Manu Posted February 25, 2004 Share Posted February 25, 2004 Jacek, Jacek... :roll: A jak to jest w innych Sportach ? Też bywają imprezy przecież - z jakimś alkoholem... Nie piszę tu o sportach związanych z prowadzeniem pojazdów. :wink: Każdy Maszer ma obowiązek zadbać o swoje psy i to równiez po Wieczorze Maszera, jak i rano po wstaniu. Więc jeśli ilość wypitego alkoholu to wyklucza - to źle. Nie mówiąc już o jeździe. Naprawdę przypuszczasz, że mogliby zacząć sprawdzać poziom promili alkomatem...? :wink: Czyżby nasz sport miał być aż tak wyjątkowy ? :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agappe Posted February 25, 2004 Share Posted February 25, 2004 myśle, że ci którzy mieliby was sprawdzać alkomatu nawet na oczy nie widzieli, chyba że będzą sprawdzać własnym "nosem" :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cobra Posted February 26, 2004 Share Posted February 26, 2004 ZH to chyba zaprzegow ne dotyczy, bo zaprzegiem tylko maszer kieruje, a wiekszosc roboty psiaki odwalaja, a one sa trzezwe - polskie zakrecone prawo sie nie moze doczepic - ost moze powiedziec ze psy odworza cie do domu po imprezie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cobra Posted February 26, 2004 Share Posted February 26, 2004 wiekszosc roboty psiaki odwalaja, a one sa trzezwe skad wiesz???? (ze sa trzezwe) ;)... mhm to tez nie wiadomo, ale nie znam prawa ktore by poruszalo kwestie trzezwosci psa:P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manu Posted February 26, 2004 Author Share Posted February 26, 2004 przypomne tylko, że już dwa psy przypiete do roweru z tzreźwym maszerem są tak niebezpieczne, że wręcz zabronione Hiii... dyskutowanie na taki poważny temat też chyba wymaga, aby być trzeźwym... :wink: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diana14 Posted February 26, 2004 Share Posted February 26, 2004 Manu!A co to za obrazek chciałas wstawic?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manu Posted February 26, 2004 Author Share Posted February 26, 2004 cfaną (nie mylić z cwaną :wink: ) minkę... Ja tam ją widzę, ty nie ? 8) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diana14 Posted February 26, 2004 Share Posted February 26, 2004 cfaną (nie mylić z cwaną :wink: ) minkę... Ja tam ją widzę, ty nie ? 8) no nie widzę....... :roll: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manu Posted February 26, 2004 Author Share Posted February 26, 2004 :( ...może się serwer popsuł ? Ale ja widzę... :roll: Nic to. :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buldog Posted February 26, 2004 Share Posted February 26, 2004 1. Sport wymaga, aby w czasie jego uprawiania zawodnik był trzeźwy a co tam - tez dorzuce swoje trzy grosze :lol: nieprawda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iceangel4444 Posted February 26, 2004 Share Posted February 26, 2004 Ja tez nie widze ;(. Jak by mieli spradzac zawodnikow alkomatem, to wpierw musieliby te alkomaty sprawdzic na sobie. Mysle,ze wyniki odchodzily by od normy i .... stwierdziliby, ze sa te alkomaty popsute.Oczywiscie wiecie o kim mowa ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diana14 Posted February 26, 2004 Share Posted February 26, 2004 1. Sport wymaga, aby w czasie jego uprawiania zawodnik był trzeźwy a co tam - tez dorzuce swoje trzy grosze :lol: nieprawda A Ty masz Buldog jakieś głębsze doświadczenia?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diana14 Posted February 26, 2004 Share Posted February 26, 2004 e..marudzicie... ja w sumie jestem po niedawnym badaniu alkomacikiem (i to przez specjalistow) i powiem Wam ze majac 0,75 promila spokojnie moglabym kierowac zaprzegiem... o ile wpierw bym to wogole umiala ;)..hihi eee.........no to brawo Tajruś!!!Chciałabym to zobaczyc kiedyś :lol: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iceangel4444 Posted February 26, 2004 Share Posted February 26, 2004 W Polsce kierowca tez pije. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iceangel4444 Posted February 26, 2004 Share Posted February 26, 2004 Od 0 - 0,2 promila we krwi - trzezwy KK 0,2-0,5 pod wplywem alkoholu KK 0,5 - w stanie upojenia alkoholowego KK *KK - KODEKS KARNY Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iceangel4444 Posted February 27, 2004 Share Posted February 27, 2004 Pijany czlowiek za kierownica roweru tez stwarza zagrozenie na leśnych drogach. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diana14 Posted February 27, 2004 Share Posted February 27, 2004 Pijany czlowiek za kierownica roweru tez stwarza zagrozenie na leśnych drogach. A skąd wiesz??To na własnych doświadczeniach oparte??(byłeś kierowcą czy rozjechanym??) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cobra Posted February 27, 2004 Share Posted February 27, 2004 To raczej taki kierowca w lesie to zagrozenie dla drzew:P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iceangel4444 Posted February 27, 2004 Share Posted February 27, 2004 Moze i kiedys bylem, ale nikogo nie przejechalem. Tylko raz mnie prawie rozjechal pewien pan pod wplywem alkoholu. Wiecej smiechu niz zagrozenia :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diana14 Posted February 28, 2004 Share Posted February 28, 2004 Moze i kiedys bylem, ale nikogo nie przejechalem.Tylko raz mnie prawie rozjechal pewien pan pod wplywem alkoholu. Wiecej smiechu niz zagrozenia :) rowerem chciał Cię przejechać??To i tak lepsze niz sanie albo samochód... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buldog Posted February 28, 2004 Share Posted February 28, 2004 hmmm... wyścigi psich zaprzęgów, to nie jest cztery razy sto bez zakąski... ja tez tak nie twierdze. pisalem o sporcie "ogolnie". Buldog, wbrew pozorom sprawa jest poważna, no bo pomyśl, co zrobią Prezesi, jeśli oficjalnie, do protokołu zadam pytanie jak wyżej? Czy wieczór maszera będzie imprezą bezalkoholową? A Prochalowa śliwowica? Sprawa jest niezwykle poważna i skomplikowana...Pozdrawiam nie wiem, co o tym myslec, ani nie znam prezesow - spytaj i opisz wrazenia ;) Diana14 osobiscie nie mam glebszych doswiadczen, ale swego czasu bylo dosc glosno o paru dyscyplinach olimpijskich, gdzie by sie ponoc przydal alkomat, kto pamieta, ten pamieta, ja tam nie bede powtarzal plotek :lol: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iceangel4444 Posted February 28, 2004 Share Posted February 28, 2004 Moze i lepiej ale wiekszy wstyd :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diana14 Posted February 29, 2004 Share Posted February 29, 2004 osobiscie nie mam glebszych doswiadczen, ale swego czasu bylo dosc glosno o paru dyscyplinach olimpijskich, gdzie by sie ponoc przydal alkomat, kto pamieta, ten pamieta, ja tam nie bede powtarzal plotek No ja jestem ciekawa co to za dyscypliny.....a to dawno było?? Bo ja nić nie wiem.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cobra Posted February 29, 2004 Share Posted February 29, 2004 ta dyscyplina to chyba picie 1l pifka na czas :p Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diana14 Posted March 1, 2004 Share Posted March 1, 2004 ta dyscyplina to chyba picie 1l pifka na czas :p no możliwe...... a może zrobic raz taką konkurencję??moze na zlocie :lol: ?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts