich ambicja życiowa ;)[/quote] Taaaa... dobrze powiedziane :evil_lol: [quote name='Sznaucerka-Balbina']Aga wdech-wydech :evil_lol: Nie ma co się denerwować :evil_lol: Każdemu sie może zdarzyć :evil_lol:[/quote] wdech, wydech, wdech, wdech, wdech, wdech... chyba coś pomyliłam!!!!! :evil_lol: Quote
Helga&Ares Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 Agata ty się nie przejmuj, pies mojej sąsiadki, shih tzu Lala uczyła się załatwiać na dworze ponad rok:crazyeye: i też właścicielka stawała na głowie żeby ją oduczyć Quote
agaciaaa Posted August 20, 2007 Author Posted August 20, 2007 [quote name='Helga_psiaki']Agata ty się nie przejmuj, pies mojej sąsiadki, shih tzu Lala uczyła się załatwiać na dworze ponad rok:crazyeye: i też właścicielka stawała na głowie żeby ją oduczyć[/quote] to rzeczywiście mnie pocieszyłaś... mam nadzieje, że jednak Sara szybciej załapie. Quote
Helga&Ares Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 to teraz Cię pocieszę: mój sznupek uczył się przez niecały tydzień załatwiania na dworze;) Quote
agaciaaa Posted August 20, 2007 Author Posted August 20, 2007 [quote name='Helga_psiaki']to teraz Cię pocieszę: mój sznupek uczył się przez niecały tydzień załatwiania na dworze;)[/quote] to też mnie nie pociesza!!:placz: Quote
Helga&Ares Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 no to teraz Cię pocieszę: To była ostatnia wpadka Sary:) Quote
agaciaaa Posted August 20, 2007 Author Posted August 20, 2007 [quote name='Helga_psiaki']no to teraz Cię pocieszę: To była ostatnia wpadka Sary:)[/quote] no teraz lepiej :) chociaż to nierealne, że ostatnia :evil_lol: ale mam nadzieje, że będzie ich coraz mniej. Quote
Helga&Ares Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 [quote name='agaciaaa']no teraz lepiej :) chociaż to nierealne, że ostatnia :evil_lol: ale mam nadzieje, że będzie ich coraz mniej.[/QUOTE] eee, zaraz nierealne, uwierz w swoją zdolną sunie:) Quote
agaciaaa Posted August 20, 2007 Author Posted August 20, 2007 [quote name='Helga_psiaki']eee, zaraz nierealne, uwierz w swoją zdolną sunie:)[/quote] zdolna to ona jest tylko jak ma na to ochotę :eviltong: a czasami woli udawać głupka, że niby nie wie o co chodzi :evil_lol: Quote
Helga&Ares Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 [quote name='agaciaaa']zdolna to ona jest tylko jak ma na to ochotę :eviltong: a czasami woli udawać głupka, że niby nie wie o co chodzi :evil_lol:[/QUOTE] wiem coś o tym;) Quote
Bzikowa Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 Sara! Wierzymy w Ciebie :evil_lol: Nie przyprawiaj pańci o zawał :p Quote
agaciaaa Posted August 20, 2007 Author Posted August 20, 2007 ja już lece spać, na dobranoc fotka Saruni, o której zapomniałam (moja tapeta na komórce;)) [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images30.fotosik.pl/64/961e7e4c228fc0a4.jpg[/IMG][/URL] Quote
olifka Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 Słodka :loveu: A sara się w końcu nauczy :cool3: Quote
Recommended Posts