Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Ehhhh.... dzwoniłam do pana Marka. W końcu to 4 tygodnie jak ma suczki. Ale był w pracy i rozmowa kompletnie się nie kleiła. Czułam, że nie ma czasu bądź specjalnej chęci na rozmowe. Oczywiscie, jak zawsze był grzeczny i odpowiadał na pytania. Z tego co powiedział, to kochają suczki, ze są wspaniałe. Że jak wraca do odmu to machają ogonkami i się cieszą. Jak zwykle obiecał, żę przysle zdjecia... To tyle z nowych wiadomosci o moich ukochanych suczydełkach... ehhh...Carmelek i Olcia...

Posted

Właśnie miałam odejsc od komputera. Ale przyszedł Cortez i połozył się dupskiem na mojej stopie. Niesamowicie mi ją grzejei tak mi dobrze że ehhh....chyba jeszcze tu posiedzę.

Posted

Wróciliśmy własnie ze spaceru z Cortezem. Byliśmy na pięknych nadwarciańskich łąkach, daleko od miasta. Było tam tylko kilku wędkarzy. Na szczęście psów nie było żadnych. Zabraliśmy ze sobą taki przyrząd (nazwy nie znam) do rzucania piłek. Bardzo pomysłowa rzecz. Cortez został spuszczony ze smyczy i ganiał jak szalony za piłką...do czasu.