Hala Posted August 9, 2007 Author Posted August 9, 2007 dzien dobry pani.przepraszam ze nie odpisalam od razu.kursuje miedzy koszalinem a plockiem z powodu przeprowadzki.od wrzesnia juz bedziemy mieskac w plocku.pytala sie pani o warunki.dom w ktorym bedziemy teraz mieszkac ma 200 m .stoi na dwoch dzialkach z ogrodzeniem(mierzylam je ma 1,60 m wysokosci, nie ma podmurowki i jest to zwykla siatka).zasiana jest trawa i posadzone drzewka.tego trawnika jest troche duzo.wogole to dom znajduje sie z 2 km od płocka na osiedlu domkow jednorodzinnych.olcia i carmenmieszkalyby w domu a nie na podworku.od przyszego tygodnia rusza budowa drugego domu.troche dalej od plocka .bedzie troche mniejszy i z mniejsza dzialka.pow ok 130 m i bez piwnic.mam nadzieje ze na boze narodzenie bedzie mozna sie tam wprowadzic.to bedzie miejsce mniej zaludnione z odlegoscia 1 km do wisly. zaraz obok lasy i pola i duzo przestrzeni.czytalam ze takie psy musza miec plot na 2 m i podmurowke.nie wiem czy siatka 2 m wystarczy.(jesli oczywiscie moglyby olcia i carem z namibyc).podmurowki nie bedzie do siatki.do grudnia wiec bedzie troche zamieszania i gonitwy.nasza rodzina sklada sie z czterech osob.moj partner zyciowy ma 48 lat .ja mam 38 lat a moje corki 13 i 16 lat.jestesmy pogodna i spokojna rodzina.czasami czasami tylko ja krzycze gdy sie zdenerwuje w domu.zdajemy sobie sprawe ze powiekszenie rodziny o psy wiaze sie z obowiazkami ale mam nadzieje ze podolamy.moze mi pani napisac jakie charaktery ma olcia i carmen.?co lubia a co je denerwuje?jak siezachowuja w nowym otoczeniu?czeo nalezy unikac?bardzo dziekuje za zdjecia. pozdrawiam.wioleta pawlikowska. Quote
Yona Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 To jakaś nowa Pani?... Ja już się pogubiłam... Za dużo tych chętnych. Jak już i do mnie dzwonią, to za dużo :shake: Quote
Hala Posted August 9, 2007 Author Posted August 9, 2007 to nowa pani z Plocka...nawet zapomniał m zę do niej napisałam Quote
Diana S Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 [quote name='Hala']to nowa pani z Plocka...nawet zapomniał m zę do niej napisałam[/quote] i co o tej pani myslisz? dla mnie fajna pani...rodzina...a co z tamtym Panstwem z Walbrzycha? Quote
Yona Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 [quote name='halbina']Yona, tylko nie narzekajcie!... :mad:[/quote] Do mnie tylko raz zadzwonił sensowny Pan. To ten, który na Śląsku w bloku mieszka. Reszta to... no, szkoda gadać i pisać, i czytać o nich... Quote
halbina Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Ale przynajmniej jest w czym przebierać... nie każdy pies ma takie szczęście, że juz nie wspomnę, że chodzi o dwa... :p Quote
Diana S Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 dziewczynki od [B]Hali[/B] maja wielkie wziecie i b. dobrze...:loveu: Quote
gwen Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 A co tutaj sie zrobiło tak cicho nagle??? Co u dziewczynek? Quote
Yona Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 BIANKA?... Na jaką decyzję znowu?...:cool1: O co chodzi?... :razz: A to z allegro. Szkoda, że Pani już zajęta. "Treść wiadomości: Z całego serca życzę aby obie sunie znalazły kochający dom. Ja również mam sunię Husky i nie wyobrażam sobie bez niej życia. To są tak kochane i mądre psy, że gdybym tylko miała możliwość to przygarnęłabym również Olcię i Carmen. Proszę je przytulić ode mnie. Mam nadzieję, że szybko znajdą nowych, odpowiedzialnych i kochających je ludzi. pozdrawiam." Quote
BIANKA1 Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 [quote name='szybszy_od_dylizansu']. Jutro ktoś zainteresowany suczkami może zadzwonie do ciebie. .[/quote] [quote name='Hala']to nowa pani z Plocka...nawet zapomniał m zę do niej napisałam[/quote] Czekam na decyzje Hali , czy już wybrała domek :lol: Quote
Yona Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 Hmmm... Myślałam, że Hala rozpatruje Twoję prośbę o przygarnięcie dziewczyn... :loveu: Quote
BIANKA1 Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 [quote name='Yona']Hmmm... Myślałam, że Hala rozpatruje Twoję prośbę o przygarnięcie dziewczyn... :loveu:[/quote] Cioci Yonie już się całkiem kitrasi :lol: Szukaj Ciotka maluchów , bo mi potrzeba Sztywniaka II :evil_lol: Quote
Yona Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 Niestety, ni ma już ani Sztywniaka, ani jego siostry, ale... :loveu: BIANKA, Ciociu Droga, ich mamusia jest ciągle :loveu: Zaproponuj Pani sprzedawczyni i wymyśl, dlaczego mamusia lepsza od jej dzieci :loveu: Wierzę w Ciebie Ciociu :loveu: Quote
Yona Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 I kolejna. Przez te wszystkie zmiany w aukcjach, które musiałam zrobić, ludziom wydaje się, że je sprzedaję :p "Treść wiadomości: witam! mam na imię magdalena. w tej chwili nie mogę złożyć oferty, gdyż nie wiem jeszcze, czy uda nam się kupić dom.( powinno być wiadomo do końca miesiąca). strasznie chciałabym przygarnąć psiaki ( teren dookoła i dom są ogromne). poza tym sama jestem właścicielką husky i wiem czego można się po nich spodziewać : ). jedyne co mogę teraz zrobić to obiecać, że jeśli uda nam się ten dom kupić, to chętnie je przygarniemy. oczywiście gdyby nie udało się ich sprzedać. pozdrawiam i życzę powodzenia!!!!!!!!!!!" Quote
Hala Posted August 10, 2007 Author Posted August 10, 2007 Wotajcie...witajcie..wróciłam zmęczona do domu..a tu co? Quote
Hala Posted August 10, 2007 Author Posted August 10, 2007 dwa szaleńczo merdajace ogony...głupkowato uśmiechnięte modry...i...porozdzierane dalej drzwi...kocyk podarty...jakieś papiery dorwały..też podarte...i wielka kupa w pokoju komputerowym. Quote
Hala Posted August 10, 2007 Author Posted August 10, 2007 A tak szczerze...to liczę bardzo na pana z Wałbrzycha. Pisze tak jakoś sensownie i normalnie. Z pani która chce wydać labka zrezygnowałam, bo tak sobie myślę, żd Carmen nie będzie cierpliwa jak jej dzieko przy misce będzoe siękrećić. Może warczeć. I wtedy pani jej te ż poszuka domu. Quote
Hala Posted August 10, 2007 Author Posted August 10, 2007 Halbinka...masz boskiego tego żółwia. Quote
halbina Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 no... taki się z kameleona przemienił... tylko cuś z psem ma też wspólnego... chyba że się mylę...:evil_lol: Quote
Recommended Posts