Boniunio Posted April 22, 2014 Posted April 22, 2014 Witam. Zamierzam kupic mojemu psu Acane adult dog 13kg ponieważ jest w moim zasięgu finansowym ale mam pytanie ponieważ jest to najtańsza karma acany to czy składnikowo jest zdrowa dla psa? z góry dzieki za odpowiedz Quote
Martens Posted April 23, 2014 Posted April 23, 2014 W swoim przedziale cenowym to bardzo dobra karma. Moze byc za slaba dla psa rosnacego czy aktywnego sportowca, ale przy przecietnym domowym psie ze srednimi wymaganiami pokarmowymi spokojnie wystarczy. Kwestia jeszcze czy podpasuje danemu psu, bo karma moze byc super skladowo, a konkretnemu osobnikowi nie podejdzie - no ale to mozna ocenic dopiero po kilku tygodniach karmienia. Quote
Laajla Posted April 24, 2014 Posted April 24, 2014 Pewnie, że tak, to bardzo dobra karma. Moja sunia przerobiła już chyba cały asortyment acany. Wszystkie bardzo jej smakowały, te bez zbóż najbardziej (ale zawierają dużo białka) co jakiś czas kupuję adult dog. Quote
DogParents Posted April 12, 2016 Posted April 12, 2016 My przerzuciliśmy się z ACANY na Natureę - nowa Portugalska marka i jesteśmy bardziej zadowoleni. Po pierwsze Borysowi bardziej smakuje, po drugie robi dużo mniejsze kupki ;) Także jeżeli macie wątpliwości, polecamy spróbować. Pozdrawiamy! DogParents Quote
michal-doberman Posted April 12, 2016 Posted April 12, 2016 Dobra jest ta karma o której piszesz, psom którymi się opiekowałem zawsze jednak bardziej smakowała ta wersja 'jagnięcina z jabłkiem' więc możesz ją rozważyć również. Do kupienia np. tu: zooplus.pl Quote
DogParents Posted April 12, 2016 Posted April 12, 2016 Próbowaliśmy, ale jednak Naturea wypada lepiej :) My kupujemy tutaj: http://poznan.karmawsieci.pl/327-naturals Quote
Tweety Posted April 26, 2016 Posted April 26, 2016 Acana dobra jakościowo, szczególnie gdy się bierze pod uwagę stosunek jakości do ceny, bezzbożowa, większości psów podchodzi. Zapraszamy na zakupy do naszego fundacyjnego sklepu http://szopfilantrop.pl/acana-adult-dog-nowa-formula-warianty-wagowe,26,1698.html Quote
Recommended Posts