bela51 Posted August 25, 2014 Posted August 25, 2014 Szkoda, ze nie udało siwe upolowac jakiejsc fotki szczęsliwca:lol: Quote
Mazowszanka13 Posted August 25, 2014 Author Posted August 25, 2014 [quote name='bela51']Szkoda, ze nie udało siwe upolowac jakiejsc fotki szczęsliwca:lol:[/QUOTE] Musicie mi wierzyć na słowo. Jakoś głupio mi iść do obcych ludzi robić zdjęcie. To moja znajoma go wydała, nie ja. A na tłumaczenie wszystkiego o dogomanii i fanach Nero nie bardzo mam ochotę. Quote
Nutusia Posted August 26, 2014 Posted August 26, 2014 Jeśli Twoje słowo - jak u Pawlaka - droższe pieniędzy, to ja wierzę! :) Quote
Mazowszanka13 Posted June 5, 2015 Author Posted June 5, 2015 Udało mi się pstryknąć zdjecie "złego psa" Nero. Niestety, na mój widok najpierw zaczął groźnie szczekać, a potem....uciekł za dom :) Quote
Mazowszanka13 Posted September 1, 2015 Author Posted September 1, 2015 Nero nazywa się teraz NATIS. Pan pochwalił się, że jest odrobaczony i zaszczepiony, co na wsi nie jest takie oczywiste. Niestety, zdjęcia brak, bo Pana spotkałam w mojej wsi. Quote
Nutusia Posted September 2, 2015 Posted September 2, 2015 Baaaaaaardzo dostojnie się nazywa i jest wyjątkowo... "nie wiejski" :D Quote
Recommended Posts