asiuniab Posted May 8, 2014 Posted May 8, 2014 [quote name='Doda_']jeszcze nie podała ceny, Karlos spalby albo w domu albo w kojcu wewnętrznym. Jeszcze nic nie wiadomo.. jak napisze to wam napiszę.[/QUOTE] Doda_ pięknie dziękuję i czekamy na wieści, to może oznaczać pierwsze swiatełko w tunelu.... Quote
Olena84 Posted May 9, 2014 Posted May 9, 2014 (edited) .................................... Edited May 19, 2014 by Olena84 Quote
mala_czarna Posted May 9, 2014 Posted May 9, 2014 [quote name='Olena84']Co się stało z wydarzeniem psiaków na fb?[/QUOTE] Trzeba było je odwołać. Jak znam życie to pewnie kierownictwo schronu się o tym dowiedziało :( Quote
mala_czarna Posted May 9, 2014 Posted May 9, 2014 Przepraszam za słownictwo, ale jaka to menda doniosła o wydarzeniu na FB? Czy to oznacza, że żaden z tych staruszków nie wyjdzie ze schronu? Quote
Doda_ Posted May 9, 2014 Author Posted May 9, 2014 [quote name='mala_czarna']Przepraszam za słownictwo, ale jaka to menda doniosła o wydarzeniu na FB? Czy to oznacza, że żaden z tych staruszków nie wyjdzie ze schronu?[/QUOTE] Nie mam pojecia kto doniosl. Zycze temu czlowiekowi starosci w kratce. Nie wiem tez czy ten donos nie zablokowal staruszkom wyjscia ze schronu.............. Quote
Maruda666 Posted May 10, 2014 Posted May 10, 2014 Na pierwsza Karlos :multi: Jak tylko uda nam się ruszyć do przodu z pozostałą czwórka, bierzemy się ostro za ciebie :) Quote
asiuniab Posted May 10, 2014 Posted May 10, 2014 [quote name='Maruda666']Na pierwsza Karlos :multi: Jak tylko uda nam się ruszyć do przodu z pozostałą czwórka, bierzemy się ostro za ciebie :)[/QUOTE] Marudku święte słowa, ruszamy z kopyta wtedy!! jest nas trochę, a że w kupie siła, to się nam uda:) Quote
Doda_ Posted May 10, 2014 Author Posted May 10, 2014 [quote name='Maruda666']Na pierwsza Karlos :multi: Jak tylko uda nam się ruszyć do przodu z pozostałą czwórka, bierzemy się ostro za ciebie :)[/QUOTE] [quote name='asiuniab']Marudku święte słowa, ruszamy z kopyta wtedy!! jest nas trochę, a że w kupie siła, to się nam uda:)[/QUOTE] dokladnie !!! mamy teraz troche na glowie z tymi staruszkami, ale jak ogarniemy to dzialamy dalej ! :) Quote
Doda_ Posted May 10, 2014 Author Posted May 10, 2014 Jeśli we wtorek Fundacja zabierze Poldusia, to może Karlos pojechałby do myngey razem z Bartłomiejem który jest do adopcji? to szansa dla staruszka........... Quote
Maruda666 Posted May 10, 2014 Posted May 10, 2014 Polduś do adopcji? Było by wspaniale :):) Dwa z piątki były by ,, przytulone " :loveu: Quote
Doda_ Posted May 10, 2014 Author Posted May 10, 2014 Pisałam z Beatą. Karlos jest max do kolan, znaleziono u niego..przepuklinę :( gdyby nie ta adopcja, zainteresowanie, nadal nikt nie wiedziałby. Czeka go operacja, do adopcji będzie za 2-3 tygodni. Quote
asiuniab Posted May 11, 2014 Posted May 11, 2014 [quote name='Doda_']Pisałam z Beatą. Karlos jest max do kolan, znaleziono u niego..przepuklinę :( gdyby nie ta adopcja, zainteresowanie, nadal nikt nie wiedziałby. Czeka go operacja, do adopcji będzie za 2-3 tygodni.[/QUOTE] no to i tak do przodu, wiemy coś, i dla Niego to lepiej, że będzie leczony; Karlosku nie zostawimy Cię:) Quote
Doda_ Posted May 11, 2014 Author Posted May 11, 2014 Karlos jest łagodny dla ludzi i psów. Wielkość max do kolan (głowa). Czy myngey bedziesz mogła go przyjąć zamiast Poldusia? Poldus prawdopodobnie trafi do domku, gdzie zostanie dożywotnio :) Quote
asiuniab Posted May 11, 2014 Posted May 11, 2014 [quote name='Doda_']Karlos jest łagodny dla ludzi i psów. Wielkość max do kolan (głowa). Czy myngey bedziesz mogła go przyjąć zamiast Poldusia? Poldus prawdopodobnie trafi do domku, gdzie zostanie dożywotnio :)[/QUOTE] byłoby po prostu rewelacyjnie:) Quote
Myngey Posted May 11, 2014 Posted May 11, 2014 [quote name='Doda_']Karlos jest łagodny dla ludzi i psów. Wielkość max do kolan (głowa). Czy myngey bedziesz mogła go przyjąć zamiast Poldusia? Poldus prawdopodobnie trafi do domku, gdzie zostanie dożywotnio :)[/QUOTE] [quote name='asiuniab']byłoby po prostu rewelacyjnie:)[/QUOTE] Mam dylemat z Karlosem - 10 kg jak by miał to tak, ale on jest większy chyba ? Jeszcze Buka jest, logistycznie nie dam rady w chacie :-( Szkoda mi dziadka. Quote
Maruda666 Posted May 11, 2014 Posted May 11, 2014 [quote name='Myngey']Mam dylemat z Karlosem - 10 kg jak by miał to tak, ale on jest większy chyba ? Jeszcze Buka jest, logistycznie nie dam rady w chacie :-( Szkoda mi dziadka.[/QUOTE] Nic nie doradzę, serce mówi mi, żeby namawiać, ale sama najlepiej wiesz czy sobie dasz z nimi radę. Karlos nie wygląda na kruszynę. Quote
Recommended Posts