Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Myngey']Kiedyś było że z Inowrocławia do Torunia w Toruniu doczepiany i do Warszawy.
A taki przejazd, niektórzy korzystając i sobie chwalą [URL]http://www.blablacar.pl/szukac-wspolna-jazda[/URL][/QUOTE]

[quote name='Doda_']Myngey, nie wiem, ja bym obcym ludziom nie dała... Zaraz napiszę do Beaty kiedy mogłaby zawieźć Bartłomieja. Koszt transportu to około 200 zł, zrobię bazarek kilometrowy.[/QUOTE]

Ja myślałam o osobie towarzyszącej, albo Beata 2010 lub ja bym podjechała w ten sposób np. środa,czwartek. Do Warszawy nie muszę szukać osoby która zabierze mnie z psem tylko powrót jest ważny i żeby w jeden dzień obrócić.

Posted

Wstępnie na weekend przyszły, transport łączony, Bartek by musiał być w transporterze, dogrywać dalej czy odpuścić i szukać dalej.
Koszt od około 166 do 125 zł zależy ile pojedzie. Trasa Poznań Warszawa, Warszawa Poznań Inowrocław Piła

Posted

[quote name='Myngey']Kiedy Bartek może zostać wyciągnięty ze schronu ? jestem w trakcie załatwiania transportu[/QUOTE]

[quote name='Myngey']Wstępnie na weekend przyszły, transport łączony, Bartek by musiał być w transporterze, dogrywać dalej czy odpuścić i szukać dalej.
Koszt od około 166 do 125 zł zależy ile pojedzie. Trasa Poznań Warszawa, Warszawa Poznań Inowrocław Piła[/QUOTE]

Z tego co wiem, Beata będzie mogła jechać dopiero 1 czerwca, a w ten weekend mogłabyś jechać z Bartlomiejem ?
I ma się rozumieć, że jechałby do Poznania i dopiero do Inowrocławia? Za długa trasa ...
Poczekajmy na Beatę, powinna dzis wejść na dogo.

Posted

[quote name='Myngey']Bartek Warsxawa Inowrocław, pies do Poznania jedzie najdużej[/QUOTE]

To by chyba nie było złe, tylko czy uda się go wyciągnąć? Musimy poczekać na Beat.

Posted

w ten weekend można go wyciągac, tj dziewczyny będa w sb czyli podróż w nd? tylko koszt tego transportu nie różni się prawie od zwrotu za benzynę, drogo :(

Za to super wiadomości o Bartu-zaskoczył w sb swoją wolontariuszkę ( ja go nie znam :) ) :ookazało się, że minęła depresja i zachowywał się po raz pierwszy jak zwykły psiak-biegał na spacerze, tj na tyle ile staruszek może biegać na smyczy i poszczekiwal na kumpli :)

Posted

Namierzyłam gościa z Gdańska który jedzie w środę do wawy na Okęcie i wraca tego samego dnia, zabiera psiaki mogła bym się z nim zabrać i wrócić. Kwestia kontaktu z nim i rezerwacji miejsca.

Posted

[quote name='Myngey']Namierzyłam gościa z Gdańska który jedzie w środę do wawy na Okęcie i wraca tego samego dnia, zabiera psiaki mogła bym się z nim zabrać i wrócić. Kwestia kontaktu z nim i rezerwacji miejsca.[/QUOTE]

nie uda zrobić się adopcji, w gre wchodzi tylko weekend

Posted

Moze Bartlomiej wyczuwa , ze cos sie dzieje i minela mu depresja :)

jesli transport ma kosztowac prawie 200 zl, to chyba lepiej zeby Beata pojechała.. bo jak dla mnie to za duzo biora.. powinno sie podzielic na kilka..

Posted

[quote name='Beat2010']1.06-termin uzgodniony, mam pomoc przy kierownicy :), bo sama nie dam rady :evil_lol:[/QUOTE]

super, dziekuje Ci bardzo :) z bazarku kilometrowego mamy już 110 zl, trwa jeszcze do końca maja, resztę uzbieramy :)

Malgosku, jedzie do myngey do Inowrocławia.

Posted

[URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/253309-Dla-senior%C3%B3w%2Aaustralijskie-wzory-haft%C3%B3w%2Afilmy%2Aciuchy%2Abuty%2A-do"]http://www.dogomania.pl/forum/threads/253309-Dla-senior%C3%B3w%2Aaustralijskie-wzory-haft%C3%B3w%2Afilmy%2Aciuchy%2Abuty%2A-do[/URL]

Doda nie mogłaś się zdecydować, więc ja to zrobiłam bo bazar trzeba otworzyć :-)

Zapraszam na bazarek na kolejneg seniorka 50% będzie dla Bartusia, na lepszą przyszłość. Jedziemy tego samego dnia chłopaku :-) Moja trasa troche dłuższa ale każde jedzie po szczęście :-)