Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

Po wielu zawirowaniach wrócił do swojej rodziny!!!

Dingo to przemiły, kochany psiak który zaraża swoją pozytywną energią, w jego towarzystwie wszystko jest takie radosne i proste.
To młody ok. 2-letni psiak smukłej budowy ciała, piękna wysportowana sylwetka, wygląda jak sarenka na swych długich łapkach, waży pewnie ok. 16 kg jest wiec pieskiem średniej wielkości ale niezwykle zgrabnym i filigranowym. Bardzo łagodny do ludzi i innych psów, szuka ich towarzystwa , zawsze chętny do zabawy, z zamiłowaniem podaje łapę prosząc o smakołyk. Świetnie będzie się czuł w domu który zapewni mu sporą dawkę ruchu, pieszczot i uwagi. Dingo to bardzo mądry i pojętny psiak, szybko sie uczy, idealnie by sie nadawał do agility. Jeśli czujesz że Dingo to pies dla ciebie, dzwoń pod numer 698693904

Edited by Becia66
  • Replies 74
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dingo jest bardzo fajnym i pozytywny psem, dobrze nastawionym do innych psów, niestety inni go nie tolerują, stracił swojego dobrego towarzysza, czyli Czesia, pięknie razem się bawili, ale wczoraj puściłam go z tym małym i super się dogadywali, on ma straszną ochotę pobrykać z innymi, np z Mieszkiem, ale on go gryzie, szkoda, bo on tak lgnie i do człowieka i do innych, był wreszcie na spacerze, ma swoje schizo, ale jakos udało mi się go ujarzmić, skracając smycz i jakoś poszedł, natomiast z powrotem drze jak wściekły do schronu, nie kumam o co mu chodzi? ;)

Posted

Dziewczyny Dingo jest gotowy do adopcji, nie ma na co czekać, Karolciu i Figa proszę zróbcie mu pakiet ogłoszeń z namiarem na karolakolę, tekst właściwie podany na tacy w pierwszym poście, chyba że chcecie coś zmienić to prosze bardzo, nie obrażę się :lol:.

Posted

Jeszcze Karola ma jakieś fotki z moją Paćką,może warto zaczekać na nie, żeby dołączyć do ewentualnych ogłoszeń

Najlepsze było to, żeśmy się dziś wszyscy w kaloszki wystroili, że niby bagno w schronie będzie, a tam suchusieńko :D szybko to wszystko obeschło po tych nawałnicach :)

Posted

Foty z Paćką na fejsiku. Sory, jestem leniem, nie mam zdrowia ładować przez fotosiki itp. Majuska, pozwoliłam sobie opublikować wizerunek Paćki bo już wcześniej pojawiała się w fotorelacjach. Jeżeli się zapędziłam to mnie zamorduj, ale zanim to zrobisz daj czas na usunięcie zdjęć :cool3:

Posted

ha ! i zapomniałam o wątku Dinga .
a to widzę fajny , inteligenty , sportowy pies
albo po prostu idealny pies dla mądrych i fajnych ludzi
niech ci się poszczęści jak najszybciej piesku

Posted

Z jego chodzeniem na spacery jest już trochę lepiej, chociaż jak dostanie szajby, to drapie jak opętany, trzeba się wtedy zatrzymać i go uspokoić, nie rozumiem czasami tego psa i jego zachowania, wczoraj zdrapał Alinę do nieprzytomności :evil_lol:

Posted

karolakola napisał(a):
Cisza w eterze ... totalna :-(

Musicie Karolinę trochę bardziej zachęcić bo ona ma identycznego psa w domu i to suczkę, to nasz Dinguś pasowała by tam jak nic :razz::diabloti: