Maruda666 Posted July 13, 2014 Posted July 13, 2014 Uzupełniłam wpłaty dla Karlosa. Na pierwszą piesku :) Quote
asiuniab Posted July 14, 2014 Posted July 14, 2014 dopiero po weekendzie dopadłam do komputera, ale takich smutnych wieści się nie spodziewałam, to już troszkę minęło od operacji, i myślałam, że będzie lepiej:shake: [quote name='Beat2010']Rana się nie goi, jest podobnie źle jak poprzednio; nie wiem kiedy go wydadzą, proponuje dzwonić i dopytać się uciążliwie (żeby nie powiedzieć inaczej) kiedy można po niego przyjechać- to prośbą do naszej dzwoniąc ej w sprawie adopcji[/QUOTE] [quote name='dorcia2'][COLOR=#000000] jeżeli uda mi się jutro dodzwonić (już kilka razy miano do mnie oddzwonić i nic:shake:) to wypytam się kiedy będzie można go zabrać , wtedy będziemy uzgadniać termin transportu, ok? przesyłam buziaczki dla Karloska:buzi:, to taki fajny kochany psiaczek[/QUOTE] to ja trzymam kciuki i szczekam na dobre wieści, trzymaj się pieseczku; Quote
Doda_ Posted July 15, 2014 Author Posted July 15, 2014 dorcia2, ok czekam w takim razie, podaję mój nr tel : 791-880-214 kontakt tylko sms, bo na dogo troche rzadko jestem nie wiem jeszcze jak pracuję w ten weekend.. Quote
dorcia2 Posted July 16, 2014 Posted July 16, 2014 dopiero dzisiaj udało mi się zasięgnąć informacji:shake: Karlosek podobno jest przeziębiony i jest w trakcie leczenia :shake:(nie jest to zapalenie płuc) właściwie to nic konkretnego się nie dowiedziałam, mam zadzwonić w piątek może wtedy coś więcej będzie wiadomo kochana myszko trzymaj się:-( Quote
asiuniab Posted July 16, 2014 Posted July 16, 2014 [quote name='dorcia2']dopiero dzisiaj udało mi się zasięgnąć informacji:shake: Karlosek podobno jest przeziębiony i jest w trakcie leczenia :shake:(nie jest to zapalenie płuc) właściwie to nic konkretnego się nie dowiedziałam, mam zadzwonić w piątek może wtedy coś więcej będzie wiadomo kochana myszko trzymaj się:-([/QUOTE] zaczynam się bać:( Quote
Beat2010 Posted July 16, 2014 Posted July 16, 2014 Ja tez, trzeba go zabierać w weekend; jak z transportem? Na kiedy umówiony ? Quote
Makila Posted July 16, 2014 Posted July 16, 2014 Niefajnie to wszystko wygląda. Zamiast coraz lepiej po operacji to jest coraz gorzej :-( Quote
halszka Posted July 17, 2014 Posted July 17, 2014 zaglądam po przerwie a tu znowu jakieś cholerstwo się Karlosowi przyplątało :( Zdrowiej psiaku kochany! Quote
asiuniab Posted July 17, 2014 Posted July 17, 2014 [quote name='Beat2010']Rana się nie goi, jest podobnie źle jak poprzednio; nie wiem kiedy go wydadzą, proponuje dzwonić i dopytać się uciążliwie (żeby nie powiedzieć inaczej) kiedy można po niego przyjechać- to prośbą do naszej dzwoniąc ej w sprawie adopcji[/QUOTE] [quote name='danal1983']co z psinką? dokąd pojedzie?[/QUOTE] pojedzie do Makili, nie mam pojęcia jak będzie zorganizowany transport, ponieważ jestem we wrocławiu, piesek w wwwie, a jedzie do wieliczki; Quote
łolkiee Posted July 17, 2014 Posted July 17, 2014 Słuchajcie przepraszam za SPAM [COLOR=#000000]Ale potrzebujemy pomocy!!!![/COLOR] [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/254108-krakvet-Fundacja-nero-prosi-o-g%C5%82osy"]http://www.dogomania.pl/forum/thread...i-o-g%C5%82osy[/URL] [COLOR=#000000]potrzebujemy waszych głosów!!![/COLOR] Quote
dorcia2 Posted July 17, 2014 Posted July 17, 2014 [FONT=Arial]co się dowiedziałam: jest możliwość wydania go do adopcji ale nie jest w najlepszym stanie [/FONT]:placz:Karlosek ma problemy z aktywnością [FONT=Arial]zwieracza odbytu [/FONT][FONT=Arial] [/FONT]:-( [FONT=Arial]czekam na informację ,kiedy będzie możliwość zabrania go [/FONT]:-( Quote
Makila Posted July 17, 2014 Posted July 17, 2014 Mam nadzieję, że schronisko nie będzie robiło problemów z adopcją. Oby tylko udało się w porę go wyciągnąć. Co do transportu, to może któraś cioteczka mogłaby pociągiem do Krakowa, a z Krakowa ja bym go odebrała. Tak przyjechał do mnie Maksiu. Tylko pytanie czy zdrowie Karloska pozwoli na podróż pociągiem? Quote
asiuniab Posted July 18, 2014 Posted July 18, 2014 [quote name='Makila']Mam nadzieję, że schronisko nie będzie robiło problemów z adopcją. Oby tylko udało się w porę go wyciągnąć. Co do transportu, to może któraś cioteczka mogłaby pociągiem do Krakowa, a z Krakowa ja bym go odebrała. Tak przyjechał do mnie Maksiu. Tylko pytanie czy zdrowie Karloska pozwoli na podróż pociągiem?[/QUOTE] no właśnie miałam z rana napisać, że Makila mimo stanu Karloska przyjmie naszego biedaka, dziękuję bardzo:loveu: Quote
Maruda666 Posted July 18, 2014 Posted July 18, 2014 [quote name='asiuniab']no właśnie miałam z rana napisać, że Makila mimo stanu Karloska przyjmie naszego biedaka, dziękuję bardzo:loveu:[/QUOTE] Przyłączam się do podziękowań :loveu: i bardzo się cieszę, że Karlosek dostanie swoją szansę :) Quote
Doda_ Posted July 18, 2014 Author Posted July 18, 2014 Makilo, czytalam na innym watku ze obecnie masz 12 psiaków w hoteliku. Czy ta liczba to tylko dogomaniackie psy? Dorcio2 , moge zabrać Karloska z Łodzi tylko ze dziś jadę na nocke, to jutro chyba sie nie uda...w niedziele robie na 6. Bedziemy w kontakcie, pod telefonem jestem caly czas. Quote
Beat2010 Posted July 18, 2014 Posted July 18, 2014 Dziewczyny, po konsultacjach jest taki plan- jak najszybciej zabieramy my do hoteliku, gdzie jest Diesel i czekamy pewnie do kolejnego weekendu; żeby go zawiesc do Makili ,dzień transportu zależy od pracy Dody. Karlos ma mieć dietę lekka, jak nie intestinal - nie chce jeść suchego, to najlepiej kura; ryż, marchew. Na razie jest w kołnierzu, nie wien do kiedy. Bardzo biedni e wygląda operowane miejsce, czerwone. Quote
asiuniab Posted July 19, 2014 Posted July 19, 2014 [quote name='Beat2010']Dziewczyny, po konsultacjach jest taki plan- jak najszybciej zabieramy my do hoteliku, gdzie jest Diesel i czekamy pewnie do kolejnego weekendu; żeby go zawiesc do Makili ,dzień transportu zależy od pracy Dody. Karlos ma mieć dietę lekka, jak nie intestinal - nie chce jeść suchego, to najlepiej kura; ryż, marchew. Na razie jest w kołnierzu, nie wien do kiedy. Bardzo biedni e wygląda operowane miejsce, czerwone.[/QUOTE] z tego co wiem Makila gotuje psiakom, więc pewnie z ryżem i kurczakiem nie będzie problemu? Quote
Maruda666 Posted July 19, 2014 Posted July 19, 2014 Czekam cała w nerwach i gryzę pazury :cool3: Quote
Maruda666 Posted July 19, 2014 Posted July 19, 2014 Skontaktowałam się z Panią Anią z Fb, wprawdzie 100zł nie będzie, ale pewne 50zł stałej od sierpnia Karlos ma :):) Quote
asiuniab Posted July 19, 2014 Posted July 19, 2014 [quote name='Maruda666']Skontaktowałam się z Panią Anią z Fb, wprawdzie 100zł nie będzie, ale pewne 50zł stałej od sierpnia Karlos ma :):)[/QUOTE] super, to dobra wróżba, teraz tylko czekamy na wieści Quote
Maruda666 Posted July 20, 2014 Posted July 20, 2014 [quote name='asiuniab']super, to dobra wróżba, teraz tylko czekamy na wieści[/QUOTE] Oby były jak najlepsze . Quote
Recommended Posts