Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Paulinka18']Dlatego ja zawsze wystawiam psy na Kup Teraz za 1 zł.[/quote]

A czy to nie jest tak, że jak wystawisz w ofercie "Kup teraz", to jak ktoś zalicytuje, to jest koniec aukcji?...

Posted

Pewnie jej chodziło o "w typie". Przedwczoraj mnie smsem pytała jak sznaucerek wygląda.
Staram się być grzeczna, ale gdzieś tam w głębi duszy sobie myślę.......oj Kołtunek ( to ten sznaucerek co mu domu szukam) Kołtunek i na co ci taka pani......

Posted

[quote name='Yona']A czy to nie jest tak, że jak wystawisz w ofercie "Kup teraz", to jak ktoś zalicytuje, to jest koniec aukcji?...[/quote]

Tak jest, ale jeszcze nigdy mi się nie zdarzyło, żeby ktoś kliknął kup teraz jeśli była informacja: Kliknięcie Kup Teraz nie jest równoznaczne z nabyciem psa, proszę o kontakt mailowy, telefoniczny lub przez GG

Posted

No i to jest ten problem... One są wyróżnione, więc straciłabym bezpowrotnie 16zł. :p
Raczej dobrze byłoby wystawiać aukcje prywatne. Poprzednią taką zrobiłam od momentu, gdy wycofałam oferty kupujących, ale... jak wystawiałam nową, to się oczywiście zagapiłam i wystawiłam zwykłą... Zanim się obejrzałam, już ją licytowali... Teraz zastanawiam się nad powodami wycofania :p

Posted

[quote name='Yona']No i to jest ten problem... One są wyróżnione, więc straciłabym bezpowrotnie 16zł. :p
Raczej dobrze byłoby wystawiać aukcje prywatne. Poprzednią taką zrobiłam od momentu, gdy wycofałam oferty kupujących, ale... jak wystawiałam nową, to się oczywiście zagapiłam i wystawiłam zwykłą... Zanim się obejrzałam, już ją licytowali... Teraz zastanawiam się nad powodami wycofania :p[/quote]

odwolaj aukcje i podaj w powodzie - "brak kontaktu przed zalicytowaniem" - przecież jak woł jest napisane,że trzeba najpierw zadzwonić a potem licytować!

Ja nigdy nie wystawiam kup teraz - tylko też z licytacją, ale zaznaczam w aukcji,ze oferty będą odwolywane jeśli przed licytacją taki jeden z drugim się nie skontaktują

Posted

[quote name='andzia69']odwolaj aukcje i podaj w powodzie - "brak kontaktu przed zalicytowaniem" - przecież jak woł jest napisane,że trzeba najpierw zadzwonić a potem licytować!

Ja nigdy nie wystawiam kup teraz - tylko też z licytacją, ale zaznaczam w aukcji,ze oferty będą odwolywane jeśli przed licytacją taki jeden z drugim się nie skontaktują[/quote]

hie hie... powiedziałaby Hala :p
Jeden z nich kontaktował się... i to bardzo często :p

Posted

[quote name='Yona']hie hie... powiedziałaby Hala :p
Jeden z nich kontaktował się... i to bardzo często :p[/quote]

Czyli "podziwiający Waldemar" się znów uaktywnił?:multi:

Posted

Bylam dziś w pracy na kilka godzin. Pomimo tego że mam L4. Wychodząc do pracy dałam jak zwykle sukom po pół tabletki uspakajającej przepisanej przez weta. Na Carmen podziałała mocno. Idzie biedna na rozstawionych łapach. Nie mogę i nie chcę na to patrzeć. Ten widok umacnia mnie w tym, że należy je wydać. Gdzie indziej będą szczęśliwsze. Ja je kocham..ale moja miłosć to nie wszystko. Jeśli sięprawdziwie kocha, nie można być egoistą. Kiedy je wydam, one będą cierpieć tak jak ja.... ale zapomną z czasem. A potem to już będą szczęśliwe.

Posted

Jak rano poszłam z psami na spacer, znaczy się na bardzo krótki...Carmen w drodze powrotnej zrobiła mi nieżły numer... Ja z nimi obecnie po schodach schodzę tak: jedną ręką kurczowo otrzymam się poręczy a drugą trzymam obie smycze. Oczywiście nie muszę tłumaczyć, że laski ciagną jak szalone aby tylko być na dworze. A w drodze powrotnej się wycwaniłam i jak nikogo nie ma na klatce schodowej, to puszczam je ze smyczy i same gnają pod drzwi. (no..czasem zamiast zatrzymać sięna drugim piętrze, lądują na 4tym). No i dziś jak zawsze, spuściłam je ze smyczy. To była 6.15 rano. I człapie sie za nimi. A tu masz.,,,Carmen zatrzymała się centralnie pod drzwiami tego naszego ukochanego policjanta i zrobiła swoje basowe ŁUUŁUUŁUUU..... Ależ ja dostałam szybkości po tych schodach..fiufiu..Carmen jest lepsza od wszystkich rehabilitacji...skakałam na mojej usztywnionej nodze co drugi stopień!! Zgarnęłam po drodze rozanieloną Carmen i wiałyśmy szybko do domu. Narazie nikt nas nie zaczepił..ale też śmigam boczkiem..boczkiem. ;)

Posted

buahahaha ja bardzo przepraszam.......ale mi się ten dowcip o papudze przypomniał ihihih : te niebieski.........hihihihi
O matuśku popłakałam się .................łuuuuuuuuuuu

Posted

Nie znacie?
No to szybciutko i lecę do roboty:
Pewien facet mial papugę, którą wynosił do ogródka.......no a tamtędy codziennie przechodził pewien policjant.
No i papuga dzień w dzień tak zagadywała ........te niebieski
policjant - co?
papuga - s........aj
W końcu policjant się wkurzył i zagroził konsekwencjami, jak właściciel czegoś z papugą nie zrobi
No i kolejenego dznia idzie
papuga - te niebieski........
policjant - co?
papuga - ty już wiesz co:-)

stary......ale tak mi się skojarzył.......jest jeszcze ciąg dalszy, ale to już wieczorkiem:-)

Posted

Ale macie gadane :evil_lol: Moje wszystkie wypadają z rana z takim jazgotem , że tylko czekam kiedy naślą na mnie niebieskich . Choć , bo ja wiem :shake:
Raz mój sąsiad przyszedł do mie ze skargą , że moja kotka nasikała z balkonu na jego samochód i kazał mi zawrócić koszty mycia auta . Koszty zwróciłam , ale kazałam im podpisać pewien dokument ,:diabloti: Podpisali :eviltong: ale teraz mam spokój :lol:

[URL=http://imageshack.us][IMG]http://img517.imageshack.us/img517/4118/imag0034vt9.jpg[/IMG][/URL]
[URL=http://g.imageshack.us/g.php?h=517&i=imag0034vt9.jpg][IMG]http://img517.imageshack.us/img517/4118/imag0034vt9.b3b965a7ed.jpg[/IMG][/URL]

Posted

[quote name='Yona']BIANKA, że zapytam z ciekawości?...
Ile kosztowało to mycie po sikaniu kotki... hmmm... Bianki?...:diabloti:[/quote]
Przecież pisze jak wół , 9,50 -warto było :evil_lol:

Posted

[quote name='BIANKA1']Przecież pisze jak wół , 9,50 -warto było :evil_lol:[/quote]

Oj, tego to nie nie widzę, ślepota jedna :evil_lol:
I udało mu się jeszcze Jadźkę z Franką ściągnąć?...:crazyeye: :evil_lol:
Ciekawe jak się im odwdzięczył?...:diabloti:

PS Dostrzegłam, że potrafisz się targować... Wcześniej tam chyba 10zł. było :cool3:

Posted

Z tego miejsca i bardzo serdecznie chciałam podziękować moim "przedpiszącym" hihih.
Bianka......wyrazy szacunku..........zapamiętam sobie hihihihihi.
Zdecydowanie warto było:-) Ja Ci chętnie to 9,50 zwrócę hihihihi
Leżę:-)))))

Posted

A żeby było zabawniej , to jeden ze świadków był dyrektorem znanej szkoły średniej :evil_lol: Zanim ochłoneli , było za póżno :eviltong:
A co , potem cała ulica by mi wmawiała , że kot coś obsikał i musiałabym płacić . A tak ........wstyd im potem było :diabloti: