Ewusek Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 ja tylko obserwuje... i jak kropelki się skończą przyślę następne ;-) Quote
Ewusek Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 a tutaj jeszcze poszkodowana bida, ktorej szukalam ostatnio tymczasu: [url]http://www.allegro.pl/item278860863_mastiff_kosciotrup_pomocy_.html[/url] Quote
uxmal Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 [quote name='Ewusek']a tutaj jeszcze poszkodowana bida, ktorej szukalam ostatnio tymczasu: [URL]http://www.allegro.pl/item278860863_mastiff_kosciotrup_pomocy_.html[/URL][/quote] :placz: :placz: Quote
solito Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Boże, Ewusku...! Ta psineczka... :placz::placz::placz: tragedia!!!!:placz::placz::placz: Quote
justynavege Posted December 3, 2007 Author Posted December 3, 2007 dobrze ze to zachudzone biedactwo znalazło dobry dom :)) A Reks szuka dalej......... zero odzewu w jego sprawie :placz: Quote
yewcia1 Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Reksiu kochany psiak w sile wieku czeka na dom. Quote
justynavege Posted December 4, 2007 Author Posted December 4, 2007 Oczko leczymy nadal , jest lekka poprawa ale nikt nawet o zdrowko reksia nie pyta :-( Quote
uxmal Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Bo chce coś mądrego napisać i nic mi nie wychodzi:( więc milcze:( Nie mam narazie pomysłu na zareklamowanie Reksia.:( Quote
justynavege Posted December 4, 2007 Author Posted December 4, 2007 hmmm moze " Pies z niefajnym okiem .... ;) Quote
justynavege Posted December 5, 2007 Author Posted December 5, 2007 dalej nikt nie pytal mnie o Reksia z ogloszen :shake: Quote
uxmal Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Poprostu trzeba Reksiowi zmienić wizerunek. :) Justy, czy on jeszcze płacze za swoim Panem? Quote
yewcia1 Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 [quote name='uxmal']Poprostu trzeba Reksiowi zmienić wizerunek. :) Justy, czy on jeszcze płacze za swoim Panem?[/quote] Chyba już nie ale to justyna potwierdzi Quote
solito Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 [quote name='uxmal']Poprostu trzeba Reksiowi zmienić wizerunek. :) Justy, czy on jeszcze płacze za swoim Panem?[/quote] Za swoim panem już nie płacze! Ale bardzo się cieszy, jak człowiek przychodzi! Lubi spacerki, przytulanie... Jest bardzo czystym psem! /długo zajęło nam przekonywanie go, żeby załatwiał się na swoim wybiegu.../ Quote
solito Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 [quote name='justynavege']hmmm moze " Pies z niefajnym okiem .... ;)[/quote] :evil_lol::evil_lol: a może: ON-kowaty w kwiecie wieku potrzebuje pana do kochania... albo: Pozostało mi tylko jedno zdrowe oko - pomóż mi zobaczyć lepszy świat... Quote
uxmal Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 [quote name='solito']:evil_lol::evil_lol: a może: ON-kowaty w kwiecie wieku potrzebuje pana do kochania... albo: Pozostało mi tylko jedno zdrowe oko - pomóż mi zobaczyć lepszy świat...[/quote] Solito :evil_lol::) Popłakałam sie :) Quote
Ewusek Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 [quote name='solito']:evil_lol::evil_lol: Pozostało mi tylko jedno zdrowe oko - pomóż mi zobaczyć lepszy świat...[/quote] :evil_lol: to jest dobre ! Quote
solito Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Niestety, nie mam daru do pisania...:cool1::shake: Quote
yewcia1 Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 [quote name='solito']Niestety, nie mam daru do pisania...:cool1::shake:[/quote] Tytuł chwytliwy -jestem za:lol: Quote
solito Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 [quote name='yewcia1']Tytuł chwytliwy -jestem za:lol:[/quote] Już się tak nie nabijaj ze mnie!:evil_lol:;) Quote
justynavege Posted December 6, 2007 Author Posted December 6, 2007 Solito a mnie się ten tytuł podoba ! Reksio jzu nie plącze za swoim Panem teraz płacze za nami ;) Quote
solito Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 [quote name='justynavege'] Reksio jzu nie plącze za swoim Panem teraz płacze za nami ;)[/quote] To fakt...!!! Quote
Ewusek Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 stary chory niepotrzebny chory Reks... chyba jest chory tylko raz... Quote
Recommended Posts