Matusz Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 [quote name='agaciaaa']nooo :loveu: żeby jeszcze nie było rozmazane :roll: dzięki :) Wcześniej był tylko ten duży, a teraz jeszcze szczeniaka wzięli do kojca :roll: Chciałam Ci napisać, żebyś nie cytowała fotek, ale widze, że mod czuwa :diabloti:[/quote] no właśnie, nie wolno cytować zdjęć:cool1: Quote
Izabela124. Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 Ale ja nie wiem jak zrobic, zeby zamienily sie w linki i nie wiem jak wy to robicie, ze kilka wiadiomsoci narz cytujecie Quote
agaciaaa Posted December 17, 2007 Author Posted December 17, 2007 [quote name='Matusz']no właśnie, nie wolno cytować zdjęć:cool1:[/quote] jak dobrze mieć znajomego moda :lol: [quote name='Izabela124.']Ale ja nie wiem jak zrobic, zeby zamienily sie w linki i nie wiem jak wy to robicie, ze kilka wiadiomsoci narz cytujecie[/quote] klikasz na fotke prawym przyciskiem myszki i wybierasz "Kopiuj adres obrazka" a potem go wklejasz :) A kilka naraz cytuje po prostu otwierając odpowiedzi w osobnych oknach a potem kopiując i wklejając w jedną odpowiedź :) mam nadzieje, że zrozumiale to napisałam ;) Quote
Helga&Ares Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 ale "Bydle" się z Sary zrobiło :evil_lol: ale Urocze :evil_lol: Quote
emdziolek Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 [COLOR=DarkOrange][B]Witanko!!:multi:[/B][/COLOR] Quote
Izabela124. Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 [url]http://images31.fotosik.pl/78/c655f283ea14b35d.jpg[/url] Zobaczymy czy mi sie udalo Quote
agaciaaa Posted December 17, 2007 Author Posted December 17, 2007 [quote name='Luzia&Funia']Witamy się po szkole :evil_lol:[/quote] Witanko :lol: [quote name='Helga&Ares']ale "Bydle" się z Sary zrobiło :evil_lol: ale Urocze :evil_lol:[/quote] dzięki :razz: bydle jedynie 25 kg waży :razz: :lol: [quote name='emdziolek'][COLOR=DarkOrange][B]Witanko!!:multi:[/B][/COLOR][/quote] cześć niezapuszkowana Emi :lol: [quote name='Izabela124.'][URL]http://images31.fotosik.pl/78/c655f283ea14b35d.jpg[/URL] Zobaczymy czy mi sie udalo[/quote] nooo udało :) [quote name='Luzia&Funia']Udało :cool3:[/quote] musze Ci przyznać racje :roll: :evil_lol: :diabloti: Quote
Izabela124. Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 jejej udalo sie Ale cytowac to nie potrafie Quote
Luzia Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 [quote name='agaciaaa'] musze Ci przyznać racje :roll: :evil_lol: :diabloti:[/quote] Wow słyszałyście to ONA mi przyznała rację :crazyeye: :evil_lol: :diabloti: Quote
agaciaaa Posted December 18, 2007 Author Posted December 18, 2007 [quote name='Izabela124.']jejej udalo sie Ale cytowac to nie potrafie[/quote] Klikasz odpowiedź z cytatem, otwierasz sobie w nowym oknie, albo w nowej karcie (nie wiem jakiej używasz przeglądarki) i tak otwierasz każdą odpowiedź oddzielnie, a potem kopiujesz te odpowiedzi i wklejasz do jednego okienka z odpowiedzią.. nie wiem jak to inaczej wytłumaczyć :cool3: [quote name='Luzia&Funia']Wow słyszałyście to ONA mi przyznała rację :crazyeye: :evil_lol: :diabloti:[/quote] No musiałam :roll: :diabloti: Quote
furciaczek Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 Dziendoberek wlascicielko slicznego suczydla:loveu: Quote
agaciaaa Posted December 18, 2007 Author Posted December 18, 2007 [quote name='deer_1987']OOOOO, nowe zdjecia :D Milo :D[/quote] Noo jak zawsze ;) [quote name='furciaczek']Dziendoberek wlascicielko slicznego suczydla:loveu:[/quote] czeeeeeść Gosia :loveu: Quote
agaciaaa Posted December 18, 2007 Author Posted December 18, 2007 Dzisiaj Sara pokazała swoją drugą twarz... zresztą już wczoraj nabroiła. Postawiliśmy choinke, narazie nieubrana, żeby sie przyzwyczaiła.. mama wczoraj specjalnie zawiesila dwie plastikowe bombki.. i Sara zostala sama w domu. Jak wrocilismy choinka lezala a bombki byly rozwalone w drobny mak :cool3: ale dzisiaj to juz totalnie przegiela.. Rano wywalila polowe ziemi z duzej doniczki i rozwalila ja na pol dywanu... potem brat byl z nia w domu, bylo juz posprzatane.. wywalila drugi raz :roll: brat z nia wyszedl, wysikala sie.. a potem zsikala sie na dywan jakies 5 razy... :shake: nie mam pojecia co jej odbiło.. ze nabroila to mozna zrozumiec, ale skad te sikanie? :roll: macie narazie 2 fotki jej dzisiejszego dziela [URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images32.fotosik.pl/82/e88a5b65b4104e42.jpg[/IMG][/URL] [URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images31.fotosik.pl/82/0a1457126d7e8b4c.jpg[/IMG][/URL] nie mam kompa, conajmniej do jutra. brat podlaczal mi nowe czesci i cos tam sie rozwalilo, wentylator chyba.. jak ja wytrzymam bez kompa :placz: teraz pisze z brata kompa, ma jakas dziwna klawiature, nie umiem na niej pisac :evil_lol: ale sie rozpisalam :eviltong: Quote
Luzia Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 Wow może chciała kąpiel błotną :diabloti: Quote
Ka$ka9141868 Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 Pokazala mała co potrafi ;) To jej pierwsze święta?? Quote
Marta_Ares Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 ulala niezle:shake: moze zazdrosna o cos/ kogos?? Quote
Ka$ka9141868 Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 No coś ty Sara chciala posadzic choinkę:cool3: Moze kwiatek juz jej sie znudził:lol: Quote
Matusz Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 [COLOR=Navy][B]ładnie Sara kwiatka załatwiła :evil_lol::evil_lol: hel[/B][/COLOR][COLOR=Navy][B]oł :hand:[/B][/COLOR] Quote
taxelina Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 No dobra dawaj nowe foty albo wlaz do mnie na watek :P Quote
emdziolek Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 [COLOR=DarkOrange][B]ło maktko a tej co do łeba wpadło?:crazyeye: [/B][/COLOR] [SIZE=1][COLOR=PaleTurquoise]Dobry piesek!:evil_lol:[/COLOR][/SIZE] Quote
AśkaK Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Haj Agaciaaa!:p Ups,pięknie Sara narozrabiała!:crazyeye::lol: Może to stres przedświąteczny?;) Tylko co Wy teraz z choinką wymyślicie..? :oops: Quote
Recommended Posts