uxmal Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 rotek_ napisał(a):ux...ukłony dla ciebie...ja nie wiem jak ty to robisz:razz: A Rotku jak to robisz, że od rana do nocy przy tym betonowaniu siedzisz? A potem na rowerek- i sruuuuu śmigasz. Nawilżasz sobie skórę chociaż? jakąś oliwką albo czymś? Quote
justynavege Posted August 29, 2007 Author Posted August 29, 2007 ux ofa mam zajrzyj bo nikt nei chce zajrzeć :placz: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=77828 Quote
rotek_ Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 odżywke mam do dołoni... codziennie hektolitrami to nakładam:evil_lol: Quote
justynavege Posted August 29, 2007 Author Posted August 29, 2007 a ja Ci jutro dobry krem do rąk przyniose :loveu: Quote
yewcia1 Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 Rotek z Ciebie to zdolna kobita i taka pracowita:crazyeye: Quote
uxmal Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 hallo yewcia widzisz mnie?? ponawiam pytanie - czy gazeta ma wymagania co do tych ogłoszeń. Rozmiar fotek, ilość textu Quote
justynavege Posted August 30, 2007 Author Posted August 30, 2007 ux napisalam slepocie na gg moze zauwazy :evil_lol: Quote
yewcia1 Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 [quote name='uxmal']hallo yewcia widzisz mnie?? ponawiam pytanie - czy gazeta ma wymagania co do tych ogłoszeń. Rozmiar fotek, ilość textu Teraz widzę, kurde nie mam pogięcia:oops: Adres i namiary dała mi z tego co pamiętam Kornenia znajdziesz ją na wątku Kraksy Aksy ulv- z góry dzięki Quote
uxmal Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 [quote name='yewcia1']Teraz widzę, kurde nie mam pogięcia:oops: Adres i namiary dała mi z tego co pamiętam Kornenia znajdziesz ją na wątku Kraksy Aksy ulv- z góry dzięki oki :) ja też dziękuje Quote
uxmal Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 Wyłałam maila do gazety wyborczej z fotkami :) Quote
justynavege Posted August 31, 2007 Author Posted August 31, 2007 ux :multi: dziękuję ech ten Reksio........ nie da się nie kochać jest taki karny posłuszny pzrytulny podczas zabiegów " ocznych" pokorny choć widac ze nie sprawia mu to przyjemności............. stara się pzrypodobać człowiekowi........... ba nawet po spojrzeniu wie o co chodzi ech jak mozna pozbyć się takiego psa :mad: a TOZ obiecal zwrot kasy w przyszłym tyg Quote
yewcia1 Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 A co jeszcze TOZ obiecał:p Czy byli u Was?:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Quote
rotek_ Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 reksio na alegratce... http://ale.gratka.pl/ogloszenie/652279_reksio.html Quote
uxmal Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 [quote name='rotek_']reksio na alegratce... http://ale.gratka.pl/ogloszenie/652279_reksio.html :loveu::loveu: Quote
yewcia1 Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 Jak tam dziś się miewa władca haremu????????????????? Quote
justynavege Posted September 1, 2007 Author Posted September 1, 2007 yewcia1 napisał(a):A co jeszcze TOZ obiecał:p Czy byli u Was?:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: nie bywają ostatnio pewnie smieci im zabrakło do opchniecia :mad: ale ja nie byłabym sobą gdybym nie zadzwoniłą znow :evil_lol: a co do jasnej ciasnej nikt mi na psach nie będzie oszukiwal choćby się nazywał TOz :angryy: niby mają oddać kasę w przyszłym tygodniu chociaz prawdę mowiąc jakoś watpie ale spokoju im nie dam wredna jestem i juz :diabloti: Quote
uxmal Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 justynavege, a Pani z Nowej Soli Ci odpisała cokolwiek? Bo mnie olała. Quote
justynavege Posted September 1, 2007 Author Posted September 1, 2007 ux mnie tez olala całkowicie zastanawiam się co z tym zrobić :-o masz jakis dobry pomysł?? bo przeciez nei po to biorą kasę i pierdzą w krzesła ( sorki ) zeby olewać swoje obowiazki.......:angryy: Quote
uxmal Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 1. listem poleconym za poświadczeniem odbioru do jej szefa i do wiadomości do wojewody i jeszcze do kogoś tylko narazie nie wiem. Muszę poczytać. a jak i na no nie odpowiedzą to bezposrednio do wojewody. Quote
justynavege Posted September 1, 2007 Author Posted September 1, 2007 ux jak tylko się dwoiesz do kogo to ja odmowie soboie czegos tam a polecony wysle :loveu: Quote
uxmal Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Nikt dzisiaj nie był u Ciebie bidulku :( Quote
yewcia1 Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Reksio sorki , ze tak rzadk odwiedzam ciebie, teraz robię bazarki dla was kochane bezdomniaczki Quote
rotek_ Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 reksio jak przybył do schroniska był smutnym staruszkiem teraz tak się rozszalał.....wygląda o te 10 lat młodziej... odzyskał chęć życia w schronisku Quote
justynavege Posted September 4, 2007 Author Posted September 4, 2007 to prawda Reksio juz nie jest tym smutnym bidulem ale dzis zaobserwowalam jak on wpatruje sie w osoby ktorych nei zna ktore podchodza do boksu z ogromną nadzieją błagalnie podaje łapkę :-( Quote
rotek_ Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 reksio nawet jak przeprasza to podnosi przednią łapkę:razz: Quote
Recommended Posts