Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dopiero po weekendzie dopadłam do komputera, ale takich smutnych wieści się nie spodziewałam, to już troszkę minęło od operacji, i myślałam, że będzie lepiej:shake:

[quote name='Beat2010']Rana się nie goi, jest podobnie źle jak poprzednio; nie wiem kiedy go wydadzą, proponuje dzwonić i dopytać się uciążliwie (żeby nie powiedzieć inaczej) kiedy można po niego przyjechać- to prośbą do naszej dzwoniąc ej w sprawie adopcji[/QUOTE]

[quote name='dorcia2'][COLOR=#000000]

jeżeli uda mi się jutro dodzwonić (już kilka razy miano do mnie oddzwonić i nic:shake:) to wypytam się kiedy będzie można go zabrać , wtedy będziemy uzgadniać termin transportu, ok?
przesyłam buziaczki dla Karloska:buzi:, to taki fajny kochany psiaczek[/QUOTE]

to ja trzymam kciuki i szczekam na dobre wieści, trzymaj się pieseczku;

Posted

dorcia2, ok czekam w takim razie, podaję mój nr tel : 791-880-214 kontakt tylko sms, bo na dogo troche rzadko jestem
nie wiem jeszcze jak pracuję w ten weekend..

Posted

dopiero dzisiaj udało mi się zasięgnąć informacji:shake: Karlosek podobno jest przeziębiony i jest w trakcie leczenia :shake:(nie jest to zapalenie płuc) właściwie to nic konkretnego się nie dowiedziałam, mam zadzwonić w piątek może wtedy coś więcej będzie wiadomo

kochana myszko trzymaj się:-(

Posted

[quote name='dorcia2']dopiero dzisiaj udało mi się zasięgnąć informacji:shake: Karlosek podobno jest przeziębiony i jest w trakcie leczenia :shake:(nie jest to zapalenie płuc) właściwie to nic konkretnego się nie dowiedziałam, mam zadzwonić w piątek może wtedy coś więcej będzie wiadomo

kochana myszko trzymaj się:-([/QUOTE]
zaczynam się bać:(

Posted

[quote name='Beat2010']Rana się nie goi, jest podobnie źle jak poprzednio; nie wiem kiedy go wydadzą, proponuje dzwonić i dopytać się uciążliwie (żeby nie powiedzieć inaczej) kiedy można po niego przyjechać- to prośbą do naszej dzwoniąc ej w sprawie adopcji[/QUOTE]

[quote name='danal1983']co z psinką? dokąd pojedzie?[/QUOTE]

pojedzie do Makili, nie mam pojęcia jak będzie zorganizowany transport, ponieważ jestem we wrocławiu, piesek w wwwie, a jedzie do wieliczki;

Posted

Słuchajcie przepraszam za SPAM
[COLOR=#000000]Ale potrzebujemy pomocy!!!![/COLOR]
[URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/254108-krakvet-Fundacja-nero-prosi-o-g%C5%82osy"]http://www.dogomania.pl/forum/thread...i-o-g%C5%82osy[/URL]

[COLOR=#000000]potrzebujemy waszych głosów!!![/COLOR]

Posted

[FONT=Arial]co się dowiedziałam: jest możliwość wydania go do adopcji ale nie jest w najlepszym stanie [/FONT]:placz:Karlosek ma problemy z aktywnością [FONT=Arial]zwieracza odbytu [/FONT][FONT=Arial] [/FONT]:-(
[FONT=Arial]czekam na informację ,kiedy będzie możliwość zabrania go [/FONT]:-(

Posted

Mam nadzieję, że schronisko nie będzie robiło problemów z adopcją.

Oby tylko udało się w porę go wyciągnąć.

Co do transportu, to może któraś cioteczka mogłaby pociągiem do Krakowa, a z Krakowa ja bym go odebrała. Tak przyjechał do mnie Maksiu.
Tylko pytanie czy zdrowie Karloska pozwoli na podróż pociągiem?

Posted

[quote name='Makila']Mam nadzieję, że schronisko nie będzie robiło problemów z adopcją.

Oby tylko udało się w porę go wyciągnąć.

Co do transportu, to może któraś cioteczka mogłaby pociągiem do Krakowa, a z Krakowa ja bym go odebrała. Tak przyjechał do mnie Maksiu.
Tylko pytanie czy zdrowie Karloska pozwoli na podróż pociągiem?[/QUOTE]

no właśnie miałam z rana napisać, że Makila mimo stanu Karloska przyjmie naszego biedaka, dziękuję bardzo:loveu:

Posted

[quote name='asiuniab']no właśnie miałam z rana napisać, że Makila mimo stanu Karloska przyjmie naszego biedaka, dziękuję bardzo:loveu:[/QUOTE]

Przyłączam się do podziękowań :loveu: i bardzo się cieszę, że Karlosek dostanie swoją szansę :)

Posted

Makilo, czytalam na innym watku ze obecnie masz 12 psiaków w hoteliku. Czy ta liczba to tylko dogomaniackie psy?

Dorcio2 , moge zabrać Karloska z Łodzi tylko ze dziś jadę na nocke, to jutro chyba sie nie uda...w niedziele robie na 6. Bedziemy w kontakcie, pod telefonem jestem caly czas.

Posted

Dziewczyny, po konsultacjach jest taki plan- jak najszybciej zabieramy my do hoteliku, gdzie jest Diesel i czekamy pewnie do kolejnego weekendu; żeby go zawiesc do Makili ,dzień transportu zależy od pracy Dody. Karlos ma mieć dietę lekka, jak nie intestinal - nie chce jeść suchego, to najlepiej kura; ryż, marchew. Na razie jest w kołnierzu, nie wien do kiedy. Bardzo biedni e wygląda operowane miejsce, czerwone.

Posted

[quote name='Beat2010']Dziewczyny, po konsultacjach jest taki plan- jak najszybciej zabieramy my do hoteliku, gdzie jest Diesel i czekamy pewnie do kolejnego weekendu; żeby go zawiesc do Makili ,dzień transportu zależy od pracy Dody. Karlos ma mieć dietę lekka, jak nie intestinal - nie chce jeść suchego, to najlepiej kura; ryż, marchew. Na razie jest w kołnierzu, nie wien do kiedy. Bardzo biedni e wygląda operowane miejsce, czerwone.[/QUOTE]
z tego co wiem Makila gotuje psiakom, więc pewnie z ryżem i kurczakiem nie będzie problemu?

Posted

[quote name='Maruda666']Skontaktowałam się z Panią Anią z Fb, wprawdzie 100zł nie będzie, ale pewne 50zł stałej od sierpnia Karlos ma :):)[/QUOTE]
super, to dobra wróżba, teraz tylko czekamy na wieści