Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Karlos jest w lepszej formie niż po poprzedniej operacji hurra! !! .za 10 dni , o ile nic się nie stanie (wiemy; że już będzie tylko lepiej) można go zapisać. Chyba pora się organizować:-).

Posted

[quote name='Beat2010']Karlos jest w lepszej formie niż po poprzedniej operacji hurra! !! .za 10 dni , o ile nic się nie stanie (wiemy; że już będzie tylko lepiej) można go zapisać. Chyba pora się organizować:-).[/QUOTE]
super, to najlepsza informacja dnia:) tak jak piszesz musimy się organizować, trzeba rozesłać błagania o deklaracje, nie ma innego wyjścia!!

Posted

W szpitalu ma bardzo dobrą opiekunkę - będzie dobrze
[quote name='Makila']Dzielny Karlosek. Najważniejsze, że przeżył operację. Teraz powinien mieć dużo spokoju. Musi odpoczywać i wracać do zdrowia.[/QUOTE]

Posted

[quote name='Maruda666']Coś nam Karlos spada :(
Może trzeba by w tytule wrzucić coś o tych dwóch operacjach?[/QUOTE]
wrzucaj :)
kto może zwoływać ludzi z prośbą o deklaracje ? ja mam tylko komp w pracy, w domu, od niedawna :) korzystam z internetu w komórce, ale nie piszę się na większe działania w sieci, bo coś mi słabo idzie.

Posted

[quote name='Beat2010']wrzucaj :)
kto może zwoływać ludzi z prośbą o deklaracje ? ja mam tylko komp w pracy, w domu, od niedawna :) korzystam z internetu w komórce, ale nie piszę się na większe działania w sieci, bo coś mi słabo idzie.[/QUOTE]
postaram się porozsyłać wątek, ale ktoś mi musi pomóc, Na Pomoc!!!!

Posted

[quote name='Beat2010']wrzucaj :)
kto może zwoływać ludzi z prośbą o deklaracje ? ja mam tylko komp w pracy, w domu, od niedawna :) korzystam z internetu w komórce, ale nie piszę się na większe działania w sieci, bo coś mi słabo idzie.[/QUOTE]

Wrzucić może tylko Doda. Napiszę do niej wieczorem.

[quote name='asiuniab']postaram się porozsyłać wątek, ale ktoś mi musi pomóc, Na Pomoc!!!![/QUOTE]

Jak mi napiszesz co mam robić, to zrobię ;) - jutro mam wolne :)

Posted

[quote name='Maruda666']Doda jutro wejdzie i zmieni tytuł.

Asiu, będziesz rozsyłała zaproszenia? - z listy bazarkowej się to robi? Część jutro mogę porozsyłać, tylko musimy się podzielić.[/QUOTE]
tak ja korzystam z listy właśnie bazarkowej, możemy się podzielić, że Ty np. zaczniesz z góry, ja będę z dołu leciała;
napiszę Ci na prv swoją wersję błagalną:) tylko wiesz pewnie sama, że co minutę można wysyłać 1 wiadomość;

Posted

Tytul zmieniony, bardzo sie ciesze ze karlosek juz po operacji..

Makilo, jaka cena by byla u Ciebie i czy bylabys w stanie zapewnić Karloskowi opiekę pooperacyjna?
Nie wiem ile on bedzie wymagal, co i jak. O tym napisze pewnie Beata jak sie dowie.

Posted

[quote name='asiuniab']tak ja korzystam z listy właśnie bazarkowej, możemy się podzielić, że Ty np. zaczniesz z góry, ja będę z dołu leciała;
napiszę Ci na prv swoją wersję błagalną:) tylko wiesz pewnie sama, że co minutę można wysyłać 1 wiadomość;[/QUOTE]

Już jestem i lecę od góry :evil_lol:

Posted

Będziemy potrzebowali waszej pomocy w konkursie krakvet.
dlatego prosimy, BŁAGAMY! o pomoc.
wszystko co jak gdzie i kiedy tu :

[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/254108-krakvet-Fundacja-nero-prosi-o-głosy-start-głosowania-16-06[/url]

Posted

Będziemy potrzebowali waszej pomocy w konkursie krakvet.
dlatego prosimy, BŁAGAMY! o pomoc.
wszystko co jak gdzie i kiedy tu :

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/254108-krakvet-Fundacja-nero-prosi-o-głosy-start-głosowania-16-06[/URL]