asiuniab Posted June 28, 2014 Posted June 28, 2014 to już jest dobry początek, musi być tylko lepiej!! Quote
Beat2010 Posted June 28, 2014 Posted June 28, 2014 Karlos jest w lepszej formie niż po poprzedniej operacji hurra! !! .za 10 dni , o ile nic się nie stanie (wiemy; że już będzie tylko lepiej) można go zapisać. Chyba pora się organizować:-). Quote
asiuniab Posted June 28, 2014 Posted June 28, 2014 [quote name='Beat2010']Karlos jest w lepszej formie niż po poprzedniej operacji hurra! !! .za 10 dni , o ile nic się nie stanie (wiemy; że już będzie tylko lepiej) można go zapisać. Chyba pora się organizować:-).[/QUOTE] super, to najlepsza informacja dnia:) tak jak piszesz musimy się organizować, trzeba rozesłać błagania o deklaracje, nie ma innego wyjścia!! Quote
Makila Posted June 28, 2014 Posted June 28, 2014 Dzielny Karlosek. Najważniejsze, że przeżył operację. Teraz powinien mieć dużo spokoju. Musi odpoczywać i wracać do zdrowia. Quote
Beat2010 Posted June 29, 2014 Posted June 29, 2014 W szpitalu ma bardzo dobrą opiekunkę - będzie dobrze [quote name='Makila']Dzielny Karlosek. Najważniejsze, że przeżył operację. Teraz powinien mieć dużo spokoju. Musi odpoczywać i wracać do zdrowia.[/QUOTE] Quote
Maruda666 Posted July 2, 2014 Posted July 2, 2014 Coś nam Karlos spada :( Może trzeba by w tytule wrzucić coś o tych dwóch operacjach? Quote
Beat2010 Posted July 2, 2014 Posted July 2, 2014 [quote name='Makila']Wiadomo coś więcej jak się dziadunio czuje?[/QUOTE] Dopiero będę w SB w schronie, wtedy popytan Quote
asiuniab Posted July 3, 2014 Posted July 3, 2014 kochany Karlosek, oby było dobrze, trzymam kciuki; Quote
Beat2010 Posted July 3, 2014 Posted July 3, 2014 [quote name='Maruda666']Coś nam Karlos spada :( Może trzeba by w tytule wrzucić coś o tych dwóch operacjach?[/QUOTE] wrzucaj :) kto może zwoływać ludzi z prośbą o deklaracje ? ja mam tylko komp w pracy, w domu, od niedawna :) korzystam z internetu w komórce, ale nie piszę się na większe działania w sieci, bo coś mi słabo idzie. Quote
asiuniab Posted July 3, 2014 Posted July 3, 2014 [quote name='Beat2010']wrzucaj :) kto może zwoływać ludzi z prośbą o deklaracje ? ja mam tylko komp w pracy, w domu, od niedawna :) korzystam z internetu w komórce, ale nie piszę się na większe działania w sieci, bo coś mi słabo idzie.[/QUOTE] postaram się porozsyłać wątek, ale ktoś mi musi pomóc, Na Pomoc!!!! Quote
Maruda666 Posted July 3, 2014 Posted July 3, 2014 [quote name='Beat2010']wrzucaj :) kto może zwoływać ludzi z prośbą o deklaracje ? ja mam tylko komp w pracy, w domu, od niedawna :) korzystam z internetu w komórce, ale nie piszę się na większe działania w sieci, bo coś mi słabo idzie.[/QUOTE] Wrzucić może tylko Doda. Napiszę do niej wieczorem. [quote name='asiuniab']postaram się porozsyłać wątek, ale ktoś mi musi pomóc, Na Pomoc!!!![/QUOTE] Jak mi napiszesz co mam robić, to zrobię ;) - jutro mam wolne :) Quote
Beat2010 Posted July 3, 2014 Posted July 3, 2014 [quote name='Maruda666'] Jak mi napiszesz co mam robić, to zrobię ;) - jutro mam wolne :)[/QUOTE] przyszła pomoc :buzi: Quote
Maruda666 Posted July 3, 2014 Posted July 3, 2014 Doda jutro wejdzie i zmieni tytuł. Asiu, będziesz rozsyłała zaproszenia? - z listy bazarkowej się to robi? Część jutro mogę porozsyłać, tylko musimy się podzielić. Quote
asiuniab Posted July 4, 2014 Posted July 4, 2014 [quote name='Maruda666']Doda jutro wejdzie i zmieni tytuł. Asiu, będziesz rozsyłała zaproszenia? - z listy bazarkowej się to robi? Część jutro mogę porozsyłać, tylko musimy się podzielić.[/QUOTE] tak ja korzystam z listy właśnie bazarkowej, możemy się podzielić, że Ty np. zaczniesz z góry, ja będę z dołu leciała; napiszę Ci na prv swoją wersję błagalną:) tylko wiesz pewnie sama, że co minutę można wysyłać 1 wiadomość; Quote
Doda_ Posted July 4, 2014 Author Posted July 4, 2014 Tytul zmieniony, bardzo sie ciesze ze karlosek juz po operacji.. Makilo, jaka cena by byla u Ciebie i czy bylabys w stanie zapewnić Karloskowi opiekę pooperacyjna? Nie wiem ile on bedzie wymagal, co i jak. O tym napisze pewnie Beata jak sie dowie. Quote
Maruda666 Posted July 4, 2014 Posted July 4, 2014 [quote name='asiuniab']tak ja korzystam z listy właśnie bazarkowej, możemy się podzielić, że Ty np. zaczniesz z góry, ja będę z dołu leciała; napiszę Ci na prv swoją wersję błagalną:) tylko wiesz pewnie sama, że co minutę można wysyłać 1 wiadomość;[/QUOTE] Już jestem i lecę od góry :evil_lol: Quote
caryca26 Posted July 4, 2014 Posted July 4, 2014 Mogę coś jednorazowo dorzucić , bo sama mam dwa psiaki na stanie - jeden praktycznie bez deklaracji a drugiemu brakuje połowę :( Quote
łolkiee Posted July 4, 2014 Posted July 4, 2014 Będziemy potrzebowali waszej pomocy w konkursie krakvet. dlatego prosimy, BŁAGAMY! o pomoc. wszystko co jak gdzie i kiedy tu : [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/254108-krakvet-Fundacja-nero-prosi-o-głosy-start-głosowania-16-06[/url] Quote
łolkiee Posted July 4, 2014 Posted July 4, 2014 Będziemy potrzebowali waszej pomocy w konkursie krakvet. dlatego prosimy, BŁAGAMY! o pomoc. wszystko co jak gdzie i kiedy tu : [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/254108-krakvet-Fundacja-nero-prosi-o-głosy-start-głosowania-16-06[/URL] Quote
monika083 Posted July 4, 2014 Posted July 4, 2014 Jestem na zaproszenie Marudy, deklaracji juz mam cala mase, ale postaram sue cos dorzucic.Konto Dody? Quote
Recommended Posts