Marek7536 Posted May 20, 2014 Posted May 20, 2014 [COLOR=#303030][FONT=Arial]Witam mój kochany pupil zdech i po objawach miał skręt żołądka i jak bo grzebałem to to krew poszła mu na pysk i mam podejrzenie czy nie został otruty przez sąsiada bo dzień wcześniej byłem u sąsiada po mieszadło do betonu i jeszcze tego samego dnia biegał i szczekał a na drugi dzień miał te objawy i zdech po 5 godz i dziś sąsiad u mnie był i nawet się nie pytał gdzie pies i to mi się dziwne wydaje czy to on go nie otruł.[/FONT][/COLOR] Quote
Bandyta Posted May 20, 2014 Posted May 20, 2014 Skoro pupil był kochany to dlaczego nie widział go weterynarz jak się objawy zaczęły? Quote
Marek7536 Posted May 20, 2014 Author Posted May 20, 2014 nie mógł stać w ogóle woda mu z pyska leciała jak go przetransportowałem i tak jak by padaczki dostał łapami wierzgał i o godz 12 zaczekał 3 razy potem cisza i zdechł i jak pisałem wyżej to krew było widać z pyska:( Ps z Weterynarzem moja mama nalegała że może mu przejdzie i miał 10lat i był to mieszaniec Quote
gryf80 Posted May 20, 2014 Posted May 20, 2014 Moze tzreba bylo po drugiego zadzwonic zeby przyjechal... Quote
darunia-puma Posted May 22, 2014 Posted May 22, 2014 zastanawiam się co Ci ludzie w głowach mają nie mówiąc o sercu ... brak słów szkoda psiny ale żeby nic nie zrobić???!!!!!! Quote
iwona.kimko80 Posted May 28, 2014 Posted May 28, 2014 To co opisujesz to jest straszne, u mnie piesek zaczyna kuleć na łapkę i wsiadam w samochód i pytam weterynarza czy wszystko jest w porządku, a Ty po takich objawach posłuchałeś mamy że może mu przejdzie?? Pies się jeszcze pewnie w ostatnich chwilach męczył! Mam nadzieję, że kolejnego psa nie weźmiesz.... Quote
Marek7536 Posted June 6, 2014 Author Posted June 6, 2014 Ref: zapomniałem dopisać że tamtego roku raz był odrobaczony może robaki się odezwały i go od środka jadły Quote
Koszmaria Posted June 6, 2014 Posted June 6, 2014 efekt ten sam-patrzyliście jak pies odchodzi w męczarniach i nic z tym nie robiliście.gratuluję. Quote
darunia-puma Posted June 7, 2014 Posted June 7, 2014 [quote name='Marek7536']Ref: zapomniałem dopisać że tamtego roku raz był odrobaczony może robaki się odezwały i go od środka jadły[/QUOTE] człowieku czy ty czytasz to co piszesz???!!!! Psa odrobacza się co 3 miesiące!!! Jesteś zwykłym ignorantem i mam nadzieję że nigdy nie będziesz miał psa bo na to zwierzę trzeba sobie zasłużyć!!!! Quote
Maron86 Posted June 7, 2014 Posted June 7, 2014 przecież to jest ewidentnie troll, wakacje się zbliżają i już dzieciaki nie wiedzą co z czasem zrobić :shake:. Tak apropos odrobaczania, moje nie są odrobaczane 3x do roku, mają badanie kału i w razie potrzeby są odrobaczone. Quote
Recommended Posts