justynavege Posted November 26, 2007 Author Posted November 26, 2007 Reksia oczko jakby coraz lepiej :)) to jednak dobra maśc chyba :) Quote
uxmal Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 super :) bardzo się ciszę. A na ile wystarczy tego specyfiku? Quote
solito Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 [quote name='uxmal']super :) bardzo się ciszę. A na ile wystarczy tego specyfiku?[/quote] Optimune się już kończy, więc na dniach będzie zaczynał brać Cyclosporynę Quote
yewcia1 Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 [quote name='uxmal']super :) bardzo się ciszę. A na ile wystarczy tego specyfiku?[/quote] ux a może podeślesz jeszcze jakieś sieroty z Uciechowa? Moze Karina i Sarna razem? Quote
uxmal Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 Yewciu, gdzie mam czarne podesłać? do mój Pies czy gdzieś indziej? Quote
justynavege Posted November 27, 2007 Author Posted November 27, 2007 no wlasnie yewciu ubierz swoje mysli w slowa :evil_lol:;):loveu: lece zmienic tytul Moleczko :) Quote
yewcia1 Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 [quote name='uxmal']Yewciu, gdzie mam czarne podesłać? do mój Pies czy gdzieś indziej?[/quote] Moj pies ciociu ux:loveu: w wolnej chwili bardz prosimy:lol: Quote
uxmal Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 To poproszę link do wątku, gdzieś miałam ale stracił się :( Quote
justynavege Posted November 28, 2007 Author Posted November 28, 2007 [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=76501&page=4[/URL] tu są Karinka z sarną wspoltowarzyszki neidoli Reksia....... Quote
justynavege Posted November 29, 2007 Author Posted November 29, 2007 a co tu u reksia tak pusto :mad:;) Quote
rotek_ Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 niedługo reksa odwiedzimy w realu:loveu: Quote
yewcia1 Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 [quote name='uxmal']To poproszę link do wątku, gdzieś miałam ale stracił się :([/quote] i ja też nie mam :oops:jestem po formacie wysyłałam go chyba do asia_pie bede musiłała do niej napisać to chyba było mciszewska#wprost.pl ux a jak w oltluku wpisujesz go to ci nie pokazuje ( wiesz o co mi chodzi jak już gdzies wysyłałaś mail to poczta Ci podpowiada adresy) ciężko mi sie wysłowić ale chyba wiesz o co mi chodzi? tylk nie pamietam czy po m nie było kropki? Quote
justynavege Posted November 30, 2007 Author Posted November 30, 2007 a ja myslałam ze ux zgubiła link do czarnych :oops: Reksiowski coraz lepiej z oczkiem :)) kiedyś było cale zasłoniete jakby ktoś zalozył mu grubą soczewkę z ropy a teraz tylko troszkę ma :) Quote
Molkas Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 No Reksiu i tak trzymaj, trzeba chłopie zdrowieć, bo czas domu szukać!!! Quote
solito Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 [quote name='yewcia1']A jak Reksiowski z lekami? Ma zapas?[/quote] Kropelki jeszcze są...! Quote
uxmal Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 [quote name='yewcia1']i ja też nie mam :oops:jestem po formacie wysyłałam go chyba do asia_pie bede musiłała do niej napisać to chyba było mciszewska#wprost.pl ux a jak w oltluku wpisujesz go to ci nie pokazuje ( wiesz o co mi chodzi jak już gdzies wysyłałaś mail to poczta Ci podpowiada adresy) ciężko mi sie wysłowić ale chyba wiesz o co mi chodzi? tylk nie pamietam czy po m nie było kropki?[/quote] Yewciu, już wszystko mam :) Nie miałam tylko wątku do czarnych:) Quote
justynavege Posted December 2, 2007 Author Posted December 2, 2007 Reks ma jeszzce troszkę optimmune pozniej bedzie dostawał cyclosporynę do ktorej musimy dokupić ( cytuję ewusek ) "to jest cyclosporyna od razu do zakraplania - 10 minut po [B]maxitrolu[/B] lub [B]tobradexie[/B] dla ochrony !!!" Quote
justynavege Posted December 2, 2007 Author Posted December 2, 2007 ale leczenie nadal potrzebne Quote
yewcia1 Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 [quote name='uxmal']Nikt nie pyta o Reksia?[/quote] a to taki fajny chłopak:lol::lol::lol::lol: Quote
Recommended Posts