Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

kręce sie po mieszkaniu. Łyso tak jakoś. nie ma do kogo się odezwać. Rozglądam się za ich śladami. Nie chcę tu na wątku za często pisać, bo po co rozdrapytwać. Wielu z was już to przeżywało, ja nie pierwsza i nie ostatnia.

Posted

a ja własnie starym przyzwyczajeniem, poszłam o 6tej po zakupy. Zawsze tak z suczydełkami chodziłam. Lubię o tej godzinie chodzić do sklepu. Większość ludzi jeszcze śpi, a i przyroda sie budzi. Śpiewają ptaki, jakich później przez cały dzień się nie usłyszy. Przynajmniej tu, między blokami. Kiedy tak słyszałam rózne ptaszki, jeden to sikora, a reszty nie poznałam, to nie chciało mi się wracać do domu. Był delikatny, jesienny chłód, a ja miałam cheć stanać, bądź usiaść na ławce. Jednak wiem, że takie zachowania są przyjmowane na terenie blokowisk jako dziwadło. Dziwne to..nie usiadę na ławce choć mam na to wielkąchę, bo boję sięreakcji ludzi. Chciałabym mieć włąsny domek. Wtedy nikt by mnie nie powstrzymał od zabrania psa na tymczas i na stałe.

Posted

Dlaczego nie można usiąć na ławce ?
Emeryt może , matka z dzieckiem - moze , Pani z pieskiem - może . Ty też możesz , to nie jest nic niezwykłego . Ja mam domek z ogródkiem . Myślisz że mam czas siedzieć na ławeczce ?:diabloti:

Posted

[quote name='Hala']a wiesz, jakby to dziwnie wyglądąło, jakbym ja usiadła na ławce? I wiesz co mam z tym zamiar zrobić? Wezmę kolejnego huska.[/quote]

a to już nie chcesz dozia????:eviltong: bo wiesz - jakbyś chciala...to jest ich znowu trochę...:evil_lol:

Posted

[quote name='Beata_Dorobczyńska']Andzia, Hala teraz prowadzi dialog z Greven w temacie 8 letniej husky wiec Twoje dozie niestety wypadły z obiegu ;)[/quote]

cholewcia:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
A moze asta???:eviltong: - no cooo, sprobować zawsze można!;)

Posted

[quote name='Beata_Dorobczyńska']Wiesz co , ja wole husky wiec lepiej niech Hala weżmie husky .
ps. Tylko nie mów nic Doddy, ze tak napisałam.[/quote]

:mad::mad::mad: to wiesz za co!:eviltong:

a ja myślalam,że wolisz dozie!!!:eviltong::eviltong: