Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Hala']Trwają rozmowy z Kołobrzegiem. A w sobotę mam jechać, jeśli oni tergo nie odwołają...[/quote]

[B] Haluniu[/B] to ja trzymam kciuki....sciskam mocno...

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Hala']Diana..dziękuję Ci bardzo..wsparcie nam potrzebne[/quote]

Zawsze do uslug...jak dziewczynki beda juz w stalym domku ...to po miesiacu...(swietowanie, takie skromne musi chyba byc, co nie?)

Posted

Hala, jestem ciekawa, czy odkąd panny występują na allegro jako "błękitnookie", a nie "husky", liczba zgłaszających się do Ciebie nie zmalała?... :razz:
Pytam w celach poznawczych.

Posted

hala to jak...to one juz mozliwe w ten weekend zostana u tych panstwa???? czy planujecie zostawic ja na nocleg i w niedziele jeszcze sprawdzic co i jak...
wiesz pamietamy obie jak robilas ze mna trase kosmiczna i z Miskiem...ile was z Ryskiem to kosztowalo...i jak w 3dni pozniej pies wrocil do Poznania...zreszta co ja tu pisze...jak znam Ciebie martwisz sie bardziej niz ja tym wszystkim...

Posted

Dokładnie obgadamy wyjazd do kołobrzegu jutro z tym panem... Ale z mojej strony ma to wyglądać tak..żę tam pojedziemy..pobędziemy, ale suczki zabieramy ze sobą. I tak Carmen trzeba dopiero zdjać szwy. Wię c i tak suczek nie zostawimy. A oni będą mieli czas na przemyslenie.

Posted

[quote name='Hala']dzwonił pan z Kołobrzegu...umówiliśmy się jednak na niedzielę, ponieważ on w pracy w sobotę[/quote]

To cudowne wieści..
dziewczynki poznają nowego Pana..:loveu: