Karilka Posted May 18, 2014 Posted May 18, 2014 To dobrze ale i tak pewnie będzie po 12 psów w domkach :diabloti: Quote
Culineo Posted May 20, 2014 Posted May 20, 2014 w tamtym roku było mistrzostwo świata, wszyscy ludzie i psy w jednym pokoju i żadnej spiny, ani żadnego dźwieku, a było nas tam ze 25 osób i 30 piesów :D Quote
dog193 Posted May 20, 2014 Posted May 20, 2014 [quote name='Culineo']w tamtym roku było mistrzostwo świata, wszyscy ludzie i psy w jednym pokoju i żadnej spiny, ani żadnego dźwieku, a było nas tam ze 25 osób i 30 piesów :D[/QUOTE] W tamtym roku był zlot? ;) Quote
ulvhedinn Posted May 20, 2014 Posted May 20, 2014 [quote name='Karilka']Przy ilości psów, lepiej, żeby było po 6 osób w domkach. Wypada tak po 2 na łeb a 12 psów w jednym domku to już ścisk. Wtedy może jakoś łatwiej będzie dokoptować tych "parodniowców":lol:[/QUOTE] Ja mam aktualnie 8....... Quote
Culineo Posted May 21, 2014 Posted May 21, 2014 [quote name='dog193']W tamtym roku był zlot? ;)[/QUOTE] no dwa lata temu, nie moja wina,że czas tak zapiernicza, że nie wiem co się dzieje :D to było w dzień kiedy dwie nasze ulubione rzygały po ośrodku ;) Quote
Rinuś Posted May 21, 2014 Posted May 21, 2014 moja suka bezproblemowa jak coś :) jak inne suki się na nią rzucają to stoi i myśli nie wiem nad czym :evil_lol: Quote
polciuaa Posted May 28, 2014 Author Posted May 28, 2014 OŻYŁAM! :lol: [quote name='Culineo']w tamtym roku było mistrzostwo świata, wszyscy ludzie i psy w jednym pokoju i żadnej spiny, ani żadnego dźwieku, a było nas tam ze 25 osób i 30 piesów :D[/QUOTE] :loveu: :loveu: :loveu: [quote name='ulvhedinn']Ja mam aktualnie 8.......[/QUOTE] Ulv, wszystko cacy, ale ja jednak mam nadzieję, że do zlotu stopnieje trochę liczba Twoich podopiecznych, bo z taką ilością będzie lekki sajgon [quote name='Avaloth']Wychodzi na to, że nas kilkudniówek będzie tyle że się nie zmieścimy w tych 2 domkach :D Chyba że by wziąć jeden dodatkowy domek an te 3-4 dni, tylko czy ogarniemy jakiś wspólny termin? dla mnie w grę wchodzi tylko weekend plus dwa dni (czwartek-niedziela lub piątek-poniedziałek).[/QUOTE] RÓBTA CO CHCETA, ja nie wynajmuję na siebie kolejnego domku, bo na 100% nie wszyscy przyjadą w tym samym terminie, no a poza tym koszty :) jeżeli chcecie się w to babrać to droga wolna [quote name='Fauka']Hej hej! Też bym chciała dołączyć, wcisnąć się do domku z Olkiem i resztą składu :loveu:[/QUOTE] czyli zapisywać, tak? :D [quote name='Bewarka']Ja się potwierdzam.[/QUOTE] :loveu: [quote name='Karilka']ja też się potwierdzę - kiedy można się spodziewać nr konta?[/QUOTE] :loveu: W pierwszym poście zaszło kilka zmian, Talia, jej TŻ oraz Rumi odpadli, być może z Tepes i Weroni przyjedzie Adrian, ale to też jest jeszcze pod wielkim znakiem zapytania. Co do ilości domków to teraz już są 3, bo w 2 nie byłoby możliwości normalnego ulokowania wszystkich psów, więc minimum potrzeba 18 osób. Ja od razu mówię, że jeśli do końca czerwca (czyli tak jak było założone od samego początku) nie zbierze się na tyle chętnych, to rezygnuje z organizacji, za dużo pierniczenia jest z prośbami i groźbami, a mam też inne problemy na głowie i nie jestem w stanie do każdego oddzielnie pisać i prosić o potwierdzenie, albo szukać miliona innych osób chętnych na wyjazd ;) [B]Rinuś[/B], czy Ciebie w takim razie mam zapisać na kilka dni? :D Quote
polciuaa Posted May 30, 2014 Author Posted May 30, 2014 [quote name='Fauka']Mnie oczywiście zapisz :)[/QUOTE] już zapisuje :lol: a z jakim piesem? :D Quote
polciuaa Posted May 31, 2014 Author Posted May 31, 2014 [quote name='Fauka']Blabladorkiem :razz:[/QUOTE] okejka, poprawiam pierwszy post :D Quote
Culineo Posted June 1, 2014 Posted June 1, 2014 ja prawdopodobnie odpadam... bo w międzyczasie mam wyścig motocyklowy na 3 dni, a muszę na nim być... ale w ciągu tygodnia się określe :) Quote
Talia Posted June 1, 2014 Posted June 1, 2014 Zróbcie gdzieś bliżej mnie. Z Torunia to jeszcze bym dojechała, ale z zachodniopomorskiego kiepsko :( Quote
paoiii Posted June 2, 2014 Posted June 2, 2014 Jak coś to moje małe coś to szczyl Shaggy [IMG]http://scontent-a.cdninstagram.com/hphotos-xpa1/t51.2885-15/924358_486474391484562_642822109_n.jpg[/IMG] Quote
polciuaa Posted June 5, 2014 Author Posted June 5, 2014 [url]http://scontent-a.cdninstagram.com/hphotos-xpa1/t51.2885-15/924358_486474391484562_642822109_n.jpg[/url] jezu jaki słodziak! :loveu: [B]Culineo[/B]? jak tam? Quote
Tepes Posted June 6, 2014 Posted June 6, 2014 [quote name='dogomanka_'] Ja od razu mówię, że jeśli do końca czerwca (czyli tak jak było założone od samego początku) nie zbierze się na tyle chętnych, to rezygnuje z organizacji, za dużo pierniczenia jest z prośbami i groźbami, a mam też inne problemy na głowie i nie jestem w stanie do każdego oddzielnie pisać i prosić o potwierdzenie, albo szukać miliona innych osób chętnych na wyjazd ;) [/QUOTE] W związku z tym, że jak sama powiedziałaś jak nie zbiorą się osoby rezygnujesz my nie będziemy czekać na cud czy ktoś sie zapisze czy nie a mamy propozycję wyjazdu na ten termin i musielismy się zdecydować na juz czyli odpadają 4 osoby;) Quote
Bewarka Posted June 6, 2014 Posted June 6, 2014 Potwierdzam, zlot jest niepewny a tu już wakacje są. [SIZE=1]tzn dla mnie już są [/SIZE] Quote
Ola164 Posted June 8, 2014 Posted June 8, 2014 To i ja sobie zaznaczę - jak mi termin spasuje to chętnie przyłączę się do zlotu z Koraskiem :loveu: Quote
ulvhedinn Posted July 5, 2014 Posted July 5, 2014 Kurde, robicie ten zlot czy nie, do pioruna????? :mad: Quote
Recommended Posts