agaciaaa Posted September 24, 2007 Author Posted September 24, 2007 [quote name=':: FiGa ::']Pancia przewrazliwiona jestes :evil_lol: Sarunia będzie pływać jak rybka, jeszcze zobaczysz :evil_lol:[/quote] może troche jestem :cool3: ja bym sie bała ją puścić nawet jakby chciała :roll: Quote
olifka Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 Czeeeść Sarencje:loveu: Wooow nikt tu nie napisał od godziny:evil_lol: Swieto:evil_lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 Cześć :) [URL]http://images12.fotosik.pl/107/b7f253b91d87468f.jpg[/URL] Skąd ja znam tą minę po wejściu do wody... ja nie chcę!!!! :placz: :cool3: :loveu: :loveu: Quote
Samturia Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 pies jako tako utopić się nie powinien, a na początki to może wybieraj jakieś płytsze miejsca... u nas jest taka fajna rzeczka, Łapie tam sięga do połowy nóg... biega po niej jak głupia ;) Quote
Anetka83 Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 dobry wieczór:) jak tam u Was??? a i od razu życzę miłej nocki:) Quote
agaciaaa Posted September 24, 2007 Author Posted September 24, 2007 [quote name='Sznaucerka-Balbina']Czeeeść Sarencje:loveu: Wooow nikt tu nie napisał od godziny:evil_lol: Swieto:evil_lol:[/quote] Cześć :loveu: nie zgrywaj sie :evil_lol: [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Cześć :) [URL]http://images12.fotosik.pl/107/b7f253b91d87468f.jpg[/URL] Skąd ja znam tą minę po wejściu do wody... ja nie chcę!!!! :placz: :cool3: :loveu: :loveu:[/quote] Cześć :) Nie było tak źle, potem już sama troche wchodziła ;) [quote name='Samturia']pies jako tako utopić się nie powinien, a na początki to może wybieraj jakieś płytsze miejsca... u nas jest taka fajna rzeczka, Łapie tam sięga do połowy nóg... biega po niej jak głupia ;)[/quote] Wiem, że nie powinien, ale boje sie, bo nigdy nie próbowała. No i niestety nie ma u nas innego miejsca, a w tym jeziorze głęboko. Ale przy brzegu nie jest tak źle ;) popluskać sie troche mogła :) [quote name='Anetka83']dobry wieczór:) jak tam u Was??? a i od razu życzę miłej nocki:)[/quote] Witamy :) u nas w porządku. Sara dojrzewa i jest wkurzająca ale narazie jakoś udaje mi sie z nią wytrzymać ;) Quote
basia2202 Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 [B][COLOR=Purple]heeej Sarusie:) wpadłyśmy dobrych snów życzyć:) zaległości zostawiam na jutro... niee daaam już raady.. takam śpiąca:roll: buziaczki!! :loveu:[/COLOR][/B] Quote
furciaczek Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 dziendoberek:loveu: jak tam dzionek minal:cool3: fajne focie:loveu: Quote
agaciaaa Posted September 24, 2007 Author Posted September 24, 2007 [quote name='basia2202'][B][COLOR=Purple]heeej Sarusie:) wpadłyśmy dobrych snów życzyć:) zaległości zostawiam na jutro... niee daaam już raady.. takam śpiąca:roll: buziaczki!! :loveu:[/COLOR][/B][/quote] Cześć Basiu :) dziękujemy :loveu: i wam też życzymy dobrej nocki :loveu: [quote name='furciaczek']dziendoberek:loveu: jak tam dzionek minal:cool3: fajne focie:loveu:[/quote] Cześć :loveu: dzionek troche nudno... brata ciotecznego ze szkoły odebrałam a potem papryke na zime robiłam :evil_lol: i tak dzień zleciał :cool3: Quote
furciaczek Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 a ja sie wynudzilam jak nie wiem dzisiaj:shake: Quote
agaciaaa Posted September 24, 2007 Author Posted September 24, 2007 to czemu tak? :cool3: TZa na spacerek trzeba wyciągać, czy coś takiego ;) Quote
furciaczek Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 Ostatnio nie mam ochoty na spacerki...w ogole na nic ochoty nie mam:roll: Quote
agaciaaa Posted September 24, 2007 Author Posted September 24, 2007 [quote name='furciaczek']Ostatnio nie mam ochoty na spacerki...w ogole na nic ochoty nie mam:roll:[/quote] nie siedź w domu ciągle bo zwariujesz :mad: już niedługo będziesz z psiurami na spacerki chodziła :loveu: Quote
agaciaaa Posted September 24, 2007 Author Posted September 24, 2007 Ty chyba ostatnio nic innego nie robisz, tylko czekasz :cool3: :loveu: a kac po wczorajszym pijaństwie nie męczył? :evil_lol: Quote
furciaczek Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 czekam czekam... nic innego mi nie pozostaje:roll: nie mialam:loveu: czuje sie wyjtkowo dobrze:loveu: kiedy zaczynasz studia?? Quote
agaciaaa Posted September 24, 2007 Author Posted September 24, 2007 a Terrorek? :evil_lol: W pn do szkoły :placz: czekam z niecierpliwością na plan :roll: pewnie będzie beznadziejny :roll: i na dodatek możliwe że mnie z koleżankami rozłączą :placz: Quote
furciaczek Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 Nie bedzie tak zle, zobaczysz:loveu: a co Ty studiujesz?? zapomnialo mi sie albo nie doczytalam:oops: a terrorek mi przeszkadza w tym czekaniu:evil_lol: Quote
agaciaaa Posted September 24, 2007 Author Posted September 24, 2007 Pedagogike.. jak zostane sama w grupie to normalnie rzuce te studia w cholere :roll: u nas co roku skład grup sie troche zmienia :roll: Quote
furciaczek Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 Jakos to bedzie... moze nie rozdziela:roll: Quote
agaciaaa Posted September 24, 2007 Author Posted September 24, 2007 może... tak mi sie nie chce do szkoły, że....... :shake: chociaż pierwsze tygodnie zawsze są fajne, luz i w ogóle :cool3: moja sierotka kochana :loveu: [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images28.fotosik.pl/15/210ec5fdb5fab499.jpg[/IMG][/URL] Quote
furciaczek Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 A ja sie doczekac nie moge kiedy w koncu zaczne:loveu: ach te uszy:loveu: Quote
agaciaaa Posted September 24, 2007 Author Posted September 24, 2007 [quote name='furciaczek']A ja sie doczekac nie moge kiedy w koncu zaczne:loveu: ach te uszy:loveu:[/quote] obyś ten zapał miała jak najdłużej :razz: Wtedy miała najfajniejsze ucha- jeden trójkącik i jedno na bok :loveu: mój bydlaczek :loveu: [SIZE=1]znowu mi sie na wspomnienia zebrało.. [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images26.fotosik.pl/17/b7d3cb6effadc991.jpg[/IMG][/URL] [/SIZE] Quote
furciaczek Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 dopiero zauwazylam jej baly pedzelek na ogonku:loveu: caly czas go ma?? Quote
agaciaaa Posted September 24, 2007 Author Posted September 24, 2007 nie, czasem tylko jej maluje białym lakierem do paznokci :evil_lol: :diabloti: Quote
Recommended Posts