furciaczek Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 agaaa mam nadzieje ze nie...to moglo by sie bardzo zle skonczyc:lol: Quote
agaciaaa Posted September 27, 2007 Author Posted September 27, 2007 [quote name='furciaczek']agaaa mam nadzieje ze nie...to moglo by sie bardzo zle skonczyc:lol:[/quote] dlaczego :cool3: jak psy będzie umiał to i z Tobą da rade :evil_lol: Quote
furciaczek Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 [quote name='agaciaaa']dlaczego :cool3: jak psy będzie umiał to i z Tobą da rade :evil_lol:[/quote] zabilabym:diabloti: Quote
Matusz Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 [COLOR=Navy][B]SPAĆ ! :diabloti::diabloti::diabloti::mad::mad::mad::eviltong::eviltong::eviltong:[/B][/COLOR] Quote
agaciaaa Posted September 27, 2007 Author Posted September 27, 2007 [quote name='furciaczek']zabilabym:diabloti:[/quote] nie wierzysz w niego :shake: [quote name='matusz5'][COLOR=Navy][B]SPAĆ ! :diabloti::diabloti::diabloti::mad::mad::mad::eviltong::eviltong::eviltong:[/B][/COLOR][/quote] a Ty to co??? [COLOR=Navy][B]:mad:[/B][/COLOR] Quote
sacred PIRANHA Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 [quote name='matusz5'][COLOR=navy][B]SPAĆ ! :diabloti::diabloti::diabloti::mad::mad::mad::eviltong::eviltong::eviltong:[/B][/COLOR][/quote] a ty czemu jeszcze nie spisz??:eviltong: Quote
Matusz Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 [quote name='Niki-lidka']a ty czemu jeszcze nie spisz??:eviltong:[/quote] [COLOR=Navy][B]bo mi wolno jeszcze nie spać:cool1:[/B][/COLOR] Quote
agaciaaa Posted September 27, 2007 Author Posted September 27, 2007 [quote name='matusz5'][COLOR=Navy][B]bo mi wolno jeszcze nie spać:cool1:[/B][/COLOR][/quote] nam też :cool3: Quote
Matusz Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 [quote name='agaciaaa']nam też :cool3:[/quote] [COLOR=Navy][B] no nam tak :D dozwolone od lat 18 :D:cool1:[/B][/COLOR] Quote
furciaczek Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 Agaaa ja bym nie pozwolila zeby ktos mi rozkazywal:diabloti::eviltong: Quote
agaciaaa Posted September 27, 2007 Author Posted September 27, 2007 [quote name='matusz5'][COLOR=Navy][B] no nam tak :D dozwolone od lat 18 :D:cool1:[/B][/COLOR][/quote] a jutro nie do szkoły?? :cool3: [quote name='furciaczek']Agaaa ja bym nie pozwolila zeby ktos mi rozkazywal:diabloti::eviltong:[/quote] ja też nie pozwalam :eviltong: :mad: ale jeśli o to Ci chodzi, to i tak zaraz ide spać :eviltong: Quote
Matusz Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 [quote name='agaciaaa']a jutro nie do szkoły?? :cool3: ja też nie pozwalam :eviltong: :mad: ale jeśli o to Ci chodzi, to i tak zaraz ide spać :eviltong:[/quote] [COLOR=Navy][B]nie :p i nie rozkazuje jak coś... Dobrej nocy :) [/B][/COLOR] Quote
agaciaaa Posted September 27, 2007 Author Posted September 27, 2007 [quote name='matusz5'][COLOR=Navy][B]nie :p i nie rozkazuje jak coś... Dobrej nocy :) [/B][/COLOR][/quote] a to dlaczego? wagary? :evil_lol: Quote
Matusz Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 [quote name='agaciaaa']a to dlaczego? wagary? :evil_lol:[/quote] [COLOR=Navy][B]nie, luźne lekcje :diabloti::diabloti::p:p[/B][/COLOR] Quote
agaciaaa Posted September 27, 2007 Author Posted September 27, 2007 [quote name='matusz5'][COLOR=Navy][B]nie, luźne lekcje :diabloti::diabloti::p:p[/B][/COLOR][/quote] czyli wagary :diabloti: Quote
furciaczek Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 Oj i znowu wczesnie spac idziesz:mad: Quote
agaciaaa Posted September 27, 2007 Author Posted September 27, 2007 [quote name='furciaczek']Oj i znowu wczesnie spac idziesz:mad:[/quote] bo jutro na 11 do fryzjerki ide :cool3: fajnie by było nie zaspać :evil_lol: Quote
Matusz Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 [quote name='agaciaaa']czyli wagary :diabloti:[/quote] [COLOR=Navy][B]czyli tak jakby można powiedzieć, nie lubię tego słowa:eviltong: dobrej nocki ;):lol:[/B][/COLOR] Quote
agaciaaa Posted September 27, 2007 Author Posted September 27, 2007 [quote name='matusz5'][COLOR=Navy][B]czyli tak jakby można powiedzieć, nie lubię tego słowa:eviltong: dobrej nocki ;):lol:[/B][/COLOR][/quote] tak jakby... :evil_lol: niegrzeczny chłopiec :eviltong: :diabloti: Dobranoc ;) Quote
Matusz Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 [quote name='agaciaaa']tak jakby... :evil_lol: niegrzeczny chłopiec :eviltong: :diabloti: Dobranoc ;)[/quote] [COLOR=Navy][B] po prostu nie idę bo mi się nie chce, ot cała filozofia:p[/B][/COLOR] Quote
agaciaaa Posted September 27, 2007 Author Posted September 27, 2007 [quote name='matusz5'][COLOR=Navy][B] po prostu nie idę bo mi się nie chce, ot cała filozofia:p[/B][/COLOR][/quote] a to teraz tak można? :evil_lol: co to sie porobiło w tych szkołach :evil_lol: Quote
furciaczek Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 [quote name='agaciaaa']bo jutro na 11 do fryzjerki ide :cool3: fajnie by było nie zaspać :evil_lol:[/quote] pochwalisz sie nowa fryzurka:cool3: Quote
agaciaaa Posted September 27, 2007 Author Posted September 27, 2007 [quote name='furciaczek']pochwalisz sie nowa fryzurka:cool3:[/quote] nie bo nie robie nic nowego :cool3: chce tylko kolor wyrównać i końcówki podciąć :razz: Dobranoc wszystkim :bye: Quote
furciaczek Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 No wiesz nawet sie nie pochwalisz:shake: dobranoc:loveu: Quote
Helga&Ares Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 witamy się nie darujemy Ci tej fotki, ot co :cool3: musisz ją wstawić bo będę Ci marudzić :loveu: Quote
Recommended Posts