Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Tina.Sara']Kamera też jest fajna :eviltong: Kocham kamerę :loveu: :cool3:
Nagrywaj, nagrywaj.[/quote]

Samej ciężko, bo rąk mało :eviltong: w jednej kamera, a w drugiej muszą być jakieś smaczki, żeby Sara łaskawie pokazała co potrafi ;) i nie bardzo to wychodzi..

• Replies 17.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='agaciaaa']Samej ciężko, bo rąk mało :eviltong: w jednej kamera, a w drugiej muszą być jakieś smaczki, żeby Sara łaskawie pokazała co potrafi ;) i nie bardzo to wychodzi..[/quote]

W końcu się nauczysz :razz:

Posted

Właśnie nagrywałam Sare, jak bawi się piłką.. biega sobie, łapie piłeczke, a ja nagrywam.. i co na to Sara? nie zgadniecie... kucnęła i zsikała sie na dywan!!!!!!!! :angryy: krowa jedna! a już 3 dni nie zsikała sie ani razu- u nas to naprawde postęp.. odechciało mi się filmowania.

Posted

[quote name='agaciaaa']Właśnie nagrywałam Sare, jak bawi się piłką.. biega sobie, łapie piłeczke, a ja nagrywam.. i co na to Sara? nie zgadniecie... kucnęła i zsikała sie na dywan!!!!!!!! :angryy: krowa jedna! a już 3 dni nie zsikała sie ani razu- u nas to naprawde postęp.. odechciało mi się filmowania.[/quote]

Witamy wieczornie Sara to nie krowa!!!;)

Posted

[quote name='an_bzik']Zbuntowała się dziewczyna , nie lubi kamery :evil_lol:[/quote]

Taaaak, OLAŁA mnie :shake:

[quote name='Helga_psiaki']Witamy wieczornie Sara to nie krowa!!!;)[/quote]

jak nie krowa, to może świnia :evil_lol:

[quote name='matusz5'][COLOR=Navy][B]Witamy się wieczornie :)[/B][/COLOR][/quote]

witamy :)

Posted

Dobry:multi:
Śliczny kolega:loveu:
I powodzenia w nauce sztuczek;)

A kiedy byłaś z nią na spacerze przed tym zdarzeniem? Może po prostu nie wytrzymała.;)

Posted

[quote name='Sznaucerka-Balbina']Dobry:multi:
Śliczny kolega:loveu:
I powodzenia w nauce sztuczek;)

A kiedy byłaś z nią na spacerze przed tym zdarzeniem? Może po prostu nie wytrzymała.;)[/quote]

Cześć :)

Byłam z nią jakieś pół godziny wcześniej, może troche więcej.. pilnuje jak moge, żeby nawet nie miała okazji sikać w domu. I ostatnio sie udawało.. ale mnie wkurzyła :angryy:

Posted

[quote name='an_bzik']Tak to jest ze szczeniorami :evil_lol: sikanie to ich ambicja życiowa ;)[/quote]

Taaaa... dobrze powiedziane :evil_lol:

[quote name='Sznaucerka-Balbina']Aga wdech-wydech :evil_lol: Nie ma co się denerwować :evil_lol: Każdemu sie może zdarzyć :evil_lol:[/quote]

wdech, wydech, wdech, wdech, wdech, wdech... chyba coś pomyliłam!!!!! :evil_lol:

Posted

[quote name='Helga_psiaki']Agata ty się nie przejmuj, pies mojej sąsiadki, shih tzu Lala uczyła się załatwiać na dworze ponad rok:crazyeye:
i też właścicielka stawała na głowie żeby ją oduczyć[/quote]

to rzeczywiście mnie pocieszyłaś... mam nadzieje, że jednak Sara szybciej załapie.

Posted

[quote name='Helga_psiaki']to teraz Cię pocieszę:
mój sznupek uczył się przez niecały tydzień załatwiania na dworze;)[/quote]

to też mnie nie pociesza!!:placz:

Posted

[quote name='Helga_psiaki']no to teraz Cię pocieszę:
To była ostatnia wpadka Sary:)[/quote]

no teraz lepiej :) chociaż to nierealne, że ostatnia :evil_lol: ale mam nadzieje, że będzie ich coraz mniej.

Posted

[quote name='agaciaaa']no teraz lepiej :) chociaż to nierealne, że ostatnia :evil_lol: ale mam nadzieje, że będzie ich coraz mniej.[/QUOTE]
eee, zaraz nierealne, uwierz w swoją zdolną sunie:)

Posted

[quote name='Helga_psiaki']eee, zaraz nierealne, uwierz w swoją zdolną sunie:)[/quote]

zdolna to ona jest tylko jak ma na to ochotę :eviltong: a czasami woli udawać głupka, że niby nie wie o co chodzi :evil_lol:

Posted

ja już lece spać, na dobranoc fotka Saruni, o której zapomniałam (moja tapeta na komórce;))

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images30.fotosik.pl/64/961e7e4c228fc0a4.jpg[/IMG][/URL]